PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yu-ma-tu IQ serisi neden desteklenmiyor

minem1995
08-09-2006, 12:23
ıq serisi ilk çıktığında çok sevinmiştik mx lerden daha hızlı kanal geçişi daha farklı vemodern bir menü rahat rahat sattık 1 kaç koli sonra : !!!!
işte sonrası çok kötü oldu bakıyorum yumatunun sayfasına IQ serisi ile ilili bir tek konu bile yok
tv8 maçlarda gidiyor,kanal listesi yok hazır olarak,her marka her model 2-3 günlükte olsa tüm modellerine yazılımlar veriyor yumatu IQ ya yok bişey ya arkadaşlar bu kadar ilgisizlik tuhafım gitti bir makinayı bu iyi model hemde 3-5 $ daha ucuz diye piyasaya sürüp sonra da bayileri ve servisleri zor duruma sokmak türkiye de enbüyük uydu üretim tesisi olan bir markaya yakışmıyor diye düşünüyorum hemen hemen bütün forumlara girip yazılımlarla uğraşan biri olarak
yumatunun kendi sitesine girdim orada bile IQ dan bırak bahsetmeyi resmi ve bilgileri bile yok yazılımı falan geçtik artık
yeni bir model daha geliyomuş "bak seeeeeeeen" arkasında durup ilgilenmedikten sonra kasayı değiştirip hergün yeni bir model çıkarsan ne çıkarmasan ne diyor eğer haddimi aştıysam yetkililerden özür diliyor ama benim gibi düşünenlerin de azımsanmayacak kadar çok olduğunu düşündüğüm için böyle bi konu açma ihtiyacı duyduğumu belirtip BİRAZ DAHA FAZLA İLGİ DİYOR SAYGILARIMI SUNUYORUM:46:

Admin
08-09-2006, 12:32
Valla arkadaşım çok haklısın.Aynı olay şu an Goldmaster 11000 serisine ben yasıyorum malesef.Acikoyu atınca millet alışamıyor rf cıkışı yok cihazda sorun oluyor vs vs.Ya açıkca sana sunu söyleyeyim.Supersatforum 14 aydır var yumatunun teknik elemanları sitede yok biz kendi capamızla birşeyler vermeye calısıyoruz nekadarda anlamasakta yumatunun belli modellerinden.Firmanın cihaza yazılım destegini bir sekilde anlatması lazım.Firmanın teknik internette sorumlu calışanları var ama lütfedimte bizim siteye ugramadıkları için kesin size su olur diyemeyeceğim .Onlar malesef uye sayısı (sadece üye sayısı ama)çok olan forumlardadırlar.O yüzden buna orada sormak lazım aslında

ertex74
08-09-2006, 12:33
ıq serisi ilk çıktığında çok sevinmiştik mx lerden daha hızlı kanal geçişi daha farklı vemodern bir menü rahat rahat sattık 1 kaç koli sonra : !!!!
işte sonrası çok kötü oldu bakıyorum yumatunun sayfasına IQ serisi ile ilili bir tek konu bile yok
tv8 maçlarda gidiyor,kanal listesi yok hazır olarak,her marka her model 2-3 günlükte olsa tüm modellerine yazılımlar veriyor yumatu IQ ya yok bişey ya arkadaşlar bu kadar ilgisizlik tuhafım gitti bir makinayı bu iyi model hemde 3-5 $ daha ucuz diye piyasaya sürüp sonra da bayileri ve servisleri zor duruma sokmak türkiye de enbüyük uydu üretim tesisi olan bir markaya yakışmıyor diye düşünüyorum hemen hemen bütün forumlara girip yazılımlarla uğraşan biri olarak
yumatunun kendi sitesine girdim orada bile IQ dan bırak bahsetmeyi resmi ve bilgileri bile yok yazılımı falan geçtik artık
yeni bir model daha geliyomuş "bak seeeeeeeen" arkasında durup ilgilenmedikten sonra kasayı değiştirip hergün yeni bir model çıkarsan ne çıkarmasan ne diyor eğer haddimi aştıysam yetkililerden özür diliyor ama benim gibi düşünenlerin de azımsanmayacak kadar çok olduğunu düşündüğüm için böyle bi konu açma ihtiyacı duyduğumu belirtip BİRAZ DAHA FAZLA İLGİ DİYOR SAYGILARIMI SUNUYORUM:46:

malesef alt yapısı oluşturulmadan para kazanmak ugruna böyle durum lar söz konusu olabiliyor ...

minem1995
08-09-2006, 12:54
Valla arkadaşım çok haklısın.Aynı olay şu an Goldmaster 11000 serisine ben yasıyorum malesef.Acikoyu atınca millet alışamıyor rf cıkışı yok cihazda sorun oluyor vs vs.Ya açıkca sana sunu söyleyeyim.Supersatforum 14 aydır var yumatunun teknik elemanları sitede yok biz kendi capamızla birşeyler vermeye calısıyoruz nekadarda anlamasakta yumatunun belli modellerinden.Firmanın cihaza yazılım destegini bir sekilde anlatması lazım.Firmanın teknik internette sorumlu calışanları var ama lütfedimte bizim siteye ugramadıkları için kesin size su olur diyemeyeceğim .Onlar malesef uye sayısı (sadece üye sayısı ama)çok olan forumlardadırlar.O yüzden buna orada sormak lazım aslında

SEVGİLİ ARKADAŞIM ÇOK HAKLISIN YUMATU YAZILIM DESTEĞİNDE BİR ARA ÇOK İYİ DENEBİLECEK KADAR VARDI AMA ARTIK PARAYA MI DOYDULAR BİŞEYLER OLDU SEN DİYOSUN Kİ ÜYE SAYISI ÇOK OLAN FORUM LARA YAZMAK LAZIM HAKLISIN AMA BEN ZATEN BU FORUMLARDAN BAZILARINA DA AYNI KONUYU AYNI BAŞLIKTA AÇTIM VE DÜNDEN BERİ SADECE 1 TANE MODEROTÖR KARDEŞİMDEN CEVAP GELDİ O DA "BU MARKA YUMATU "IQ" İÇİN EXPRES TAŞIYICI OLACAK AMA BİRAZ SABREDELİM "DİYOR BAŞKA BİR ALLAHIN KULU İLGİLENMEMİŞ BU DA NEYİ GÖSTERİYOR YORUMU SİZE BIRAKIYORUM AMAÇ SADECE PARA KAZANMAK OLACAKSA
PARA GEÇİCİ DİR BUGÜN SİZ YARIN BAŞKASI KAZANIR İNŞAALLAH ÇOK GEÇ OLMADAN FİRMA YETKİLİLERİ UYANIR YOKSA İŞ İŞTEN GEÇECEK DAHA DÜN TV8 DE MAÇLAR İZLENMİYOR DİYE 2 ADET MAKİNEYİ SATALI 10 GÜN OLMASINA RAĞMEN GERİ ALIP YAZILIM DESTEĞİ DAHA ÇOK OLAN BİR MARKAYLA DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDIM BİRAZ ELLERİNİ ÇABUK TUTMALARI ONLAR İÇİNDE BİZİM İÇİNDE SİZMODERATÖRLERT İÇİNDE KESİNLİKLE FAYDALI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
YİNEDE KONUYA GÖSTERDİĞİNİZ İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR EDR SAYGILARIMI SUNARIM

Admin
08-09-2006, 12:57
Firmaya gerekli maili atacam bu konuyla ilgili umarım dikkate alırlar

ertex74
08-09-2006, 13:05
ilgili firmayı aradık ve akşama dogru gerekli açıklama yapılacaktır

minem1995
08-09-2006, 14:26
Firmaya gerekli maili atacam bu konuyla ilgili umarım dikkate alırlar

çok ama gerçekten çok teşekkür ederim serkan ve ertex kardeş
işte neden süpersat forum bundan
diğer forumlara da bakarsanız aynı başlık altında aynı konuyu oralarda açmaya çalıştım ama cevap verme zahmneti bile yok neden firma türkiyede ki en büyük üretici ya türkiyeye istihdam sağlıyoya herhelde ondan veya birileri birilerinden korkuyo ondan
buy kesinliklşe bi karalama kampanyası diildir ben yaklaşık 6 yıldır yumatu nun bütün ürettiği malzemeleri sattım ve satıyorum ama kimse kusura bakmasın ekmek te yesek bu kadar duyarsızlığa sesimizi çıkarmamız gerekiyor diye düşündüm biz sustukça onlar desdek diil çeşit yapıyolar kasayı değiştir menüyü değiştir bu ne yeni model allah allaaaaaaaah ya yeni model ya satın işte iyi makine ucuz makine 15 gün geçer boşver o eskidi yenisi çıkacak ya arkadaş sadece satmakla kazanılmaz destek verirsen kazanırsın neyse
TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDEREK İNŞAALLAH FİRMA YETKİLİLERİNİN DE EN AZ SİZLER KADAR DUYARLI OLMALARINI DA TEMENNİ EDEREK
SAYGILARIMI SUNUYORUM

minem1995
08-09-2006, 14:27

SAOL USTAM ÇOK SAOL

minem1995
08-09-2006, 21:48

:46: usta sabırla bekledik akşama doğru olmasını ama
sonuç:HÜSRAN
vallahi yazıklar olsun be bu nebiçim bi anlayış türkiyeye malolmuş bi firma yalandan da olsa bi açıklama yapamıyor hevallahi helel olsun ERTEX74 kardeş sana bi sözüm yok haaa sakın yanlış anlama:49:
saygılar sadece saygıyı hakedenlere duyulur
BÜTÜN KARŞILIKSIZ EMEKLERİNİZ İÇİN TÜM MODERATÖR ARKADAŞLARA SAYGILARIMI SUNUYORUM:45:
firmaya gelince ise YUH DİYORUM ANCAK BU KADAR İLGİSİZ OLUNUR DU OLDULAR ..........:46:

ertex74
08-09-2006, 21:54
arkadaşım ben bugün firmayı tam 5 kez aradım fakat oarada tam yetkili kişi ile muhatab bulamadım durumu konuştugum kişiye anlattım siz kadar bende bu vurdum duymazlıgın peşindeyim içiniz rahat olsun konunun peşi bırakılmayacaktır.
saygılar

minem1995
09-09-2006, 22:09
arkadaşım ben bugün firmayı tam 5 kez aradım fakat oarada tam yetkili kişi ile muhatab bulamadım durumu konuştugum kişiye anlattım siz kadar bende bu vurdum duymazlıgın peşindeyim içiniz rahat olsun konunun peşi bırakılmayacaktır.
saygılar

çok saol arkadaşım senin emeğine sayduyulur ancak ama bu firmanın bişey yapacağı yok

mehmety
20-02-2007, 11:00
Arkadaşlar tam bende IQ serisi makina almıştım,yumatu destek veriyor diye . kaon bord ve modllü bir makinayla deyiştirdim ,birdahamı deyiştireyim şaşırdım kaldım.beklemedeyim.