Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Botech piko 207 hd cas

umut55
06-05-2012, 10:30
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

TEKNİK ÖZELİKLER

İSTER HDMI BAĞLANTISI İSTER SCART BAĞLANTISI

CCCAM SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR

360° Dönebilen Scart Bağlantısı

DVB-S/MPEG-2 tam uyumlu

100 uydu ve 6100 Kanal hafıza kapasitesi

8 Favori kanal grubu

C/Ku-bant uydularından SCPC/MCPC Alabilme

Tam fonksiyonlu kullanıcı dostu OSD menüsü (256 renk)

7 Günlük EPG (Elektronik Program Rehberi)

Teletekst (VBI &OSD) ve alt yazı desteği

Kolay kanal düzenleme fonksiyonu

Kolay kanal ve uydu seçimi

EPG üzerinde (PIG) Küçük Ekran Resmi

Kolay Ayar Rehberiyle Kurulum

Kolay ve hızlı Frekans Tarama (Otomatik/Ağ/Uydu/Kör)

Yakınlaştırma Fonksiyonu

USB üzerinden yazılım güncelleme

Uydu üzerinden yazılım güncelleme (OTA)

Kanalı USB ye kaydetme ve oynatma

Timeshift (Durdur geri al tekrar izle )

USB üzerinden resim görüntüleme (JPG)

USB üzerinden müzik çalma (MP3)

USB üzerinden film izleme (DAT, .MPG, .VOB, .AVI)

Full HD/SD Tam uyumlu

1080p,1080i,720p,576p formatlarında Video çözünülürlüğü

Yüksek hassasiyetli tuner

4:3,16:9 formatlarında ekran görüntü oranı

DiSEqC 1.0,1.1,1.2,USALS uyumlu

Çok dilde OSD Menu Lisanı

Bekleme sırasında 1W’ ın altında düşük güç tüketimi

Internet uygulamaları ve FTP için Ethernet girişi

Müzik sistemleri için Dijital Koaksiyal ses çıkışı

umut55
06-05-2012, 10:36
Pıko 207 cas hd cihazda hangi işlem nasıl yapılır?

Yazılım yükleme ; içinde yazılım olan flash bellek cihaza takılır. (usb bellek hazır) yazısı okunur.

Menü + diğer ayarlar + usb bellek + yazılım’a gelinir. Aşağıda yazılım doyası görünür. Bu cihaza ait yazılım dosyasının üzerine gidilerek ok yapılır. “yazılım veri tabanını güncellemek istiyor musun? ” a evet denir ve ok basılır. Cihaz otomatik olarak kapanıp açılır.

Fabrika ayarına dönülür ; (menü + kurulum + ok + 0000 + fabrika ayarları + tümü + evet) cihaz otomatik olarak kapanıp lisan seçim penceresi ile açılır. Türkçe seçilir, cihazın fişi çekilip 3-4 saniye sonra tekrar takılır.

Kanal yükleme: ( menü + diğer ayarlar + internetten güncelleme + güncelleme tipi sağ ok ile kanal listesi yapılır. +başlat + ok + evet + ok cihaz otomatik olarak kapanır açılır. Exıt tuşuna basarak tam ekran kanal izleme durumuna geçilir.

Interneti etkin kılma: Kumandadan f1 111 yapılır. Internet etkin’in üzerine gidilir ok yapılır. Menü + diğer ayarlar + server + server tipinin üzerinde 1 kez sağ ok yapılır. G-share görünür. F1 + evet . Bağlanılan server sayısı sıfır’dan 1,2,3,4 … yükselmeye başlar. Exit + evet

*** güncelleme ; ( menü + kurulum + 0000 + internetten güncelleme + güncelleme tipi sağ ok ile *** yapılır. Başlat + ok + evet + ok

flash haberlere ulaşma: Menü + diğer ayarlar + internet uygulamaları + rss + herhangi bir haber kaynağının üzerinde ok yapılır. Exit yapılırak çıkılır.

Youtube girme: Menü + diğer ayarlar + internet uygulamaları + youtube + ok yapılarak youtube girilir, istediğiniz videoyu bulup izleyebilirsiniz. Exit yapılırak çıkılır.

Diğer uyduları ve kanalları izleme: Sat tuşuna basarak hotbird seçilir + ok +ok + izlemek istediğiniz kanalın üzerine gidilir + ok

cihaza yeni ıp aldırma : Menü + diğer ayarlar + ıp ayarı + kırmız tuşa basılır.beklenir, sol alta doğru dhcp’nin açık olduğu görülür. Devamlı exit yapılarak tv izleme moduna geçilir.

umut55
06-05-2012, 10:55
yazılım

xsuleyman
07-05-2012, 13:50
Fabrika ayarlarına dönünce yazılım da siliniyor mu?

serus10
05-10-2012, 19:52
yazılım için teşekkürler

ejoo
21-11-2012, 22:11
şifreleri nasıl kırıyor

37zeki
28-12-2012, 14:18
arkadaşlar cihazı geçen hafta aldım kurdum serverini ayarladım çalıştı fakat iki gün sonra server ken diliğinden kesildi.baglantı kesildi yazıyor en son yazılımı indirdim olmadı serverleri yeniden tarattım 32 tane server buluyor ama gene bağlantı kesildi yazıyor satın aldığım firmayı aradım botechlerde bir kaç gündür sorun var cihazınızın ayarlarıyla oynamayın dediler acaba doğrumu ne yapmam lazım bi yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

göksel
29-12-2012, 13:07
arkada boteck 207 cihaz bende aldim fabrıka ayarlarına dödüm suan hic bir kanal cözmüyor yardimci olursaniz sevinirim saygilar usdalar dan yardim bekliyorum aeolun

cocopony
23-01-2013, 14:53
yazılım için sağol

bkrcapkin
11-03-2013, 21:58
botech 207 nin yazılımını verirseniz sevinirim

satelli
24-10-2013, 19:55
en son yazılım nerde

ozgursenollll
02-03-2014, 02:10
teşekkürler