Orijinalini görmek için tıklayınız : ora IP 4010 yardım
ersancar
31-08-2006, 17:47
ora IP 4010 digital+analog cihaz cihazın önünde 3 tane çizgi sağo-sola gidip geliyor ne yapmalıyım yazılım denedim kabul etmiyor
arkadaşım bu teknik arızadır servise müracat et
®adakoglu
31-08-2006, 20:06
ora IP 4010 digital+analog cihaz cihazın önünde 3 tane çizgi sağo-sola gidip geliyor ne yapmalıyım yazılım denedim kabul etmiyor
Cihazın yazılımı silmiş çihazına yeni software yükleyiniz.Yazılım yükleyerek kurtarmaya çalışınız.yazılımı yükleyemezseniz.servise müraçat ediniz.
®adakoglu
31-08-2006, 20:11
Cihazınızın modelini yazabilirmisiniz.
ora 4010 DA
ora 4010 DCI
ora 4010 DACI
bunlardan hangi sizin cihazınız.
ersancar
31-08-2006, 20:36
ora 4010 DA
ora 4010 DCI
ora 4010 DACI
cihaz ora 4010 da
yargıç_1
31-08-2006, 20:45
flaş arızalanmış flaş dump yüklenirse düzelir
®adakoglu
31-08-2006, 20:58
cihaz ora 4010 da
Bu dosyayı yükleyin.
carizmawar
24-12-2007, 00:02
ora 4010 DA
ora 4010 DCI
ora 4010 DACI
slm!!Arkadaslar bnmde sızden bı rıcam olcaktı bnm cıhazda 4010DCI bu konuyu acan arkadasla sorunum aynı bnm makınada buna yazılımını yenıden yuklemek gerekmıs teknık servıs soyledı ama cıhazın yazılımını bulamıyorlar yardımcı olursanız sevinirim...
slm!!Arkadaslar bnmde sızden bı rıcam olcaktı bnm cıhazda 4010DCI bu konuyu acan arkadasla sorunum aynı bnm makınada buna yazılımını yenıden yuklemek gerekmıs teknık servıs soyledı ama cıhazın yazılımını bulamıyorlar yardımcı olursanız sevinirim...
Yazılım değil flash dump dosyası yüklenmesi gerekir onuda sadece servis yapar.
bunun iki yolu var 1-makinadan makinaya yazzılım 2-flaş sökülüp proğramlanacak başka yolu yok yazılımla olmaz
n.anelka24
24-12-2007, 00:58
evet yazılımı tekrar yuklersen duzelir
evet yazılımı tekrar yuklersen duzelir
Yazılımla düzelmez ,cihazdan cihaza da yüklendiğinde düzelceğini sanmıyorum en sağlamı Flashı yeniden yazdırmak bu kadar basitdir. :)
carizmawar
24-12-2007, 15:51
Yazılımla düzelmez ,cihazdan cihaza da yüklendiğinde düzelceğini sanmıyorum en sağlamı Flashı yeniden yazdırmak bu kadar basitdir. :)
peki kardeş bu flash dump ı nerden bulabılırım hıc bısede bılmıorum ama ben yukleyemezmyım
peki kardeş bu flash dump ı nerden bulabılırım hıc bısede bılmıorum ama ben yukleyemezmyım
Siz yapamazsınız elektronikcilerin bazıları yapıyor ama işim garanti olsun diyorsan servise git derim.
carizmawar
24-12-2007, 16:07
Siz yapamazsınız elektronikcilerin bazıları yapıyor ama işim garanti olsun diyorsan servise git derim.
ahh serviscıler yapabılseydı yaptıracaktımda yapamadılar yazılımını bulamıyoruz dıolar
ahh serviscıler yapabılseydı yaptıracaktımda yapamadılar yazılımını bulamıyoruz dıolar
Buyrun arkadaşım burada var indirin daha sonra dosyayı cd ye veya herhangi bi depolama aygıtına yükleyin oraya götürün yüklesinler dosya denenmiştir. :)
Only the registered members can see the link
carizmawar
24-12-2007, 16:18
Buyrun arkadaşım burada var indirin daha sonra dosyayı cd ye veya herhangi bi depolama aygıtına yükleyin oraya götürün yüklesinler dosya denenmiştir. :)
eywallah saol kardes
eywallah saol kardes
Rica ederim abi işin görülürse ne mutlu bize. :wave:
carizmawar
24-12-2007, 16:21
kardes pekı simdi u yazılımı mı yoksa flas dump ıcınmı
kardes pekı simdi u yazılımı mı yoksa flas dump ıcınmı
Evet aynen öyle. Bunu programmer da yükleyecekler ! onlar dahi iyi bilir tabii . :)
:tongue: Ora 4010 DA icin orjinal flash dump dosyasıdır :tongue:
alibayar78
30-05-2012, 13:10
TeŞekkÜrler