Orijinalini görmek için tıklayınız : işte o terörist
Only the registered members can see the link
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ile Terör Daire Başkanlığı’na bağlı özel birim, 9 kişinin öldüğü saldırıdaki bombayı patlatan teröristin Murat Filiz olduğunu tespit etti. Elebaşı Murat Karayılan’ın korumalığını da yapan Filiz kırsala kaçmış
bu hayvanı götürüp mahpusta besleyecegine sık kafasına gitsin köpegin
aliharbiye
25-08-2012, 18:06
ben olsam yakalar kafasına sıkmam. tek hücre yemek yok bakım yok. yavaş yavaş ölsün şerefsiz. vatan haini. ölen sadece 9 kişi değil ya ölenlerin aileleri ne olacak ölenle beraber onlarda ölüyor. yürekmi dayanır bu acıya. şerefsiz vatan haini.
muslum-baba
25-08-2012, 18:35
krallar gibi bakarlar içerde merak etmegin burası türkiye...
hakan_77
25-08-2012, 22:51
gerçekten bu adammı yaptı burda yorum yapmayanlar bilir kimin yaptığını ot geldiniz saman gittiniz bu dünyada doğru olmadığın zaman diğer dünyada ne yapacaksınız müşriklerin yalanlarıyla kandırılıp boş insan oluyorsunuz sonuçta cennet cehennem sizin tercihiniz
hakan_77
25-08-2012, 23:03
varzetti bu adam yaptı diyelim şunu düşünün zengin olsan yapmazsın fakir olsan bonbaları nerden getirirsin e ozman burda o banbaları veren vardır şu olayı yapan şahış hayatından bıkmış buraya gelip batlatıyor bonbayı dikkatli olun burda niye bir kürdü tutuklayıp hain olarak pkk adamı diye size yutturuyor burda kara yılanı başları kötüleyerek tc basını tvlerde karşınızda onları kötüleyip sizi militanlara karşı kışkırtıyor burda dikkatli olun aslında tc masonları pkk üslerini kötülemiyor mason nasıl masonu kötülesin bilen bilir
hakan_77
25-08-2012, 23:14
zaten hiçbir üstte birşey olmaz kırallar gibi yaşarlar olan gene fakir fukaralara çaresiz olanlara geliyor bunların herşeyin sorumlusu yahudidir
hakan_77
25-08-2012, 23:17
dikatli olun g.antepe bonbalayın ve hiçbirşey olmamışcasına gidin başsağlığı dileyin tusiadları kastediyorum iş adamları toplanıp gitmişler oraya bu olayı gerçekleşmeden önce bu iş adamların hepsi daha önce olacağını biliyordu
hakan_77
25-08-2012, 23:44
bu formda bilirsiniz beni hiç kimseyi kötülemedim sadece insan insan olsun ve söylediklerime kulak asın abem siniz kardeşlerimsiniz şuan bu yaşanan olaylar hepsi oyundur sizin yapacağınız birşey yok onlara karşı yahudi çüçlüdür dua edin allah belalarını versin şu yaralı kalbime inanın askerliğe gitmeyin dağ başınada gitmeyin kendinize aylenize zarar vermeyin
hakan_77
25-08-2012, 23:49
tek diye bileceğimşey pkk üstleri yahudidir tc üstleri yahudidir kürtleri kullanarak size karşı kışkırtıyor türkleri kullanarak kürtlere karşı kışkırtıyor bu üsttleri kontürol edenler ise yahudilerin babası ingiliş masonları kontürol ediyor olan kürt müslümana ve türk müslümanlara geliyor
hakan_77
26-08-2012, 10:44
eskiden dersim ermeniler süryanilerrin katliamını yapan kimdir onuda size söyliyeyim bunları yapanda türk yahudileridir bunu yapmakla amaçları kaviler arasında fark oluşturmak hırıstyanlığı müslümanlara karşı salmak ortadan kaldırmak için zihinlerini çalıştırdılar geleceği işte ne oldu şuan yahudi bölümlerinin arasında ergenekonun içinde ermeni var snatçı arasında var her yerde üstlerdir nefretle müslümanlara karşı çıkarlar bugün işte konple müslüman müslümanlara karşı kışkırtarak ortadan kaldırmak istiyor türk ve kürt meselesi zihinleriyle yaratarak yok ediyorlar bu bilgileri cinle temasla elde ettiğim bilgilerdir
hakan_77
26-08-2012, 11:00
bunları yapmakla amacı türkleri kötülemak vahşet bir kavim olarak ermenilere ve düğer gayribsülminlerin gözünde kötülemek amacındaydı böylelikle türkleri kötü olarak göstermekti bu yahudilere görev verende ingilis yahudileriydi şimdi bu olayları yapan yahudiydi siz türk müslümanlar yapmış bulunuyorsunuz kimse gerçeği bilmedi halde suç sizde kalıyor işte cinlerin vazıtasıyla gerçeği söyledim
hakan_77
26-08-2012, 11:10
şimdi tüm dünyayı böyle kontürol ediyor ingilis çinin devlet sistemini yönetiyor düşün bir yaaa yok pkk böyle yaptı gidelim yok edelim parçalayalım formlarda gövde gösterisi yaparak kışkırtıyor sizi yahudiler arkadaşım bunları yazan yahudidir akıllı olun oyuna gelmeyin şimdi böyle yapacağınıza üstleri yok edin ermenileri yok edin şimdi kalkarsanız pkk avına giderseniz pkk üstlerini sevindirirsiniz aynı şekilde pkk militanlara söyliyorum askerleri öldürürseniz devlet üstlerini sevindirirsiniz
hakan_77
26-08-2012, 11:19
arkadaşlar size birşey daha söyleyeyim 77 kişi öldüren norveç asıllı anders breivik vardır işte bu mason ve yahudi değildir gerçekbir hırıstyandır osmanlı derinde yaşayan olayları gözarda tutarak türkiyeyi bombalayacaktı keşke gelseydi beni suçlamayın bu konuda keşke gelseydim istanbulda masonların bulnduğu lüx yerleri havaya uçururdu böylece yapamadınız bir şeyi yapmış olurdu ama masonlar elerinden geleni yaptı onu tutukladı 21 yıl ceza verdi