Orijinalini görmek için tıklayınız : HD Receiver Alıcam , Kafam Çok karışık. Üstadlar Lütfen yardım
merhaba arkadaşlar,
250-300 TL civarı HD receiver almayı düşünüyorum Fakat sorularım var.
1.Dreambox, Humax , Atlanta gibi receiverler kaliteli deniliyor ama tam olarak bilmiyorum. Sizce HD ve SD yayınlarda en iyi görüntü veren HD receiver sizce hangisi ? (Marka model ve fiyat belirtiniz lütfen)
2.Heralde d-smart veya digiturk veya teldünya gibi servislerin kanallarını ücretsiz olarak izleyebiliyoruz galiba. Bunu sağlayan hd uydu cihazları varmıdır , internette bu olay kafamı çok karıştırdı. Eğer böyle cihazlar varsa bunlar hangileridir ?
Bunlar benim için çok önemli , bilgili bir üstadım cevaplarsa çok makbule geçer,Şimdiden teşekkürler.
Baldemir
04-06-2012, 19:42
merhaba arkadaşlar,
250-300 TL civarı HD receiver almayı düşünüyorum Fakat sorularım var.
1.Dreambox, Humax , Atlanta gibi receiverler kaliteli deniliyor ama tam olarak bilmiyorum. Sizce HD ve SD yayınlarda en iyi görüntü veren HD receiver sizce hangisi ? (Marka model ve fiyat belirtiniz lütfen)
2.Heralde d-smart veya digiturk veya teldünya gibi servislerin kanallarını ücretsiz olarak izleyebiliyoruz galiba. Bunu sağlayan hd uydu cihazları varmıdır , internette bu olay kafamı çok karıştırdı. Eğer böyle cihazlar varsa bunlar hangileridir ?
Bunlar benim için çok önemli , bilgili bir üstadım cevaplarsa çok makbule geçer,Şimdiden teşekkürler.
Daha önceden açılmış konular bir göz atmanızı öneririm
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
sedatonb
04-06-2012, 20:20
next den şaşma derim
teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için Atlanta bana da sıcak geldi ama hala bir sorunun cevabını alamadım. Bazı uydu alıcılarında şifreli kanalları (D-smarttaki , digiturkteki) izleyebiliryormuşuz doğrumudur bu ?
teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için Atlanta bana da sıcak geldi ama hala bir sorunun cevabını alamadım. Bazı uydu alıcılarında şifreli kanalları (D-smarttaki , digiturkteki) izleyebiliryormuşuz doğrumudur bu ?
arkadaşım d-smart modulu alırsanız izlersiniz. Digiturk şu an kendi cihazlarında açılmaktadır. Lütfen yerli platformlar la ile ilgli illeggal konulara değinmeyelim.
Bence istediğiniz fiyat aralığı için ve göruntü kalitesi için atlanta almalısınız.
arkadaşım d-smart modulu alırsanız izlersiniz. Digiturk şu an kendi cihazlarında açılmaktadır. Lütfen yerli platformlar la ile ilgli illeggal konulara değinmeyelim.
Bence istediğiniz fiyat aralığı için ve göruntü kalitesi için atlanta almalısınız.
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim led tvlerimiz aynı bendede 40D 6000 var :) Ama elimde 5-6 yıllık Next 2000 X CI Plus var. Görüntü pekde güzel değil haliyle üstelik scart girişiyle bağlantı olduğu için seside verimli alamıyorum arkadan cızırtı sesi geliyor.
Film kanalları ve HD kanal sayısının çok olması nedeniyle D-Smart istiyorum ama eğer olmazsa kaliteli bir cihaz almam lazım bu yüzden Atlanta banada cazip geldi. İnşallah aldığımda görüntüden dolayı pişman olmam. Önerin ve yardımın için saolasın.