Orijinalini görmek için tıklayınız : Sunny D+ Ok Tps Auto Ok İlk Yİne Burda..!!
D+ Ok TPS AUTO OK stream yazılımlarında İLK SİZ BİLİYORSUNUZ
YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİN YAZILIMDAN ÖNCE KURU KAFA YÜKLEYİN
TPS 22 EYLÜLE KADAR AUTO OK
ABSAT AUTO OK
D+ OK YİNE
TVCABO offf
SRG AUTO
FİX CW *** MENÜSÜ OK
SİRUS OK
TELSTAR OK
tps için stream yükleyin digerlerin tps yoktur orjınal menulerde
tv cabo offf
ÖNEMLİ:STREAM MENÜLÜ YAZILIMI ATINCA KANAL LİSTENİZ SIFIRLANIR
D+ Ok TPS AUTO OK İLK SİZ BİLİYORSUNUZ
YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİN
ABSAT AUTO OK
D+ OK YİNE
SRG AUTO
FİX CW *** MENÜSÜ OK
SİRUS OK
TELSTAR OK
sagolasın snopy wiewleride yazılıma ekledinmi ...
kuzeyli55
16-09-2006, 19:28
sağolun teşekkür ederiz fakat yazılımları göremedim
kuzeyli55
16-09-2006, 19:30
yazlımları şimdi gördüm ))) ustalar elleriniz dert görmesin
®adakoglu
16-09-2006, 19:31
Teşekkürler.
tesekkurler ellerınıze saglık ustam. spıce ve polsatlarda gelse ne guzel olurdu.emegınız ıcın tesekurler.
kuzgun20
16-09-2006, 20:09
d+ ve cabo açılmadı tps ler okey set defolt yaptım kuru kafa attım cihazı kapatıp açtım netice aynı..
kuru kafa nerden atıyorduk arkadaslar.bırde *** wıew ler gıttı yardım edermısınız tesekkurler
kuzgun20
16-09-2006, 20:21
kuru kafa nerden atıyorduk arkadaslar.bırde *** wıew ler gıttı yardım edermısınız tesekkurler
kuru kafa var bende ama upload yetkim yok forum amirleri verir herhalde..
şuan sorunsuz ok hepsi orjınal yazılımlarda tps yoktur
KURU KAFA PROGRAMI (Only the registered members can see the link)dosyayım cekerken virus programını kapatınız.*****lı programlarda trojan gibi görülüyor dosya
yazılımdan sonra reset atmayın tps için
kuzgun20
16-09-2006, 20:36
ikinci defa yükledim d+ ok açıldı tvcabo yok...! tps yok...!
12.03.a5
şu an yüklüyorum neticeyi denedikten sonra yazarım emeği gecen herkese çoook teşekkürler cabo için 2 kere daha fazladan teşekkür:D:):):)
Yazilimlar Yenİlen Dİ Ok Tvcabo Ok
evet arkadaşlar sadece d+ açıldı cabo malesef yok tps yok
kral arthur var d+ da onu izliyorum napalım:):)
Yazilimlar Yenİlen Dİ Ok Tvcabo Ok
ne bu şaka mı ustalar
arkadaşım şaka falan yok ortada sadece yazılımları deneyip bilgi veriyoruz d+ zaten çalışıyor ekstradan cabo da geldi
tvcabo kery degişmiş ondan açmıyor şimdi yeni *** geldi
tekrar yenilenmiş yazılımı yükledim tv cabo sorunsuz açtı d+ açıyor tps yok sadece teşekkürler snopy özledik cabo yu valla
zafer murat
16-09-2006, 21:42
Yazılımlar için tşkler SNOPY yazılımlar denendi ve çalışmaktadır.
ne bu şaka mı ustalar
NE ŞAKASI DİGİTAL + VE TV CABO OKEY
hallederiz
16-09-2006, 21:46
TeŞekkurler Snopy
anladığım kadarıyla stream menülerde d+ tps cabo ok doğrumu acaba öyleise kaonun engüzel menüsü stream emeği gecen herkese tşk
snopy kardeş sunny 1030 da hem wiev paketi hemde tpsler aynı anda çalışıyormu teşekkürler
tayfun2004x
16-09-2006, 22:31
TeŞekkurler Snopy usta emehe saygı :sunglasses2: :clap2:
D+ Ok TPS AUTO OK stream yazılımlarında İLK SİZ BİLİYORSUNUZ
YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİN YAZILIMDAN ÖNCE KURU KAFA YÜKLEYİN
ABSAT AUTO OK
D+ OK YİNE
TVCABO offf
SRG AUTO
FİX CW *** MENÜSÜ OK
SİRUS OK
TELSTAR OK
tps için stream yükleyin digerlerin tps yoktur orjınal menulerde
tv cabo offf
Ustalar elinize sağlık. DSC-911 UZ 13.42.65 yine yok mu? Bu makinayı çöpe atmak gerek
ibalaban
16-09-2006, 22:42
SNOPY usta bu yazılımı atarsam *** view keyleri kaybolur mu? Elle girdim keyleri. Cihazım sunny 1030 Dcı sky
SNOPY usta bu yazılımı atarsam *** view keyleri kaybolur mu? Elle girdim keyleri. Cihazım sunny 1030 Dcı skyevet gider wiev ler
Stream MenÜ ne demek teşekkürler
Özgür Erge
17-09-2006, 00:23
eline sağlık
Ben yükledim (stream menü) fakat tüm kanallar yok oldu, ne yapmam lazım, kısa yoldan halledebilirmiyim acaba ? (türksat+hotbird+astra+sirius)
Bu yazılımda Türksat ve Sirius uyduları yok kiii.. 12.01.A5.. yardım lütfen, nasıl uydu eklenir ?
Bu yazılımda Türksat ve Sirius uyduları yok kiii.. 12.01.A5.. yardım lütfen, nasıl uydu eklenir ?
birinci mesaja kanal editörü ve listesi eklenmiştir
Ustam, bu liste yüklenmiyor, hem yüklensede Astra ve Sirius yok bu listede.. Bana nasıl uydu ekleyeyebileceğimi anlatırmısınız ? Türksat ve Sirius yok uydu listesinde stream yazılımın..
yazılımdaki reklamlar değiştirilerek takrar eklenmiştir
yazılımdaki reklamlar değiştirilerek takrar eklenmiştir
Sunny ustam, reklam değişikliğinden önce Türksat ve Sirius ekleseydiniz..
türksat-hotbirt sirius kanal listesi eklenmiştir
12.c0 yerine 12.c1 menülü yazılım eklenmiştir bu yazılımda türkçe dil mevcuttur
Sunny ustam uydu ekleyebilirmiyim söylermisin, yoksa başka yazılım yükleyip kurtulayım bu işten..
resimdeki yerden uyduyu seç aşağıdan nahtar tipinden disegh seç elle armadan ekle
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Ustam oradaki listede Türksat ve Sirius yok işte malesef.. neyse ben TPS'siz normal Sunny yazılımı geri yükleyip kurtulayım bu işten, nasılsa D+ var şimdilik.. Kanal saralamama yazık oldu bu arada, yeniden 4 uydu kanalını dizicem şimdi yeniden.. ilgine teşekkür ederim..
falah_next
17-09-2006, 07:25
tesekkur
emoli821
17-09-2006, 10:01
Kanal listesi yükleyemeyen arkadaşlar hemco menülü cihazların kanal editörü ile yükleme yapsınlar.
uzman_elhan
17-09-2006, 10:07
eline sağlik dostum snopy
alembar10
17-09-2006, 11:04
arkadaşlar stream cıhazın mastır sifresini bilen varmı yazılımı attık birtürlü menüye giremedik cok acil saygılar
aimadgiga
17-09-2006, 11:44
teşekkür
user preference gir.alt satırda change pın code gir.kırmızı.yeşil.sarı.mavi.bas çıkan yere şifreni oooo yaz şifre değişmiştir.
turksat var ben sürekli stream kullanıyorum arayınca bulunur herşeyi ustalardan beklemeyelim onlar gerkeni yapıyorlar
alembar10
17-09-2006, 11:57
turksat var ben sürekli stream kullanıyorum arayınca bulunur herşeyi ustalardan beklemeyelim onlar gerkeni yapıyorlar
üstad bende sunny cıhaza stream yazılımı attım ama bir türlü menüye giremiyorum makinanın fabrika mastr şifresini yazarmısın saygılar
üstad bende sunny cıhaza stream yazılımı attım ama bir türlü menüye giremiyorum makinanın fabrika mastr şifresini yazarmısın saygılar
3 mesaj üste yazdım
ayrıca STREAM yazılımlarında 12140 frekansında turksatta otamatik kanal güncellemsi yapmıyor sebebi nedir
alembar10
17-09-2006, 13:17
3 mesaj üste yazdımarkadaşım yazman birşey degitirmiyor .oooo kabul etmiyor kırmızı yeşil sarı mavi yi kabul etmiyor ben o cıhazın m enü mastr fafrika şifresini istiyorum biliyorsan yazarsın bilmiyorsan 3 defa yazdım demene gerek yok
Teşekkurler Snopy usta ,eline sağlık stream yazılımda tps ok
Astra daki D+ paketi ve *** wiewler aynı anda göstermiyor.. keyler çakışa bilir mi bu durum da acaba sorun nedir burdaki......
Bu yazılımda ( Sunny ) D+ için bir işlem var mı yoksa daha ömceki yazılımlara elle *** girerek te açılır mı acaba ? açılırsa daha önceki yazılımı yükleyeceğim, cw menüsü yok çünkü bu yazılımda..
bende acemi biri değilim arkadaşım, daha fazla birşey yazmama gerek yok sanırım. senin cihazının HW si ile benimki aynı değildir belki ve benim kullandığım yazılımda yoktur nereden bilebilirsin ? Ustaları korumana gerek yok, onların başkalarının korumasına ihtiyacı olduğunu sanmıyorum..
Emeklerine karşı dediğim birşey yok zaten, doğal olarak yardım istiyorum.. Ok ?
candan45
17-09-2006, 16:15
Astra daki D+ paketi ve *** wiewler aynı anda göstermiyor.. keyler çakışa bilir mi bu durum da acaba sorun nedir burdaki......
softkem at ikisini aynı anda gösteriyor
softkem at ikisini aynı anda gösteriyor
hangi softcam ikisini aynı anda gösteriyor acaba ?
snopy bak ben antencii gene başladın sallama çay gibi yazılım yapmaya çalışmıyor arkadaş çalışmıyor..sonuç yok bak bu durumun bi çaresine
şu konuşmalarınızı biraz düzgün yapsanız ne demek rest çeker ben şu eğer bir sorununuz varsa özel mesaj atın
forumda böyle konuşmalar yapmayınız herkez çalıştırıyor bir siz mi çalıştıramıyorsunuz sorunu kendinizde arayınız ve yazılımları ne o ne de biz yapıyoruz biz sadece aracıyız ve kendi çabalarımızla küçük eklemeer yapıp veriyoruz emeğe saygınız yoksa onu bilemem
arkadaşlar ustalar elinden geleni yapıyor burası kavga yeri değil polemiğe girmenin bir anlamı yok . herkese sevgi ve saygılarımı sunarım.:nono:
laykın27
18-09-2006, 14:55
snopy bak ben antencii gene başladın sallama çay gibi yazılım yapmaya çalışmıyor arkadaş çalışmıyor..sonuç yok bak bu durumun bi çaresine
kardeşim bak senin babanın uşağı yok burada emir veriri gibi ne cevap istiyosun ya sonuç yoksa atmazsın vede izlemezsin olur biter konuşmalarına dikkat et sen dua etki bu yaılımları bu insanlar veriyolar
ok
tıkla
bu ne alaka şimdi arayerde:angry8:
mohamedlaarbi
18-09-2006, 15:24
the fonction lock unlock not work in at-1030 fech 16 09 2006 emu149 i use bl219v4 then download the fech and i see in the system information bl219 not 219v4 like the fech 01082006 why please give me the solution now this is the 4 message and no answer from kaon team thanks all
arkadaslar suanda tv cabo ve d+ ler acikmi?
suleymanpulat
18-09-2006, 16:31
ustat teşekkürler
d+ ve*** viemler şuan yok
mega4501
19-09-2006, 09:29
arkadaşlar d + lar şu an açık mı?
mega4501
19-09-2006, 12:53
Malesef arkadaşım...
teşekkürler kolay gelsin:45: