Orijinalini görmek için tıklayınız : ESES-58 dogum günün kutlu olsun....
dün benim doğum günümdü.hoş böyle şeylerin aşırı mereklısı değiliz ama yinede forum sorumlularından bir kutlama beklerdik nede olsa bir yıl daha büyüdük.
forum yetkilisi degilim ama nice yılara kardeşim
dün benim doğum günümdü.hoş böyle şeylerin aşırı mereklısı değiliz ama yinede forum sorumlularından bir kutlama beklerdik nede olsa bir yıl daha büyüdük.
Foruma kayıtlı e-mail adresinize gitmiş olması lazım kutlama mesajı.
Dogum gununuz kutlu olsun:)
Hocam dogum günün kutlu olsun forum zor bir süreçten geçti gecen hafta yetkilerde olsun diğer panel girişlerinde kısıtlamalar oldu idare durumu
Sana pastal aldık
Only the registered members can see the link
yargıç_1
29-08-2012, 13:46
Doğum Gününüz Kutlu Olsun.. Sevdiklerinizle Birlikte Daha Nice Mutlu Yıllar Dileğiyle
Mutlu yillar hayirli ömürler dilegiyle.
allah hepinizden razı olsun.yaş pastada pek güzel tüm dostlara bir dilim
muslum-baba
29-08-2012, 19:03
niçe yıllara..
nice mutlu yıllara arkadaşım
Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve huzur vermesi dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.
rselturk
29-08-2012, 21:53
Doğum günün kutlu olsun dostum!Biz insanoğulları çok garibiz vesselam:daha genç görünmek için bir sürü yöntem dener,olmadık işler yaparız,öte yandan bir yaş daha kocadık diye de kutlama!Her neyse,kalan ömrün sağlık içinde geçsin!..:)
Only the registered members can see the link
nice yıllara sağlıklı vede mutlu .....
kenan1611
31-08-2012, 23:21
nize yıllara
beydemir
01-09-2012, 03:13
dün benim doğum günümdü.hoş böyle şeylerin aşırı mereklısı değiliz ama yinede forum sorumlularından bir kutlama beklerdik nede olsa bir yıl daha büyüdük.25 e kadar büyünür ondan sonra yaşlanılır:frown: genede benden 11 yaş küçüksün.:frown: sağlıklı bir ömür dilerim ESES kardeşim:45::present:
doğum gunun kutlu olsun :)
banada 2 gun kaldı :P
Dogum gununden 2-3 gun geçtigi için konu kapanmıştır tekrar hayırlı ve uzun ömürlü yıllar