PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ses sorunu lütfen yardım

ahmetayaz76
07-04-2012, 20:22
cihazı 2 gün önce aldım
arkadaşlar hotbirdde 12616h 29900 frekansına giriyorum baya hd kanal çıkıyor fakat izlemek istediğimde kanallar açılmıyor ayrıyeten audıo düğmesine basıyorum
ses parçası:hiçbir zaman
ses kanalı:stereo
istediğim bütün kanal lar bu frekanstaydı bu frekansada hata verirse ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun bukanaldaki başlıca kanallar :sky cinema hd-sky max hd vb ve bu tarz diğer frekanslardaki hd kanallara giriyorum hd kanallar açılıyor fakat bu frekansadaki kanallar açılmıyor hd kanallar yardımlarınızı bekliyorum server ayarlarıyyla olabilir diye burdada açmak istedim hangi bölümde tam açacağımı bilmedim

Simba
07-04-2012, 21:40
Serverda bu kanallar sanırım acılmıyor yapacak birşey yok farklı server deneme sansınız varsa başka server deneyin

ahmetayaz76
08-04-2012, 14:10
Serverda bu kanallar sanırım acılmıyor yapacak birşey yok farklı server deneme sansınız varsa başka server deneyin

bu frekansdaki kanallar için almıştım bu kanallarda çekmiyorsa serverin bir anlamı kalmadı

ahmetayaz76
08-04-2012, 18:24

fabrika ayarlarımnı sıfırladım frekansı yükledim ccan ayarlarını yüklemedim frekansı yükledim fakat ses aynı hatalı ccam dan kaynaklanmıyor bunu farkettim

Editor
08-04-2012, 18:28
fabrika ayarlarımnı sıfırladım frekansı yükledim ccan ayarlarını yüklemedim frekansı yükledim fakat ses aynı hatalı ccam dan kaynaklanmıyor bunu farkettim

Siz başka server deneyin bence sorun serverdan kaynaklı oldugu belli her server tum kanalları acacak diye bir kaide yok o dediginiz kanallar izle-öde sistemi ilede çalışabilir

ahmetayaz76
13-04-2012, 17:17
bugün başka server aldım yine hdler çalışmadı aldığım serverciye söyledim lakin oda ccam ile ilgili değil dedi yazılımla ilgiliymiş hangi yazılımı yüklesem olur

ahmetayaz76
13-04-2012, 17:33
Only the registered members can see the link

xalperenx
27-04-2012, 23:00
arkadaşlar ıptv yazılımlarından 2.17,2.19 ve 2.21 denememe rağmen görüntü var ses yok sorun ne olabilir cevaplar için tşklr..

Volkan
28-04-2012, 01:19
arkadaşlar ıptv yazılımlarından 2.17,2.19 ve 2.21 denememe rağmen görüntü var ses yok sorun ne olabilir cevaplar için tşklr..

İPTV kanallarında ise bu sorun halen devam ediyor galıba