Orijinalini görmek için tıklayınız : ..:::Gözyaşlarınızı tutamayacaksınız:::..
Kabede namaz kıldıran imamın fatiha suresiniin manasını bildiğinden hıçkırıklara boguluyor namazı kıldıramıyor çok şok edici bir dosya tavsiye ederim...
selametle...
Özgür Erge
12-09-2006, 21:31
teşekkürler cabbari adam nasıl ağlıyor yaaa :(
anthony99
13-09-2006, 10:41
teşekkürler cabbari.
29 indiren var 4 tane yazan var:(:(:(
selametle sizler sagolun..
hatıpoglu052
13-09-2006, 20:28
teşekkürler cabbari eğer bu gerçekse düşünmek gerek açıkcası beni düşündürdü
teşekkürler cabbari eğer bu gerçekse düşünmek gerek açıkcası beni düşündürdü
tamamen gerçek arkadaşım..
fake ürünü şeylerin bizim forumumuzda işi olmaz sglam kaynaktan aldım ben bunu 2 senedir elimde...
selametle...
lordlordleon
14-09-2006, 20:49
Allah Razi Olsun Senden TeŞekkÜr Edrİm Elİne SaĞlik
Allah Razi Olsun Senden TeŞekkÜr Edrİm Elİne SaĞlik
cümlemizden..
değişik duygulara atıyor insanı nasipse gidip görecegiz inşallah oraları..
selametle..
Eyvallah dostum gerçekten çok etkileyici sağolasın saygılar....
satomania
22-09-2006, 22:20
Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde, fani dünyada bıraktığın eserlere de kıymet verme.
B.S.N
yukarıdaki değerli söz karabük'teki meşhur köfteci hacı abinin dükkanının duvarında asılı duruyor. gidipte her okuduğumda kahroluyorum. çünkü düşünüyorum bir eserim varmı diye sonuç .....!
o imam o fatiha suresini tabiki manası ile biliyor ve ya kendisi için ağlıyor yada tüm insanlık için. o hz. muhammed'in (s.a.v) ümmeti. O'ki ömrü boyunca hep bizler için ağladı, bizim kurtuluşumuz için yüce yaradana yalvardı. Ey müslümanlar, bizim için ağlayanlar varken biz neden gülüyoruz?
cabbariye teşekkürler, Allah razı olsun.
Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde, fani dünyada bıraktığın eserlere de kıymet verme.
B.S.N
yukarıdaki değerli söz karabük'teki meşhur köfteci hacı abinin dükkanının duvarında asılı duruyor. gidipte her okuduğumda kahroluyorum. çünkü düşünüyorum bir eserim varmı diye sonuç .....!
o imam o fatiha suresini tabiki manası ile biliyor ve ya kendisi için ağlıyor yada tüm insanlık için. o hz. muhammed'in (s.a.v) ümmeti. O'ki ömrü boyunca hep bizler için ağladı, bizim kurtuluşumuz için yüce yaradana yalvardı. Ey müslümanlar, bizim için ağlayanlar varken biz neden gülüyoruz?
cabbariye teşekkürler, Allah razı olsun.
bende akrabükte bir yemek yemiştim ama o köfteciyi bimiyorum:)
gerçekten manası olan bir söz boşuna söylenmemiş allah söyletenden ve söyleyenden razı olsun..
selametle..
bunu ilk dinlediğimde var ya mahvoldum yaa gerçekten çok dehşet bi olay arkadaşlar!! dosya boyutu küçük zaten indirin ve dinleyin ve dinledikten sonra fatiha suresini bi bizim okuyuşumuzu bir de hissederek okuyan birinin okuyuşunu kıyaslayın o ayetlerde öyle bi takılıyor ki imam dili dönmüyor adeta kelimenin büyüklüğünden manasından ve vebalinden dolayı mutlaka dinleyin
Eyvallah dostum gerçekten çok etkileyici sağolasın saygılar....
evet gerçekten samimi bi ağlayış... o mevkiye gelmek çok önemli... Allah Görüyor bu kullarını
şimdi hacılarımız şeytan taşlamak için minada bulunuyorlar ALLAH kolaylık versin onlara..
selametle..
şimdi hacılarımız şeytan taşlamak için minada bulunuyorlar ALLAH kolaylık versin onlara..
selametle..
amin.
Mehmet Kaynaklı
29-12-2006, 13:49
hemen indireyim
Mehmet Kaynaklı
29-12-2006, 14:03
Kabede namaz kıldıran imamın fatiha suresiniin manasını bildiğinden hıçkırıklara boguluyor namazı kıldıramıyor çok şok edici bir dosya tavsiye ederim...
selametle...
kardeş böyle ağlamak için manasını bilmek gerekmez yüreğimizde tam anlamıyla iman varsa bembeyaz bir kalbimiz varsa ancak ağlarız
bende kalbimin bembeyaz olmayışı ve yüreğimden iman noksanlığına ağlıyorum
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
manası bu
Rahmân ve rahîm olan Allah'ın adıyla.
Hamd övme ve övülme âlemlerin Rabbi Allah'a mahsustur.:praying:
O, rahmândır ve rahîmdir.:praying:
Ceza gününün mâlikidir.:praying:
Rabbimiz! Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız.:praying:
Bize doğru yolu göster.:praying:
Kendilerine lütuf ve ikramda bulunduğun kimselerin yolunu; gazaba uğramışların ve sapmışların yolunu değil :( :praying:
amin:praying: :praying:
selametle..
daha minaya gitmediler ablacım Sudiler bizden bir gün önce bayram yapcaklar yani onlar için bugün arefe ve arafatta vakfeye durdular, az önce tv de canlı izledim
daha minaya gitmediler ablacım Sudiler bizden bir gün önce bayram yapcaklar yani onlar için bugün arefe ve arafatta vakfeye durdular, az önce tv de canlı izledim
hadi yaw daha şeytan taşlamadılarmı?
ben bugün taşlayacaklar diye biliyordum
Fatiha Suresi
1 Rahman ve Rahîm Allah'ın adıyla...
2 Hamt, âlemlerin Rabbi Allah'adır.
3 Rahman'dır, Rahîm'dir O.
4 Din gününün Mâlik'i/ sultanıdır O...
5 Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz.
6 Dosdoğru giden yola ilet bizi...
7 Kendilerine nimet verdiklerinin, üzerlerine gazap dökülmemişlerin, karanlığa/şaşkınlığa saplanmamışların yoluna...
Bunda aglanacak ne var tamamen bilmeyenleri kandirmak için aglamış o kişilik,böyle yaparak içeriginin dahada gizemli imiş gibi insanları yanıltıyorlar,o baksın bu gerilikle nereye kadar diye,
büyük patlama oluyor tek türk bu çalışmada direk olarak yok,sadece 1-2 saat gözlemci olarak,
bilimden uzaklaşan mollar ülkesi olmaya devam.
selametle...
Güzel arkadaşım..ben o dosyayı göremedim...nerede?
herkes seyretmiş ama ben bişey seyredemedim.. bir saattir arıyorum...
selametle...
Fatiha Suresi
7 Kendilerine nimet verdiklerinin, üzerlerine gazap dökülmemişlerin, karanlığa/şaşkınlığa saplanmamışların yoluna...
Bunda aglanacak ne var tamamen bilmeyenleri kandirmak için aglamış o kişilik,böyle yaparak içeriginin dahada gizemli imiş gibi insanları yanıltıyorlar,o baksın bu gerilikle nereye kadar diye,
büyük patlama oluyor tek türk bu çalışmada direk olarak yok,sadece 1-2 saat gözlemci olarak,
senin kalbinde zaten o ayetten etkilenecek ve o imamın takıldığı ayetin hangisi olduğunu anlıyacak bir his olmadığı yazından belli!!
demişsin ki bilmeyenleri kandırmak için diye bilmeyenler sözün doğru ama saçmalığı şurda bilmeyen neden kansın ki?? o takıldığı ve okuyamadığı ayeti öğren anlamını da öğren sonra tekrar yazarsın buraya
Fatiha Suresi
yahu umuter cevap vermese farketmeyecektim...
bende sadece fatihanın anlamını yazdığını sanıp sonunu okumamıştım...
sence kuran ayetleri gizemli değilmi? seni etkilemese bile beni etkilemiyor demek seni sıkmıyormu? (tabi bunları müslümansan söylüyorum)
ne kadar kassanda sende gireceksin herkes gibi toprağa?
bu lafları oradada et.edebilirsen...
vaybe...sana göre islam = mollalık = gerilik öylemi?
yahu yazıcam bişeyler ama sonu ya banlanmak olacak yada konu kapanması olacak...yazmıyorum...
selomasoname
10-09-2008, 13:09
fake ürünü şeylerin bizim forumumuzda işi olmaz sglam kaynaktan aldım ben bunu 2 senedir elimde...
selametle...
fatiha suresinin anlamı belli,buna aglayanda psikolojik sorunlar vadır ne komiksiniz be.:puah:
Konu Kapanmıştır!!
zaten eski konu dosyada kaldırılmış polemik çıkmasın
selametle