Orijinalini görmek için tıklayınız : Next 9000 07.09.2006 Yazılımları
Next 9000 serisi softcam ve *** yükleme loaderı.
:clap2: :clap2:
yazılım foruma alınmıştır teşekkürler
Teşekkurler yazılımlar için
turkmenuydu
07-09-2006, 19:31
arkadaşım yazılımlar için teşekkür ederiz ama bu yaılımlar hangi model cihalar için başlıkta 9000 demişsin ama yazılımlarda 740 olarak yazıyor
arkadaşım yazılımlar için teşekkür ederiz ama bu yaılımlar hangi model cihalar için başlıkta 9000 demişsin ama yazılımlarda 740 olarak yazıyor
dikkkatli okursanız cı ve fta diye yazıyor
arkadaşlar paylaşım için teşekürler yazılımı yükledim ama hiç bir deyişiklik yok ve eski menüden dahada eksik var mesela yazılım tarihini gördüyümüz yer kaldırılmış uydudan güncellemeye basılınca data uydu bulunamadı diyor sanıyorum sadece -Çoklu tps aes *** girme.
Yeni editor ile softcam atılarak tps listeden au yapacak
kolay gelsin
arkadaşım bilgi menüsü yerinde duruyor sadece ismi gözükmüyor .Bulunduğu menüde en aşağıya inersen boşlukta durduğunu göreceksin.Yazılım güncelleme çalışıyor.DENENMİŞTİR.Hotbird uydusundan güncellemektedir.
Sayın Serkan Yılmaz artık banada dosya ekleme yetkisi verseniz daha faydalı olabilirim diye düşünüyorum:Zaten diğer bir formda yetkim vardı ama forum biraz ağır kaldığı için buraya katılmıştım.Ama burdada dosya ekleyemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim...
Kuralları ihlal ettiysem affola
9000 ultranın yazılımları da yakında gelirmi acaba
daktari arkadaşım 9000 ultranın yazılımı zaten 2-3 hafta önce çıkmıştı.Şuan çıkcağını sanmam...