Orijinalini görmek için tıklayınız : Amd mi? intel mi?
Evet arkadaşlar burada teknoloji sohpeti bölümünde sizlere bir soru yöneltiyorum.
Bir pc alacaksınız ve işlemcii olarak intelmi tercihiniz yoksa amd mi ? ve neden bu tercihi yaptınız?
Saygılar..
Valla ben intel kulanıyorum.(P4 HT 3.0)Çokta memnunum.
aynı pc bendede ama benim tercihim amd şuan sattım yeni pcyi amd olarak toplayacağım. performans bakımından daha iyi
bencede intelden şaşma ama amd daha ekonomik:)
ekonomi derdeniz cleronnnnn :)
ekonomi derdeniz cleronnnnn :)
Tamamda ustam performans yok.
Evet arkadaşlar burada teknoloji sohpeti bölümünde sizlere bir soru yöneltiyorum.
Bir pc alacaksınız ve işlemcii olarak intelmi tercihiniz yoksa amd mi ? ve neden bu tercihi yaptınız?
Saygılar..
Dostum anket bölümüne böyle bir anket açsana.Bakalım %kaç kişi ne kullanıyor.
Ben açmadım çünkü fikir senin.Emeğe saygı.
hesap makinasından şaşmam:sunglasses2: :sunglasses2:
Tamamda ustam performans yok.
ee ne kadar $ o kadar performans :) bence ağır işlemler yapılmayıp sadece normal kullanım için kullanılacaksa cok uygun onun için bilgisayarın ne amaçlı kullanacağını iyi tesbit edip ona göre secim yapmak lazım
siestagunay
04-01-2006, 19:50
benim ki intel 3.4 Ghz nedeni ise 3.4 Ghz olması ve daha hızlı çok ta memnunum ama ram ı 1gb yapsam iyi olur
Tabiki intel.... Amd ye bir türlü ısınamadım.. Kardeşimin makina AMD ve performnsı çok düşük
amd fiyat + performans bakımından intelden önce. ben bunun açık şahidiyim. araştırmalarda bile dual core teknolojisinde amd ye rakip çıkmadağını gösterdi.
Artık başlığın üstünde anketimiz var. bakalım kaç kişi amd kaç kişi intel diyecek. Buyrun..
Yaban Ali
05-01-2006, 16:42
Ankete katılan sadce iki kişi, şimdilik % 50, %50 gözüküyor.
oyum amd ye intel kullansamda amd yi tek geçiyorum
sevgiler.....
Yaban Ali
05-01-2006, 19:28
Önemli olan pazar payları. Bize en güzel fikri verecektir.