PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : At eti satan kişinin savunmasına bakın

ASİL
12-04-2012, 14:32
At eti satan kişinin savunmasına bakın

200 kilogram etle birlikte yakalanan İzzet Çavdar'dan ilginç savunma. :8[1]:

Only the registered members can see the link
Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi Büyükdeliller Köyü'nde evinin önündeki barakada kestiği atlardan çıkardığı 200 kilogram etle birlikte yakalanan İzzet Çavdar, jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
"ZATEN ÖLECEKLERDİ"

Çavdar'ın jandarmaya verdiği ilk ifadede, "Ben kedi ve köpekleri çok seviyorum. Hayvanlarım aç kalmasın diye kestim. Zaten bu atlar ölecekti. Onun için kestim. Satmak gibi bir düşüncem yoktu" dediği öğrenildi.
Bu arada, jandarmanın yaptığı operasyon sayesinde sırtında yaralar olan bir atın İzzet Çavdar'ın bıçağından kurtulduğu bildirildi. Jandarma tarafından ele geçirilen 200 kilogram at (Only the registered members can see the link) eti imha edilmek üzere Osmangazi Belediye ekiplerine teslim edildi. Baskın sayesinde kurtulan at (Only the registered members can see the link) ise barakada koruma altında tutuluyor. Baskında kesilmiş at (Only the registered members can see the link) sayısının 3 değil 2 olduğu açıklandı

aliharbiye
12-04-2012, 14:46
yazıklar olsun böyle insancığa...vicdanı sorarsanız peyk der, vicdana bak.

demir2768
12-04-2012, 18:50
et leri bu adama yedirmeli

rselturk
12-04-2012, 21:07
et leri bu adama yedirmeli

Bence de yerinde bir tepki olur! Bunda sonra da gördüğü her etparçasından kuşku duymaya başlar.:D

yildo
13-04-2012, 00:30
fransada ozel at kasaplari vardir at etide çok pahalidir burada)) at etleri imha edilecekmis bursada ac kopekler veya hayvanat bahçesi yokmu onlara neden vermezlerki