Orijinalini görmek için tıklayınız : Next Tiger HD - HIREMCO TURBO HD FX 2 HD ?
kesinlikle next tiger aynısı var
bende uzay bilişimden aldım
çok ağır makine almadan önce biraz araştır ondan sonra vazgeçeceksin 2. sinide alma bence daha iyi hd cihazlar var
o fiyata gayet normal üstelikte gayet iyi calışıyo son yazılımla
çok ağır makine almadan önce biraz araştır ondan sonra vazgeçeceksin 2. sinide alma bence daha iyi hd cihazlar var
Undefined - Edited
param yeterince var diyosan atlanta hdbox alacaksın o fiyat ancak next tiger gelir
param yeterince var diyosan atlanta hdbox alacaksın o fiyat ancak next tiger gelir
Undefined - Edited
ben kulanıyorum cccm gayet iyi calışıyor satın aldıgınız yere son yazılımı yüklemelerini soyleyin yüklerler bende alırken söyledim yükleyip gönderdiler
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben HD receiver alacağım ama fazla bilgim yok param kısıtlı maksimum 150 tl.ayırdım buna karşılık alacağım cihaz sorunsuz hızlı güzel görüntüsü olsun istiyorum bu konuda bigisi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz Next Tıger sorunlu bir cihazmı.Herkese Saygılar
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben HD receiver alacağım ama fazla bilgim yok param kısıtlı maksimum 150 tl.ayırdım buna karşılık alacağım cihaz sorunsuz hızlı güzel görüntüsü olsun istiyorum bu konuda bigisi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz Next Tıger sorunlu bir cihazmı.Herkese Saygılar
Amstrad MD19400HD al. Sorunsuz kullan!
lulyak'aTeşekkür ediyorum sana
Arkadaşlar Hiromco Turbo 2 alacaktım forumlarda kanal geçişlerinin yavaş olduğunu anladım ve vazgeçtim.Şimdi ise Next Tıger ile ilgileniyirum nasıl bir cihaz kanal geçiş hızı,sd ve hd görüntüleri nasıl ne olursunuz yardımcı olun şimdiden herkese teşekkürler
Amstrad MD19400HD al. Sorunsuz kullan!
üstad pahalı