Orijinalini görmek için tıklayınız : Cihaz Server Bilgisi Almak
sakaraslan
28-05-2012, 22:19
Cihaz Server Bilgisi Almak içi FTP den Only the registered members can see the link şeklinde bağlantı kuruyorum fakat kullanıcıo adı Admin şifre 0000 kabul etmyor hatalı diyor. şifre nasıl sıfırlanır fabrika ayarlarına dönersem server bilgileri gidermi, yada bilgileri almanın bi yolu varmı teşekkürler.
adres cubugunamı yapıştırıyorsunuz yoksa ftp türü tarzı programamı ekliyorsnuz adresi
sakaraslan
29-05-2012, 19:55
adres çubuğuna yapıştırıyorum forumda anlatıldığı gibi ama şifre yanlış sanırım makine fabrika ayarına dönsek farkedermi bilmiyomurum server bilgilerini kaybedersem yandım ben..
aliharbiye
29-05-2012, 20:33
fabrika ayarlarına dönerseniz server bilgileriniz mefta olur bilginize arz ederim ne yapıp yapıp server bilgilerini alın sonra fabrika ayarına dönün, serveride kimden aldıysanız onunla bir görüşün durum bu deyin yardımcı olacaktır saygılarımla aliharbiye
elle girince rakamlar yildizli oluyor bende sizlerdede oylemi dreamlarda cline caliyorsa yesil degilse kirmizi ama bu kutularda bunu anliyamuyoruz
sakaraslan
30-05-2012, 23:26
evet sadece yıldız var malesef..
flash xp ile c line gozukuyor ben bir kac kere girebilmisti ama cline yuklemek istedim yapamadim onun programi var onunla yaptim ellede girebiliyorum
Bilmeyenler ve gecmiş mesajları okumayanlar için tekrar yazıyorum.
Cccam c line bilginizi ftp ile cihazda işlemek için;
ftp user name:root password:medialink
Cccam.cfg için
/disk2/emu/openxcas/cccam uzantısı
Oscam kullananlar için
oscam.server dosyası mause sag tık goruntule/duzenle ile (ftp programı filezilla kullandigimi dusunerek
bu alintidir ben bununla girdim fakat yinde yapamadim elle girdim sonra buradan cline bilgilerini gorme imkaniniz var
sakaraslan
01-06-2012, 22:06
üstad saol zaman ayırmış emek harcamışsın Allah Razı olsun. Demem şu ki bu konu forumun Medialink Black Panther bölümünde yok, sonra yazdıklarınız ml 9700 hd için ben Medialink Black Panther için sormuştum. ftp ile bağlanmıyor onuda belirtiyim.
Only the registered members can see the link***forum.com/satforum/showthread.php?t=670867&page=8 forumdan alıntı yapmışsınız. biraz saygı lütfen...:(