PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sunny 12.C1.A5 Acil yardımmmm

akcayhalil
17-09-2006, 19:13
Arkadaşlar elimde Sunny 12.C1.A5 bordlu receiver var, buna güncel emu yazılımını atıyorum cihazın önüne (8) geliyor cihaz kapanıyor açılıyor (1) yazıyor yani cihaz abuk subuk çalışıyor, sunny kendi sitesinden indirdiğim original yazlını atıyorum cihaz normal çalışıyor. Sorunsuz ama original yazılımda emu olmadığı için şifreli kanalları izleyemiyorum. Attığım emu yazılımında sorun vardır diye, yazılımını farklı sitelerden veya farklı yerlerden indirdim yine aynı hataya düşüyor. Ama original yazılımını attımmı tekrar çalışıyor, her şeyi denedim son çare olarak buradan yardım almak istiyorum ve bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var, yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden iyi çalışmalar....

hallederiz
17-09-2006, 19:21
bir tane sunny 12 c1 a5 cihaz bul cihazdan cihaza sağlam olandan hatalı olana yazılım at sorunun düzelecektir aynı sorun benim başımada geldi ben bu şekilde düzelttim

akcayhalil
17-09-2006, 19:25
Peki cihazdan cihaza nasıl atılacak, talimatı varmı? Nerede bulabilirim yardımcı olursan meemnun olurum..

®adakoglu
17-09-2006, 21:08
Peki cihazdan cihaza nasıl atılacak, talimatı varmı? Nerede bulabilirim yardımcı olursan meemnun olurum..

Çihazların RS 232 ile baglantısını yap.Kendi cihazını, cihazın arka panelindeki elektrik anahtarından kapat.yüklü olan cihazı aç.çihazın ön panelindeki exit yazan tuşa üç sefer bas sonra cihazın kumandasından mute tuşuna bas çihaz host konumuna geçer.Sonra kendi çihazının elektirik anahtarını aç.çihaz yazılım yüklemeye başlaması gerekir.Çok az kullanılan bir yöntem bir zamanlar bu şekilde yükleme yapmıştım.aklımda bunlar kalmıştı.Deneyin.

terminator
18-09-2006, 00:40
Çihazların RS 232 ile baglantısını yap.Kendi cihazını, cihazın arka panelindeki elektrik anahtarından kapat.yüklü olan cihazı aç.çihazın ön panelindeki kanal + yazan tuşa üç sefer bas sonra cihazın kumandasından mute tuşuna bas çihaz host konumuna geçer.Sonra kendi çihazının elektirik anahtarını aç.çihaz yazılım yüklemeye başlaması gerekir.Çok az kullanılan bir yöntem bir zamanlar bu şekilde yükleme yapmıştım.aklımda bunlar kalmıştı.Deneyin.

uslanmaz
18-09-2006, 12:52
guncel softkey at duzelir cıhazın cıhaz dan cıhaz ugraşma arkadaşım kolay gel sin