Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 asker 2 korucu şehit

ASİL
05-08-2012, 10:10
Hakkari Valisi: 6 asker 2 korucu şehit

Hakkari'de süren çatışmalarda 6 asker ve 2 korucu şehit oldu.

Only the registered members can see the link
Hakkari-Çukurca Karayolu üzerinde bulunan Geçimli Jandarma Karokoluna 3 ayrı
koldan saldırı girişiminde bulunan bir grup PKK'lı ile güvenlik güçleri arasında
çıkan çatışmada 6 asker ve iki korucu şehit oldu. Saldırı sonucu ilk bilgiler
iki korucunun şehit olduğu yönündeydi. Ancak hakkari Valiliği şehit sayısının 8
olduğunu açıkladı. Çatışmada ayrıca 15 asker ve 6 sivil yaralanırken, bölgedeki
askeri yetkililer toplam 11 PKK'lının da ölü ele geçirildiği ifade edildi.
3 KOLDAN SALDIRI

Hakkari-Çukurca Karolunun 40'ıncı kilometresinde bulunan Geçimli Jandarma Karakolu'na dün akşam saat 23.00 sıralarında bir grup PKK'lı 3 ayrı koldan saldırı düzenledi. Bir grup PKK'lı ise sivil bir kamyonetle jandarma karakoluna doğru gitmeye çalıştığı sırada bölgede bulunan askerler ve köy korucuları tarafından fark edildi. Bunun üzerine çatışma çıktı.
İLK BİLGİ: 2 KORUCU ŞEHİT

Çatışmanın ardından ilk bilgiler çatışmalarda 2 köy korucusu şehit olduğu yönündeydi.
HAKKARİ VALİSİ: 8 ŞEHİT

Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, PKK'lı teröristlerin dün gece Çukurca'da
düzenlediği saldırıda 6 asker ve 2 korucunun şehit olduğunu açıkladı. Çatışmada
ayrıca 15 asker ve 6 sivil yaralanırken, bölgedeki askeri yetkililer toplam 11
PKK'lının da ölü ele geçirildiği ifade edildi.
SİVİLLER DE YARALANDI

Çatışma sırasında evleri karakolun yakınında bulunan ve akraba oldukları belirtilen Şehzenan, Necdet, Şerife, Kıymez ve Mizgin Ölmez, Abdurahman Dayan ile 1 asker yaralandı. Yaralı olan siviller ile asker ambulanslarla hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
KADIN PKK'LIDAN İNTİHAR EYLEMİ

Bu arada çatışmanın yaşandığı sırada bir kadın PKK'lı ise karakolu nizamiyesine doğru giderek intihar eyleminde bulundu. Üzerindeki bombayı patlatan kadın PKK'lı parçalanarak hayatını kaybederken, bu sırada karakol nizamiyesinde bulunan bazı askerlerin de yaralandığı belirtildi. Karakol çevresinde bir süre devam eden çatışmalarda 2 PKK'lı da ölü ele geçirildi. Bölgede yer yer çatışmalar sürerken, yetkililer yapılan saldırı ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Yaralıların hakkari Devlet Hastanesi'ne getirilmesi üzerine sabaha karşı çok sayıda yaralı yakını da hastane önüne akın etti. Çevik kuvvet polisleri hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Bölgedeki operasyonlar ise sürüyor.

ASİL
05-08-2012, 10:35
şehit ailelerinin ve milletimizin başı sağolsun

zekı62
05-08-2012, 11:42

gebermiş itoğluit(mahluk)

Köylüler karakol çevresinde çatışmanın olduğu dağlık bölgelerde PKK'lı itlerin cesetlerini toplayarak mühimmatlarıyla birlikte karakolun içine taşıdı.

köpeklere verseler niye topladılarki ::

zekı62
05-08-2012, 11:57
Only the registered members can see the link habertürk

bizimkiler bununla uğraşıyor...

kirmastılı
05-08-2012, 12:36
ALLAH gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah

muslum-baba
05-08-2012, 13:05
bizimkiler alıştı zaten şehit haberleri duymaya..

benim düşünçem suriye ile pkk saldırı yapıyorlar....

BLADE01
05-08-2012, 18:23
Allah rahmet eylesin,ailelerine sabır versin.

xfles7837
05-08-2012, 18:50
söz zamanı çoktan geçti, Allah rahmet eylesin.

atakurtul
05-08-2012, 20:29
Şehitlerimize allah rahmet eylesin.

rselturk
05-08-2012, 21:25
Yine yaslı bir bayram,yine sönmüş umutlar,dinmeyen gözyaşları,öksüz bebeler ve muradına erememiş gelinler.Allahım sen bize sabır ve dayanma gücü ver!Şehitlerini yanına al!

gungor1976
05-08-2012, 22:40
Şu bu derken bunuda unuttururlar nasıl olsa...Balık hafızamız ne Babayiğitleri, ne Kınalı Kuzuları, ne Vatan evlatlarını unuttu. Unutmayalım Unutturmayalım.

Allahım hepsine rahmet eylesin,el uzatanlarıda kahrı perişan eylesin. AMİN...

hallederiz
05-08-2012, 23:13
bu şehitler arasında neden hiç bakan milletvekili ve paşa sülalesinden kimse olmuyor onların hiçmi askerlik çağında çocukları yada torunları yok acaba..yada onlar çokmu iyi çatışıyorlar

gokbel
06-08-2012, 01:11
30 yıldır devam eden problem,artık yazacak birşey kalmadı!

ferman
06-08-2012, 10:05
ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun btp miletvekileri daha bu mecliste yer alırsa daha cok şehit olur elebaşları mecliste düz hepsini kurşuna koy komanduları sırnak hakkari sınırlarına dagıt apo denen köpgi as getsin bakim terör kalırmı neya hergün bir şehit haberi duymaktan çiger kalmadı kalın saglıcakla

yusuf58
06-08-2012, 11:02
Bu mübarek günlerde böyle şehit haberleri gerçekten çok üzücü.Mevlam bu sütü bozukları kahreder İNŞALLAH.

lulyak
06-08-2012, 13:06
Şehitlerimize allahtan rahmet eylesin. Lanet olsun şu bitmeyen ve bitirilmeyen teröre.

zekı62
06-08-2012, 15:00
Only the registered members can see the link'da bir yerel gazete Hakkari'de 8 askerimizin şehit düşürülmesine bu başlıkla tepki gösterdi:45:

zekı62
06-08-2012, 15:05
eröristlerin 3ayrı bölgeden saldırısı sonucu şehit olan 6 askerden Uzman Çavuş Kamil Çelikkaya'nın Facebook sosyal paylaşım sitesi ziyaretçi akınına uğradı.

"Bölücüler şehre kadar iniyorsa dağdan, yol kesilsin!/ Eğer ki askerime kurşun sıkıyorsa, kol kesilsin!/ Bu vatana ihanet eden baş ise, baş kesilsin! Türk Allah-u Teala'nın kılıcıdır boyun eğmeyen taş kesilsin" KAMİL ÇELİKKAYA"

zekı62
06-08-2012, 15:08
bu şehitler arasında neden hiç bakan milletvekili ve paşa sülalesinden kimse olmuyor onların hiçmi askerlik çağında çocukları yada torunları yok acaba..yada onlar çokmu iyi çatışıyorlar

usta onlar çok çalışıyorlar bakk

ASİL
06-08-2012, 16:19
BİR ŞEHİDİMİZİN SON MEKTUBU (ŞİİR)

Sevgili kardeşim,
Bu gece rüyamda beni vurmuşlardı,
Cenneti gördüm, cenneti gördüm.
Arkamdan ağlıyordunuz, TÜRKİYE ağlıyordu.
Babam Vatan sağ olsun, diyordu;
Anam karalar bağlıyordu...
Komutanım ay yıldızlı bayağı vermişti elime,
Yürü aslanım diyordu.
Cennet kapıları aralanmıştı,
Ben gülüyordum.
Ben gülüyordum.
Ölüm gülerek karşılanır mı?
Ben karşılıyordum.

Ah kardeşim, ahh,
Beni kimler vuruyordu; biliyor musun?
Bu ülkenin ekmeğini yemiş,
Havasını solumuş,
Aynı okulu, aynı sırayı paylaştığımız,
Ekmeği ortadan bölüp verdiğimiz,
Beyni yıkanmış, Vatan haini
Üç beş çapulcu..
Benim zoruma bu gidiyordu;
Benim zoruma bu gidiyordu...
Kabullenemiyordum bir türlü,
Aklım almıyordu.
Aklım almıyordu...
Onları bu hallere düşürenlere naletler okuyordum!!!!
Naletler okuyordum!!!!

Gazeteler manşetten vermiş şahadetimi,
Sen teröre naletler yağdırıyordun,
Gizleyememiştin gözyaşlarını,
Sen ağlıyordun,TÜRKİYE ağlıyordu.
Ben ağlamayın diyordum;
Bu vatanı sevin,
Bu vatana sahip çıkın
Bu vatana binlerce can feda,
Binlerce can feda....

HABERCİ
06-08-2012, 16:25
Allah rahmet eylesin.

muslum-baba
06-08-2012, 19:14
allah rahmet eylesin, nereye kadar allah rahmet eylesin, bırakın bu şözleri içrat lazım içrat.... şehitler ölmez vatan bölünmez, artık bu laf saçma gelmeye başladı...
aslında şehitler ölür vatan bölünür şuan türkiye korkkakların elinde adam bütün paşaları emekli etti neden kendi adamlarını soksun diye derhal bu adamın gitmesi lazım türkiye uyuyor şehit oluyor hep ayni şözler.....yazık....gidene...

[/URL][URL="Only the registered members can see the link"] (Only the registered members can see the link)

ASİL
06-08-2012, 23:38
Köylüler 14 PKK'lının cesedini karakola götürdü

Köylülerin, çatışma yaşanan bölgede 14 PKK'lının cesedini Geçimli Karakolu'na götürdükleri belirtildi.

Hakkari'nin merkeze bağlı Geçimli Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristler tarafından yapılan saldırı ardından başta Geçimli ve çevre köylerde oturanlar, saldırı düzenlenen karakola geldi.
KÖYLÜLER 14 CESEDİ KARAKOLA GÖTÜRDÜ

Köylüler, karakol çevresinde çatışmanın olduğu dağlık bölgelerde PKK'lı cesetlerini toplayarak mühimmatlarıyla birlikte karakolun içine taşıdı. Şu ana kadar köylüler tarafından çatışma yaşanan bölgede 14 PKK'lının cesedi Geçimli Karakolu'na götürüldüğü belirtildi. Köylüler arazide ölen PKK'lıları aramayı sürdürüyor. Bu arada Çukurca 20'nci Sınır Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş, Geçimli Karakolu'na gelerek incelemelerde bulundu.
HAKKARİ VALİLİĞİ'NDEN TERÖR SALDIRISI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Hakkari Valiliği dün gece PKK'lılar tarafından Geçimli Karakolu'na yapılan saldırı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi: "Huzur ve güven ortamını bozmak masadıyla bir grup PKK terör örgütü mensubu 4 Ağustos 2012 tarihinde sınır hattındaki bazı üs bölgeleri ve merkeze bağlı Geçimli Jandarma Karakolu'na saldırı ve sızma teşebbüsünde bulunmuştur. Çıkan çatışmada 6 askerimiz ve 2 geçici köy korucumuz şehit olmuş, 15 askerimiz, 1 geçici köy korucumuz ve 5 sivil vatandaşımız yaralanmıştır. Şu ana kadar 12 PKK terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Kaçan PKK terör örgütü mensuplarını yakalamak ve etkisiz hale getirmek maksadıyla bölgede karadan ve havadan operasyonlar devam etmektedir

muslum-baba
07-08-2012, 00:38

muslum-baba
07-08-2012, 00:39

muslum-baba
07-08-2012, 00:42

muslum-baba
07-08-2012, 00:43

muslum-baba
07-08-2012, 00:43

AKP’li Başkan’dan işçiye dayak
Zonguldak’ın Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim’in sendika temsilcisini yanındaki adamları ile birlikte tekme tokat dövdü.
01 Ağustos 2012 Çarşamba, 17:01:10
AKP’li Başkan’dan işçiye dayak

ZONGULDAK merke
ze bağlı Çatalağzı Belde Belediye Başkanı AK Parti’li Mehmet Alim hakkında, belediyenin garajında işçi olarak çalışan sendika temsilcisi 34 yaşındaki Hasan Cinoğlu’nu, 3 adamı ile birlikte döverek hastanelik ettiği iddiasıyla dava açıldı. Beldedeki akaryakıt istasyonunda gerçekleşen dayak olayı, güvenlik kameralarına yansıdı

muslum-baba
07-08-2012, 00:46

muslum-baba
07-08-2012, 00:48

muslum-baba
07-08-2012, 00:49

muslum-baba
07-08-2012, 00:50

:present::present::present:

muslum-baba
07-08-2012, 00:50

muslum-baba
07-08-2012, 00:52

muslum-baba
07-08-2012, 00:58

muslum-baba
07-08-2012, 00:58

muslum-baba
07-08-2012, 00:59

muslum-baba
07-08-2012, 01:02

muslum-baba
07-08-2012, 01:05

ŞRARSKOZ
07-08-2012, 01:09
acı gercek yaptıgımız hiç bişi yok ne yazık ki

muslum-baba
07-08-2012, 01:17
arkadaŞlar bunlarin hepsİ gerÇek İnanin doguyu ÖÇalan yÖnetİyor batiyi fethullah gÜlen. Bunlarin hepsİnİ paylaŞtim gerÇek bu...BU MİLLET UYANMASI LAZIM!!!!

muslum-baba
07-08-2012, 01:23

xfles7837
07-08-2012, 02:13
Birkaç yıl önce aynı yerde karakollara kalabalık ve ağır silahlarıyla terör saldırısı yapılmış ve bölgede amerikadan alınan istihbarat bilgilerinin gizlendiği ve hainlik yapıldığı söylenmişti. buğün ise türk ordusu ile onbeş gün resmen savaş yapacak kadar terörist ve silah bölgeye girmiş, o halde ya o günkiler hain değildi ya da bugünkiler çok pis hainler.

ASİL
07-08-2012, 10:49
Şemdinlide Yapılan operasyonlar hala Sürüyor

2 Günde 60 PKK'LI etkisiz hale getirilmiştir.

ALLAH Askerimizi Korusun.

Askerimize Bir Söz Söylemek İstiyorum .

- Kurşun Oruç Bozmaz ŞEHİDİM

- Sen ALLAH katında İftara Davetlisin.

Biz sizin Duacınınız

zekı62
07-08-2012, 10:55

:45::present::clap2::

jaccal555
07-08-2012, 11:04
şehidimizin biride bizim burdan ORDU KABATAŞ ilcesinden cenazesi ikindi namazına mutakiben topraga verilecektir ŞEHİDİMİZE ALLAHTAN rahmet dileriz tüm şehidlerimizin mekanı cenent olsun terörü lanetliyoruz bitsin bu acılar artık

zekı62
07-08-2012, 11:07

Karakollarımız nasıl?
Barakadan.

Bildiğin, briket.
Çatıları, teneke.
Gerek yok rokete...
Mermiyle süzgeç gibi oluyor tavan.
Bakın, iddia ediyorum...

Sınırdaki kampları, Kandil’deki mağaraları şöyle insanca yaşanır bi hale getirmek için ihaleye çıksın Murat Karayılan...

İşi Türkiye kapmazsa, yüzüme tükürün.

Yılmaz özdil:45:

Dijitalci
07-08-2012, 13:56
ŞEHİTLERİZE Allah'tan Rahmet kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.AÇILIM zırvaları ile bu ülkede TERÖRÜ yeniden HORTLATANLARI Allah'a havale ediyorum.