Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sansuİ Tek Çİzgİ Hatasi

ateşelektronik
05-09-2006, 13:41
Ustalar..sansui 6000 getirdi bir müşterim,cihaz açılıp tek çizgi oluyor önce yazılımla düzeltmek istedim fakat bilgisayarda'' (ERROR)DOWNLOAD'' DİYE BİR YAZI ÇIKIYOR HER SEFERİNDE (ne *** nede kanal hiç bi şey yüklenmiyor her seferinde error download yazıyor),sonra flashı söküp yükledim yine tek çizgi oldu flasha beş ayrı dump yükledim fakat tek çizgi düzelmedi (flash değişti)......arıza bu,böyle bi arıza ile karşılaşan oldumu acaba....kolay gelsin

ertex74
05-09-2006, 13:46
Ustalar..sansui 6000 getirdi bir müşterim,cihaz açılıp tek çizgi oluyor önce yazılımla düzeltmek istedim fakat bilgisayarda'' (ERROR)DOWNLOAD'' DİYE BİR YAZI ÇIKIYOR HER SEFERİNDE (ne *** nede kanal hiç bi şey yüklenmiyor her seferinde error download yazıyor),sonra flashı söküp yükledim yine tek çizgi oldu flasha beş ayrı dump yükledim fakat tek çizgi düzelmedi (flash değişti)......arıza bu,böyle bi arıza ile karşılaşan oldumu acaba....kolay gelsin

beslemede kondansitörleri yenile

ateşelektronik
05-09-2006, 13:55
deneyecem..sağol

ateşelektronik
05-09-2006, 14:12
beslemede kondansitörleri yenile

kondansatörlerden değil...işlemcininde lehimlerini yeniledim yine yok...

bilgin3370
17-09-2006, 01:11
abisi muhtemelen flash gitmiş yazılım yükleme hatası

Volkan
27-10-2006, 00:41
arkadaşım aynı cihazdan bendede var büyük bir ihtimal flaşı 1 mb ve ona 2 mb yazılım yüklemişler. flaşın tekrar dan progranlanması lazım. bunu jtak ile yapabilirsin. fakat entegreli devre ile yapman gerekiyor. ben normal direnşler ile denedim olmadı yazmış gibi gösterdi ondan sonra bir daha cihazile pc bağlantı kuramadı. entegreli devre ile yükledim düzeldi. kolay gelsin. jtak bölümüne bakarsan bilgi bulabilirsin.

eren44adiguzel
03-11-2013, 15:01
TEŞEKÜÜRLER