Orijinalini görmek için tıklayınız : Star Tv Şampİyonlar Lİgİnde Şİfrelİ Olacak..!!!
BÜyÜk Bİr İhtİmalle Şİfrelİ Olacak Bİlgİnİze...
Star TV nin UEFA dan gelen bir emirle salı günü maç sırasında şifreleneceğini ve bu duruma bir çözüm bulmaya çalışıldığını belirttiler.Özellikle star tv nin web sayfasına bakmamızı istediler. Bence büyük olasılıkla salı günü maç biss şifreli olacak ve zamanında kanal 1 in yaptığı gibi biss şifresi kendi web sayfalarından duyurulacak...Ama özellikle sabri ugan web sitesine bir gözatmamızı üstüne basa basa söyledi.haberiniz ola...
pekı sıfreleme sıstemı ne olacak belımı bıss mı olacak slfreleme turu ne olacak
bu nasıl iş yaaaa:(:(
kesinmi?
zafer murat
11-09-2006, 13:39
pekı sıfreleme sıstemı ne olacak belımı bıss mı olacak slfreleme turu ne olacak
Evet BİSS sistemi uygulayıcaklar
şampiyonlar liginde 1 tane takımımız var onu da seğrettimeyecekler. anlamadım gitti.
bu işin bir de ticari yönü var arkadaşlar unutmayalım
ne zaman belli olur tamda bizim maç salı akşamı ilk maç eğer şifrelenirse seyredin şamatayı ka...yı umarım önceden belli olur da milletimiz mahrum kalmaz maçtan saygılar,
zafer murat
11-09-2006, 14:17
ne zaman belli olur tamda bizim maç salı akşamı ilk maç eğer şifrelenirse seyredin şamatayı ka...yı umarım önceden belli olur da milletimiz mahrum kalmaz maçtan saygılar,
TV8'in şifreleme sistemi gibi olacağı duyumları var...
vallah şuan süpriz ama belli degil bakalım bekliyoruz
zaferpek
11-09-2006, 14:30
arkadaşlar yapmayın star tv 15 yıldır yayında ve her yıl olduğu gibi şampiyonlar ligi maçını şifresiz verecektir çünkü 10 yıldır şifresiz veriyor.bize yani gs ye gelip şifreli yayın yaparsa çok pişman olur :::::46::devilprv: :boese157: :nono: :praying: :nono: :stop2: :angry8:
arkadaşlar yapmayın star tv 15 yıldır yayında ve her yıl olduğu gibi şampiyonlar ligi maçını şifresiz verecektir çünkü 10 yıldır şifresiz veriyor.bize yani gs ye gelip şifreli yayın yaparsa çok pişman olur :::::46::devilprv: :boese157: :nono: :praying: :nono: :stop2: :angry8:
emir uefa dan geldi
Star TV nin UEFA dan gelen bir emirle salı günü maç sırasında şifreleneceğini ve bu duruma bir çözüm bulmaya çalışıldığını belirttiler.Özellikle star tv nin web sayfasına bakmamızı istediler. Bence büyük olasılıkla salı günü maç biss şifreli olacak ve zamanında kanal 1 in yaptığı gibi biss şifresi kendi web sayfalarından duyurulacak...Ama özellikle sabri ugan web sitesine bir gözatmamızı üstüne basa basa söyledi.haberiniz ola...
açılmıyorki web sayfaları açılsa bakacağız ama kapalı umarım maç saatinden önce her şey belli olur
senol_30
11-09-2006, 14:42
wep sayfasına girdim oradahiç bişey söylemiyorlar dostlar acaba telefonla arasak şifreyi verirlermiki
herkes ararsa daha çabuk çözüm bulmak zorunda kalırlar telefon: 0212 413 50 00
uzman_elhan
11-09-2006, 14:49
ama bugün maç izlemek gerekir biss olursa ii olur..
şifreli olursa biss olur şifreleride kendileri verirler herhalde
aquaturk
11-09-2006, 16:31
Web sayfaları kapalı???
avrupadan izleyenler için sadece euro starı şifreleyebilirler belki...
zafer murat
11-09-2006, 17:45
web sitesi kapalı ise
buyrun startvnin telefon numarası 0212 448 90 00 :00000002:
panik yapmayın panik yok..
star tv sadece türkiye için değil dünyanın her tarafından izlenebilen bir kanalı ve mutlak abir çözüm bulacaklardır o kadar parayı boşunamı verdiler maçı almak için..
birde uefa ya lafım var yıllardır şifreletmek yenimi aklına geldi:(:(:(
aktaszafer
11-09-2006, 18:01
şifrelemesinin sebebi turkiye dışındaki ülkelerde şampiyonlar ligi maçları şifreli kanallarda izlendigi bu sebeple kanalın şifrelenmesini uefa mecbur tutmaktadır... Aksi takdirde avrupada ve asyaya hitap eden türksat uydusu ile çok büyük kitleye ulaşılarak şifreleyen kanalları magdur bırakmamak için alınmış karardır...
Maç günü şifre hakkında açıklama yapılacakmış..
sanırım kanal1 ile aynı şifre kullanılacagı için alıcı şifre degiştirmek zorunda kalmayacaktır.
Ne biçim iş ya STAR Şifreli olsun maçlarda Şifre belli 10 XXXXXX diye gider :)
usta sen bu işi biliyorsun:)
sen şimdi şifreyide tak çıkartırsın maç başlamadan değilmi:)
western32483
11-09-2006, 23:32
işallah dediğin gibidir serkan bey:45: gerçi fark etmez süpersat forumun elinden ne kurtulduki?:28: kolaygelsin.iyiçalışmalar
mehmetky
12-09-2006, 00:16
arkadaşlar türkiye deki star tv yayını şifresizdir.sadece eurostar vermeyecek maçı.panik yok
işallah dediğin gibidir serkan bey:45: gerçi fark etmez süpersat forumun elinden ne kurtulduki?:28: kolaygelsin.iyiçalışmalar
Böyle bir olay olursa şayet ŞİFRELERİ Supersatforum aracılıgı ile alabilirsiniz.Yasakları bir sekilde kırarız maç zamanı :)
mehmetky
12-09-2006, 00:23
ArkadaŞlar Star Tv Yİ Aradim.kesİnlİkle TÜrkİyeden Yayin Yapan Kanalin Şİfre Sİstemİ Altina GİrmeyeceĞİnİ Uydu Ve Kablo Tv İle Yayinin Sorunsuz İzleneceĞİnİ Ve Sadece Eurostar Tv Nİn Yayininin KesİleceĞİnİ MaÇ Esnasinda Bana SÖyledİler.
Kaynak : Star Tv MÜŞterİ Hİzmetlerİ
odemisligurkan
12-09-2006, 00:46
Böyle bir olay olursa şayet ŞİFRELERİ Supersatforum aracılıgı ile alabilirsiniz.Yasakları bir sekilde kırarız maç zamanı :)
ıyıde sevgılı serkan soz konusu ntv ve tv 8 olunca yerlı platform deyıp olayı kapatıyorsunuz.ama o sıfrelerı sankı bu kanallar kendılerı vermıyormu.sızı sozunuzun arkasında durmanızı tavsıye edıyorum.artı tv 8 ve ntv paralı bır platform degılkı sadece yayıncı kurulusların zorlaması ıle sıfre koyuyorlar o kadar.
banda sorarsanız şifreli olacaktır star tv şifreleri vermez herkeze kolay gelsin kanal1 gibi kucuk tv yayını diil star tv inş biss verirde seyrederiz oksa allah kolaylık vesin
ArkadaŞlar Star Tv Yİ Aradim.kesİnlİkle TÜrkİyeden Yayin Yapan Kanalin Şİfre Sİstemİ Altina GİrmeyeceĞİnİ Uydu Ve Kablo Tv İle Yayinin Sorunsuz İzleneceĞİnİ Ve Sadece Eurostar Tv Nİn Yayininin KesİleceĞİnİ MaÇ Esnasinda Bana SÖyledİler.
Kaynak : Star Tv MÜŞterİ Hİzmetlerİ
bu güzel bir haber sevindirici..
selametle..
ıyıde sevgılı serkan soz konusu ntv ve tv 8 olunca yerlı platform deyıp olayı kapatıyorsunuz.ama o sıfrelerı sankı bu kanallar kendılerı vermıyormu.sızı sozunuzun arkasında durmanızı tavsıye edıyorum.artı tv 8 ve ntv paralı bır platform degılkı sadece yayıncı kurulusların zorlaması ıle sıfre koyuyorlar o kadar.
Geçen 3 gune kadar NTV BİSS KEYLER forumda verildi.Karıştıkmı.AMA Bazı uyanıklar bundan yararlanmak isteyebilir. Arkadaşlar kimlermi SUPERSATFORUMU çekemeyen vatandaşlar çok oldugu için.Bunu Koz olarak kullanabilirler.KANAL 1 şifresini hiç bir forumda verilemezken Herkes izlesin diye supersatforumda keyler verildi .Bunda KANAL 1 kanalının yerli bir paket olmadıgı için verildi.Tabiki digiturk gibi paket yayın yapan kanallar asla verilemez.Şİfreli olursa burada keyler verilecektir.STAR TV nin
odemisligurkan
12-09-2006, 19:39
Only the registered members can see the link
buradakı yazı bana aıt degıl ama.amacım sızınle veya bır baskasıyla tartısmak degıl.sadece cıfte standart olmaması.yukarıdada belırttıgım gıbı bu sıfrelerı yayıncı kurulusların kendılerı verıyorlar yanı yerlı platform olarak yayın yapmıyorlar.mecburıyet karsısında sıfre gırıyorlar.ve burasıda bır paylasım yerı olduguna gore yasakları koyarken bıraz dıkkat etmek gerektıgı kanısındayım.tabı bu benım dusuncem.supersatforum u da devamlı takıp eden bır kısı olarak bunları yazıyorum.
Star tv Şifre girmedigine göre konu kapanmıştır.Ayrıca BİSS Kanalları ile ilgili mesajların Çogunu görmezlikten gelmeyiz Bunuda bilmenizi isterim
Herkese Kolay Gelsin