PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sigortasız çalıştırıldığınızı anladığınızda ne yapmalısınız?

Simba
07-04-2012, 23:16
Sigortasız Çalıştırılıyorsam Ne Yapmalıyım?, Sigortasız Çalıştırıldığınızı Anlayınca Ne Yapmalısınız?

Sigortasız Çalıştırılıyorsam Ne Yapmalıyım?

Sigortasız çalıştırıldığınızı anladığınızda, işyerinin bağlı olduğu Sigorta İl/Sigorta Müdürlüğü'ne bir dilekçe ile başvurabilirsiniz. Sigorta müdürlükleri her ilde bulunmaktadır.

Sigortasız çalıştırıldığınızı, işyerinden ayrıldıktan sonra anlarsanız, iş akdinizin sona erdiği yılın sonundan başlayarak 5 yıl içerisinde yetkili mahkemeye müracaat etme hakkınız bulunmaktadır.

Kaynak: ssk.gov.tr (Only the registered members can see the link)

franke22
12-12-2012, 22:53
benim sene içinde benim bakmadığım ay 3 ay arka arkaya 26 gün yatırmamış birşey yapabilirmiyim acaba

franke22
12-12-2012, 22:54
benim sene içinde benim bakmadığım ay 3 ay arka arkaya 26 gün yatırmamış birşey yapabilirmiyim acaba

ŞRARSKOZ
16-01-2013, 22:51
ben bimer e şikayet ettim ıspartadan aradılar ssk dan dedilleri neden calışırken şikayet etmiyorsunuz dedi konuştuktan sonra iş mahkemesine vermeniz gerekiyo bizim yapabilecegimiz bir şey yok dediler dilekçemde dosya numarasını yazdıgım halde
bana siz kimi şikayetettiniz diye soruyo böyle haram zadeler oldugu sürece devletten aldıgı her kuruş haram olsun