Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir kadınla bir erkek sadece yakın arkadaş olabilir mi?
muslum-baba
06-07-2012, 20:40
ScRS9LumQ1Q
muslum-baba
06-07-2012, 20:41
Ben hayır diyorum.
kirmastılı
06-07-2012, 20:46
kesinlikle müslüm-babaya katılıyorum hayır olamaz
mantığım olabilir diyor fakat işin içine duygular girdimi....
kesinlikle olamaz. yaradılış itibarıyla insanoğlunun karşı cinse inanılmaz bir zaafı olduğundan böyle birşey mümkün olamaz..! benim düşünceme karşı çıkacak olanlar ateşle barutu bir arada tutmayı denesinler..!
aliharbiye
06-07-2012, 21:21
asla asla kalamazlar. birbirlerine karşı ihtiras olacağı iki zıt insan. biri testesteron diğeri lipido taşıyor asla kalamazlar. kalmak isteseler bile hormonlar asla izin vermez. selametle.
dinimiz açısından HZ.peygamberin (a.s) : '" kadın ve erkek bi başına kaldığında üçüncüleri şeytandır..'' sözünü bilip kabul ediyorsak,böyle bir şeyin olamayacağını da kabul etmemiz lazım.
kalamazlar bence ileriki zamanlarda birbirine karşı ilgi oluşur.....
hakan_77
06-07-2012, 22:53
bu durum sadece üst zengin kişiler her zaman yaşıyorlar bu hayatı bizim için olamaz tabi
imkan yok eğer bir erkek kadından uzaksa saçmalık yapar ters yola girer kadın içinde geçerli şeytan zaten her zaman insanın yanındadır yalnızda olsa aynıdır ben bi çok sefer şeytani cinlerin boyutuna girdim girmek zararlıdır beyin tahrip olur kalp zarar görür bütün soru işaretleri kaybolur zaten bu forma doğru bilgiler verdim belki inanmadılar ama doğru söyledim bilgisayarımı bozdular
hakan_77
06-07-2012, 23:21
Ben hayır diyorum.
ya evli olmayan ne yapacak dişi erkek birbirine ihtiyacı vardır tabiki islami kurala uyumsuzdur ama olmadığı zaman kötü sonuçlar ortaya çıkıyor
tanju_aydin
07-07-2012, 00:54
çok zoooooorrrrr
Hayatta kalamaz erkekle kadın arkadaş olamaz bana göre yanlış bekar+bekar o***de evli+evli evli +bekar olma sansı benim kendi örf ve adetimde yok
kalır diyenler bence kendileri ni aldatıyor
mehmet707
07-07-2012, 07:58
ateşle barutu yanyana koyun bakalım ne oluyor
Yalnız kalırlarsa, şeytan doldurur maazallah :D
ateşle barut yanyana olmaz
muslum-baba
07-07-2012, 10:45
aslında kalınır ama türkiye gibi ülkede hiç kalınmaz
''kalırsalarda buna karşı çıkın bizim gibi erkeklere güven olmaz...
Mehmet Kaynaklı
07-07-2012, 13:05
çok kuvvetli ve sarsılmaz imana sahip olması lazım
yargıç_1
07-07-2012, 13:36
kesinlikle bi sonuç alınması lazım :D lafa bak
rselturk
07-07-2012, 16:09
Röpertajın ses kaydını alamadığım için olumlu ya da olumsuz bir görüş bildirmeyeceğim.Ama 30 yıllık öğretmenlik deneyimimle şunu belirtmek isterim:Okumuş ya da okumamış,siz buna aydın ya da karacahil de diyebilirsiniz,bizim toplumumuzda "cinsel eğitim" yoktur.Cinselliğe dayalı hangi davranışın geleneklere uygun ya da uygun olmadığını,o toplumun genel tavrı belirler.Bu tavır alışta toplumdan topluma değişir.Bizim için normal olan bir davranış,başka bir toplumda abes kaçabilir.Başka bir toplumda normal olan bir davranışın ise bizim toplumumuz da yadırgandğı gibi.
Bu durum,gelişmişlik ya da gelenekçi toplumsal yapıdan ziyade,insanın "kişilik haklarını nekadar özümseyip kabullenişi ile ilgilidir."
Gelelim sarsılmaz iman olayına:
"Uykusuz " adlı gülmece dergisinin son sayısının kapağında bir karikatür ve bir-iki satır da cümle vardı,Alıntı yapıp kopyalamayı beceremediğim için buraya mealen yazacağım.Meraklıları zaten çoktan okumuştur ve de biliyordur.
Dört polis,bir öğrenciyi kıyasıya döver.Öğrenci şikayetçi olunca,o dört polis doktora gidip "ellerinin incindiği" gerekçesiyle on gün "iş göremez raporu" alırlar.Tutuklu öğrenciye de Cumhuriyet savcısı "polise mukavemet suçundan" 6 yıl ceza talebinde bulunur.
Karikatürlere konu olan bu olay benim ülkemde, "İman dolu polsimin ve savcımın ve de iman dolu milletimin hukuk ve ahlâk anlayışının ölçütüdür.Bu olay espiri değil,ayniyle vakidir.Sevgili forum dostları,biz bu ahlâk anlayışının neresindeyiz?:49:
bu kişinin iradesine bağlı değilmi bence kalabilir :)
aynen katılıyorum