PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samux HD FTA Plus İlk Yazılımı

tekniker10
01-05-2012, 08:54
Only the registered members can see the link

SAMUX HD FTA PLUS İlk Yazılım Bilgisidir

Biss&Emu : System Ayarları>>TV system>>Kumanda 0000 Tuşla>> Kumanda Kırmızı Tuş "Edit"

CCAM Menu : Araçlar>>Yerel Network Ayarları>>Kumanda 0000 Tuşla>> Kumanda Kırmızı Tuş "Edit"

ercksk
06-06-2012, 20:36
MERHABA ARKADASIM BEN YANLIŞLIK SAMUX HD UYDU ALICIMI FABRIKA AYARLARINA DÖNDURDUM VE SUAN NE YAPACAĞIMI BILMIYORUM ÇOK ACIL BASIT ANLATIMLA YARDIM BEKLIYORUM:praying::praying::praying:

Editor
06-06-2012, 20:38
MERHABA ARKADASIM BEN YANLIŞLIK SAMUX HD UYDU ALICIMI FABRIKA AYARLARINA DÖNDURDUM VE SUAN NE YAPACAĞIMI BILMIYORUM ÇOK ACIL BASIT ANLATIMLA YARDIM BEKLIYORUM:praying::praying::praying:

Kanallar kayboldumu? Kaybolduysa uydu taramayı girin turksat uydusunda 11844 di*** (v) 2222 şeklinde frekans degerini ağ arama veya network arama ile aratın kanallar cıkacaktır.

tekniker10
06-06-2012, 20:41

dostum ekteki dosyayı zıpten çıkar
usb belleğine yükle
usb ni cihaza tak yükle sorunun düzelir
tabi cihazınız hd fta plus ise
saygılar

ercksk
06-06-2012, 20:46
Life plas yaziyor ne yapmam gerekİyor anlatirmisin biraz bilgisizim de bu konuda

tekniker10
06-06-2012, 20:55
Life plas yaziyor ne yapmam gerekİyor anlatirmisin biraz bilgisizim de bu konuda

Aşağıdaki linkteki dosyayı indir zıpten çıkar
resimli anlatım var
daha çabuk olsun istiyorsan
internetin varsa
menü--ftpindirme--cihazının klasörünü seç
orda güncel kanal sdx dosyasını yükle dostum
saygılar

ercksk
06-06-2012, 21:11
KUSURA BAKMADA V1 .51 YAZILIMINDAN KASTIN NEDIR:praying::praying:

ercksk
06-06-2012, 21:31
Saolasin ellerin saĞlik zor oldu ama yaptim ama daha sinyal zayif diyor peki bu neden oluyor :):):):):):):):d

tekniker10
07-06-2012, 08:32
Saolasin ellerin saĞlik zor oldu ama yaptim ama daha sinyal zayif diyor peki bu neden oluyor :):):):):):):):d

sinyal zayıf diyorsa çanğını ve çanaktan gelen kablonu kontrol et dostum

nalkkuş592
22-08-2012, 05:03
[Q
UOTE=tekniker10;612821]

arkadaşıım bu bu cihazdan almayı düşünüyorum ama dahadetaylı bilgiye ihtiyacım var. kanal geçiş hızı kumanda tuşuna hemen cevap veriyormu şifrelikanal geçişlerinde kilitlenme ve boot olayı oluyormu sinyal seviye göstergesi florösanmı gecikme varmı(diseq motor için önemli çünkü ben diseq motorla kullanacağım sinyali bulmak için önemli ) hangi vi-fi adaptörle kinternet bağlantısı kuruluyor linux sistemine uygun tak çalıştır özelliği olması yeterlimi çünkünext 19500 de bunların hepsinde problem yaşıyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum . detaulı bilgi verirseniz memnun olurum .teşekkürler.

Biss&Emu : System Ayarları>>TV system>>Kumanda 0000 Tuşla>> Kumanda Kırmızı Tuş "Edit"

CCAM Menu : Araçlar>>Yerel Network Ayarları>>Kumanda 0000 Tuşla>> Kumanda Kırmızı Tuş "Edit"[/QUOTE]

nalkkuş592
05-09-2012, 00:42
Genel olarak özelliklerine fiatı uygun güzel bir cihhaz . eksi tarafları;
diseq siwitch üzrinden diseq motor çalıştıramıyosun. buna imkan vermiyor ya diseq sivicth üzerinden 4 lnb ile 4 uydu veya 16 uydu seyredicen yada diseq motor üzerinden bütün uyduları trayıcan .
sinyal seviye göstergesi sinyali bulmadan dereye girmiyor. bu da diseq motorla arama yaparken kullanışlı olmuyor.
cihazda 1 scart , 1hdmı , 1 de usb portu var. lnb loop çıkışı yok
diger özellikleri menu ve kullanışı vifi hariç hiremco x3 turbo ile aynı bire bir kopya kanal geçişleri fta ve şifreli için aynı yaklaşık 1 saniye bulsatcom u emu ile açıyor
yazılım programını usb indirip usb bellekten cihaza yükledim gayet iyi çalışıyor
yalnız uydudan gücelleme frekansından güncelleme yapamadım herhalde frekans tutmuyor. ***leri nerden nasıl yüklücez bilmiyorum.

tekniker10
05-09-2012, 11:04
Genel olarak özelliklerine fiatı uygun güzel bir cihhaz . eksi tarafları;
diseq siwitch üzrinden diseq motor çalıştıramıyosun. buna imkan vermiyor ya diseq sivicth üzerinden 4 lnb ile 4 uydu veya 16 uydu seyredicen yada diseq motor üzerinden bütün uyduları trayıcan .
sinyal seviye göstergesi sinyali bulmadan dereye girmiyor. bu da diseq motorla arama yaparken kullanışlı olmuyor.
cihazda 1 scart , 1hdmı , 1 de usb portu var. lnb loop çıkışı yok
diger özellikleri menu ve kullanışı vifi hariç hiremco x3 turbo ile aynı bire bir kopya kanal geçişleri fta ve şifreli için aynı yaklaşık 1 saniye bulsatcom u emu ile açıyor
yazılım programını usb indirip usb bellekten cihaza yükledim gayet iyi çalışıyor
yalnız uydudan gücelleme frekansından güncelleme yapamadım herhalde frekans tutmuyor. ***leri nerden nasıl yüklücez bilmiyorum.

cihazın ***lerini
System Ayarları>>TV system>>Kumanda 0000 Tuşla>> Kumanda Kırmızı Tuş "Edit" ile değiştirebilirsin dostum

nalkkuş592
05-09-2012, 23:35
[QUOTE=tekniker10;638880]cihazın ***lerini
System Ayarları>>TV system>>Kumanda 0000 Tuşla>> Kumanda Kırmı
zı Tuş "Edit" ile değiştirebilirsin dostum[/QUOTE
uydudan yükleme fr.ve pid nedir. dvb king sitesinden softcam ı usb belleğe atıp yüklesem olurmu hangisini yüklemem gerekiyor s2emu vplug yoksa softcam ımı. cihazın şifreleme yazılımı isimlere göre hangisini yükleyeceiğimi bilemiyorum . birde sinyal seviye kalite göstergesi sinyali bulduktan sonra aktifleşiyor sinyal seviye ya 45 yada 90 ı gösteriyor arada bir değer yok devamlı aktif değil buda motorla aramada sorun yaratıyor. tekniker kardeşim cevabını bekliyorum saygılar. sinyal göstegesi için örnek girişi anten girişin den almaları gerekiyer arge çalışmasının dikkatine.

tekniker10
06-09-2012, 15:28
[QUOTE=tekniker10;638880]cihazın ***lerini
System Ayarları>>TV system>>Kumanda 0000 Tuşla>> Kumanda Kırmı
zı Tuş "Edit" ile değiştirebilirsin dostum[/QUOTE
uydudan yükleme fr.ve pid nedir. dvb king sitesinden softcam ı usb belleğe atıp yüklesem olurmu hangisini yüklemem gerekiyor s2emu vplug yoksa softcam ımı. cihazın şifreleme yazılımı isimlere göre hangisini yükleyeceiğimi bilemiyorum . birde sinyal seviye kalite göstergesi sinyali bulduktan sonra aktifleşiyor sinyal seviye ya 45 yada 90 ı gösteriyor arada bir değer yok devamlı aktif değil buda motorla aramada sorun yaratıyor. tekniker kardeşim cevabını bekliyorum saygılar. sinyal göstegesi için örnek girişi anten girişin den almaları gerekiyer arge çalışmasının dikkatine.

Cihazın yazılımını uydudan değilde internetten yada usb den yükle
her softcam her cihaza uymaz cihaza uygun softcamı biz editleyip ilgili yerlere koyarız ordan yüklersin
diğer önerilerinizde değerlemdirilicektir
saygılar

nalkkuş592
07-09-2012, 02:35
teşekkürler tekniker kardeşim. softcam yazılımını enkısa sürede bekliyorum birde bu sinyal durumu ve vi-fi aaparatı halledilirse cihaz süper olacak. bu uydudan yükleme fonksiyonu ne işe yarayacak.

Blackshow
30-09-2012, 11:45
s.a arkdslr babamın eve aldıgı samux hd fta plus uydu alıcısyla bende burda değerli arkdslrımızn bilgisini almak isterim kart paylaşımı var yazıyor özelliklerinde yabancı spor kanallarını bu şekilde izleyebilirmiyim aljazira sport ları mesela veya kullanımı nasıl bi sorun çıkartıyormu birde k.e.y ler le izleyebileceğim kanallar neler fazla kalmamıs diye duydum ama astradaki sport digital kanalını izleyebilirmiyim?

Blackshow
30-09-2012, 16:23
arkdslr sorulara lütfen cevap verin başka yerde yok zaten birde bu cihaz için hangi usb wireless adaptörü kullanmalıyız ınca modem var bende ınca wiriless adaptör alsam olurmu.

tekniker10
01-10-2012, 09:50
s.a arkdslr babamın eve aldıgı samux hd fta plus uydu alıcısyla bende burda değerli arkdslrımızn bilgisini almak isterim kart paylaşımı var yazıyor özelliklerinde yabancı spor kanallarını bu şekilde izleyebilirmiyim aljazira sport ları mesela veya kullanımı nasıl bi sorun çıkartıyormu birde k.e.y ler le izleyebileceğim kanallar neler fazla kalmamıs diye duydum ama astradaki sport digital kanalını izleyebilirmiyim?

Cihazın ethetnet portu yoktur
ama uyumlu wireless adaptörle network özelliklerinden faydalanabilirsin
ücretli bir serverle birçok şifreli kanalı
kart paylaşımı ile izleyebilirsin
youtube dan video izleyebilir
rss haber görüntüleyebilir
havadurumu bilgisi alabilirsin
wireless adaptörünü SAMUX bayisinden temin edebilrsin
saygılarımla

başkan elkt
07-10-2012, 15:50
teşkürler

Blackshow
10-10-2012, 22:58
arkdslr bu cihaza eğer wiriless adaptörü almak isterseniz servisin önerdiği ralink 5370 olanı uyumluymuş ben aldım kullandım gayet iyi çalıştı.

nalkkuş592
03-12-2012, 16:37
tekniker kardeşim en son kasım 2012 yazlımını yükleyince hellasat açmamaya başladı. ama astra 19.2 deki kanallar gayet güzel açıyor. şu ***lerin hepsini biraraya toplayıpta bir yazılım atılsa olmazmı. saygılar. Bulsat ırdeto ***lerini elle girsemde gene açmıyor sebebi nedir acaba açıklama bekliyorum selamlar.

nalkkuş592
09-12-2012, 23:58
teşekkürler tekniker kardeşim. softcam yazılımını enkısa sürede bekliyorum birde bu sinyal durumu ve vi-fi aaparatı halledilirse cihaz süper olacak. bu uydudan yükleme fonksiyonu ne işe yarayacak.

tekniker kardeşim cihazın en son yazılımını samux sitesinden yükledim fakat eski yazılımla açan hellasat taki bulsat ırdeto kanalları açmamaya başladı elle enson ***lerini girsem de açmıyor sebebi nedir. astra 19.2 deki france kanalları gayet güzel açmaya başladı *** menüsüne baktığımda ise bazı şifreleme sistemlerinin kaybolduğunu gördüm.açıklama yaparsanız sevinirim selamlar.

nalkkuş592
06-01-2013, 19:07
Cihazın ethetnet portu yoktur
ama uyumlu wireless adaptörle network özelliklerinden faydalanabilirsin
ücretli bir serverle birçok şifreli kanalı
kart paylaşımı ile izleyebilirsin
youtube dan video izleyebilir
rss haber görüntüleyebilir
havadurumu bilgisi alabilirsin
wireless adaptörünü SAMUX bayisinden temin edebilrsin
saygılarımla
tekniker kardeşim öteki yazılarıma pek cevap alamadım bakalım bu sefer cevap alabilecekmiyim. bir kere vi-fi aparatı için 5370 diyorlar her cihaz için vi-fi aparatı değiştirmekmi gerekiyor yoksa linux işletim sisteminidestekleyen tak kullan özellikli başka bir aparatta yeterli olurmu mesela next 19500 de de sadece slx 104 diyorlar ama ben hadron n35 ile gayet güzel bağlandım bu cihazda UPNP varmı yokmu bilmiyorum konuyla ilgili detaylı açıklama yaparsanız sevinirim. saygılar selamlar.:49:

tekniker10
11-01-2013, 15:49
tekniker kardeşim öteki yazılarıma pek cevap alamadım bakalım bu sefer cevap alabilecekmiyim. bir kere vi-fi aparatı için 5370 diyorlar her cihaz için vi-fi aparatı değiştirmekmi gerekiyor yoksa linux işletim sisteminidestekleyen tak kullan özellikli başka bir aparatta yeterli olurmu mesela next 19500 de de sadece slx 104 diyorlar ama ben hadron n35 ile gayet güzel bağlandım bu cihazda UPNP varmı yokmu bilmiyorum konuyla ilgili detaylı açıklama yaparsanız sevinirim. saygılar selamlar.:49:

HD Fta plus Cihazımızda UPNP Yoktur
wi-fi 5370 chip in drıverı yazılımın içinde patchlendiği için cihaz bu wifi de
çalışıyor
artı olarak bahsettiğimiz cihaz lınux değildir
saygılarımla

yako177
01-02-2013, 22:54
teşekkürler

Blackshow
13-02-2013, 18:32
tekniker arkdsım cihazın son güncellemesi nedir 2013 güncellemesi varmıdır birde cihaza kayıt ve cccam koymuşlar ben ikisini aynı anda kullanamıyorum o şekilde kullanılırmı güncelleştirme ile.

samutra
03-04-2013, 21:31
teşekkürler

yusuf4646
23-10-2013, 21:13
bence stabil yazılım ilk yazılımdır

ycan73
20-09-2014, 00:24
bende aynı sorunu yaşıyorum

cgunduz2000
21-09-2014, 17:52
samux hd fta plus taki şifreli kanalları açmak için ne yapmalıyım

muammerjfm
21-06-2015, 19:32
hocam kolay gelsin ben bu dosyanın kurulumunu yapamadım.
cihaz kanallarının hiçbiri çalışmıyor sizce ne tapmalıyım ??

muhsin_516
28-11-2015, 22:21
arkadaşlar merhabalar

cemtunc
24-09-2016, 16:35
şimdi yükleyeceğim umarım olur

delta344
08-01-2017, 13:59
MERHABA

biroleln
23-02-2017, 12:42
:rtfm:

CCAM Menu : Araçlar>>Yerel Network Ayarları>>Kumanda 0000 Tuşla>> Kumanda Kırmızı Tuş "Edit"

tesekkkurler

Bjkbenli
15-09-2017, 22:11
Tesekkurler:rockon:

disguart
23-10-2017, 18:58
Ben yükledim oldu teşekkürler

Safewi
23-10-2017, 19:29
teşekkürler......