PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mühimmat deposunda patlama

muslum-baba
05-09-2012, 23:12
Afyonkarahisar kent merkezinde Kışla mevkiinde bulunan mühimmat deposunda patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevkedildi.

Only the registered members can see the link

Mühimmat deposunda patlama | Mynet Haber (Only the registered members can see the link)

muslum-baba
05-09-2012, 23:22
ilk görüntüler

Askeri mühimmat deposunda patlama video izle - Haber - Mynet - Video (Only the registered members can see the link)

kanberoğlu
05-09-2012, 23:40
Daha ne kadar ve nereye kadar sorusu akla geliyor.Ne desek boş. Elimiz kolumuz bağlı sanki. Suskunluk başka bişeyde yok.

osmann
06-09-2012, 09:55
büyük bir kaza olmuş...Maalesef 25 askerimiz şehit düşmüş.
bu olay terör değil kaza imiş.
allah şehitlerimize rahmet yakınlarına sabırlar versin.
selametle...

mustafayldırım
06-09-2012, 10:53
Şehitlerimize Allah tan rahmet ,yakınlarına sabırlar dilerim.
Yanlız 21.00 sıralarında ne deposu sayımı varmış anlamış değilim,bu işte bir iş varya sonra çıkar kokusu ,olan gene bizim masum Mehmet ciklerimize oldu.

yargıç_1
06-09-2012, 11:23
Açıklama:

1. 05 Eylül 2012 tarihinde saat 21.15 sıralarında, Afyonkarahisar’da konuşlu Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığına bağlı Mühimmat Depo Komutanlığında, el bombalarının depolandığı bir cephanelikte yapılan çalışma esnasında, henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlama sonucunda, 25 askerî personel şehit olmuş, 4 askerî personel hafif şekilde yaralanmıştır.

2. Olayla ilgili idari ve adli soruşturmaya başlanmıştır.

3. Elim olay sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve meslektaşlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Genelkurmay Başkanlığı Resmi Kurumsal İnternet Sitesidir - Anasayfa - Turkish General Staff Official Web Site - Main Page (Only the registered members can see the link)

yargıç_1
06-09-2012, 11:25
Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Yakınlarına Sabır Versin

ferman
06-09-2012, 11:35
diyecek birşey bulamıyorum

CABBARİ
06-09-2012, 11:40
Musibetler üstüste vardır bunda bir hayr demek lazım

zekı62
06-09-2012, 14:22

Haber ajansları bölgede olay yerinden ilk görüntüleri geçtiğinde en dikkat edici kare Atatürk heykelinin yangın içindeki görüntüsüydü. Bu kare sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım rekoru kırdı.

"ATAM TÜRKİYE YANGIN YERİ"

Şemdinli saldırısından bu yana yaşanan olaylar, 10 askerin Beytüşşebap’ta şehit düşmesi ve ardından Afyon’da 25 askerin şehit olmasıyla sosyal paylaşım sitelerinde "ATAM TÜRKİYE YANGIN YERİ" mesajıyla bu kare paylaşılıyor. :clap2::

zekı62
06-09-2012, 14:27
fyonkarahisar'daki patlamadan sonra yapılan yoklamada bulunamayan askerlerin isimleri şunlar:

"Kıdemli Başçavuş Bedri Naim, Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Döger, uzman çavuşlar Hüseyin Apaydın ve Cüneyt Akkuş, erbaş ve erler Ayhan Kutsu, Kadri Aydın, Fatih Şalgam, Bayram Uluer, Burak Kaplan, Emrah Aral, Emrah Kartal, Hayri Kaya, Emre Yıldırım, Emrah Sandalcı, Mehmet Emre Özer, Hüseyin Gökhan Eriç, Tolga Tostan, Ahmet Tosun, Burak Umut Gedik, Onur Fikret Gülger, Macit Coşkun, Barış Öztürk, Mehmet Emin Çoğun, Abdullah Tokgöz ve Fatih Ergeç."

şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve meslektaşlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

muslum-baba
06-09-2012, 18:20
erdogan başa geçti geçeli, şehitsiz günümüz geçmiyor !!! sonumuz hiç iyi değil...türkiye gün geçtikçe batıyor....

rselturk
06-09-2012, 18:38
[QUOTE=muslum-baba;639116][B]erdogan başa geçti geçeli, şehitsiz günümüz geçmiyor !!! sonumuz hiç iyi değil...türkiye gün geçtikçe batıyor.... [/
Bu zatın milli eğitim bakanı da kalkıp 4+4+4 eğitim sistemine karşı çıkanları "Bunlar ya laiktir ya da PKK lı!" diyerek eleştiriyor.Laik düşünce sahiplerini bölücü terör örgütü mensuplarıyla aynı kefeye koyuyor.Yazık bu ül***e,senin gibi sığ düşünceli bir Milli Eğitim Bakanı olduğu için.

Şehidim yerinde kemiklerin sızlamasın,sizleri hem kahraman,hem şehit hem de en saygın mertebede görenlerin sayısı şükürkü çok.Allah geride bıraktıklarına sabır versin!

muslum-baba
06-09-2012, 18:45

muslum-baba
06-09-2012, 18:48
iyide biz hindistandamı yaşıyoruz bu devletin büyüklüğü nerde kaldı...

nasılda olayları ört paz ediyorlar pravo:present:

uçağımızı düşürüyorlar, aman. büyütmegin olayı

şehit olur.vatan sagolsun vatan sagolsun

hangi ülkede bu kadar şehit oluyor. sorarım ben size....

xfles7837
06-09-2012, 21:08
SAYIN bakan benzettiğin ülkeler uzaya gidiyor, çapı daha düşük ülkelere benzet bizi ya da biraz öğren cahilliğini her yerde açık etme. el bombası yere düşmüşte parlamışmış, ne kadar çabuk çözmüş olayı helal olsun. keşke her olayda bu kadar hızlı olsanız.