Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Et Yerine Bakın Ne Yemişiz!

veyselbakan
13-04-2012, 22:50
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, "taklit ve tağşiş" yapan süt ve et ürünleri üreticisi 6 firmayı ilan etti
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (Only the registered members can see the link), 6 firmanın, taklit ve tağşiş (Bir şeyin içine başka bir madde karıştırma, ayarını düşürme) yaptığını belirledi.

Bakanlık, incelemeler neticesinde yüzde 100 dana Eti (Only the registered members can see the link) olarak tanıtılan sucukta kanatlı Eti (Only the registered members can see the link), pişmiş dana kavurmada ise tek tırnaklı Eti (Only the registered members can see the link) tespit etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamada laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen 6 firmanın adları ile tağşiş yapılan ürünlerin isimleri şöyle açıklandı:

1- Konya merkezli Akgökseller Gıda ve Süt Mam. Tar. Ürn. Canlı Hay. Oto. Taş. San. ve Tic. Ltd. Şti.'nin Hasan Dede markalı yağlı tulum peynirinde; nişasta ve bitkisel yağ

2- Kayseri merkezli Birsen Güven Gıda San. ve Tic. A.Ş.'nin Yalçıntepe markalı tam yağlı tulum peynirinde; bitkisel yağ

3- Konya merkezli Güldemce Gıda İnş. Otomotiv San. Tic. Ltd.'nin Güldemce markalı tam yağlı tulum peynirinde; bitkisel yağ

4- İzmit'te Efraim Usta Lokantası Nazım Çakmak Çınarlı Mh. N. Erim Cd. Kayacı Sk. No:2'de bulunan lokantanın pişmiş dana kavurma yemeğinde; "tek tırnaklı" Eti (Only the registered members can see the link)

5- İstanbul'da kurulu Etsan Gıda Sanayi A.Ş'nin Apikoğlu markalı acılı kangal yüzde 100 dana Eti (Only the registered members can see the link) olarak tanıtılan sucukta; "kanatlı" Eti (Only the registered members can see the link)

6- İstanbul'da kurulu Karizma Beşler Et tesislerinde üretilen Uludağ markalı soyulmuş sosiste; "yabancı doku ve iç organ"

kucer06
13-04-2012, 23:32
Hepsi bir yana apikoğlunun böyle bir iş yapmasına çok şaşırdım.Böyle bir ucuzluk yaparak adını kirletmesine hayret ettim.

gungor1976
14-04-2012, 00:12
Hepsi bir yana apikoğlunun böyle bir iş yapmasına çok şaşırdım.Böyle bir ucuzluk yaparak adını kirletmesine hayret ettim.Kucer ustam senin linkinde ne yazıyor"Utanmadıktan sonra dilediğini yap" gerisi laf olur....

gungor1976
14-04-2012, 00:13
Bu arada aynı konudan iki tane var birleştirirseniz iyi olur.

draculu45
14-04-2012, 00:21
insan sağlığı bu kadarmı ucuz yazıklar olsun

securityizmir
14-04-2012, 05:00
vayyyy alçaklar vayyyyy şerefsizlerr vayyyy o.... bu ne suç sallandırcan bunlardan iki tanesini firüzağa kahvenin önünde bakın ozaman birdaha kimse hile yaparmı

yildo
14-04-2012, 10:23
bu hukumetin en sevdigim yonu bu vijdansizlari kamuoyuna açiklamalari çok ucuz olan yiyeceklerden kaçinmak lazim kimse zararina malina satmaz

ESES-58
14-04-2012, 12:36
Hepsi bir yana apikoğlunun böyle bir iş yapmasına çok şaşırdım.Böyle bir ucuzluk yaparak adını kirletmesine hayret ettim.

firma sahibinin kim olduğunu bir araştır istersen kuçer usta

ESES-58
14-04-2012, 12:38
illerde ilginç.imajlarına ters geliyor.baldada burada açıklanan kayserilioğulları vardı gene kayseri geçiyordu

dijitalserkan
14-04-2012, 16:06
paramızla rezil oluyoruz..adi heriflerin yüzünden ne yediğimiz belli değil..Domuz da yedirir bunlar..(ALLAH göstermesin..):mad2: