Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dreambox 500s Şampiyonlar ligi için acil yardım lütfen.!!!

sas07
15-09-2012, 11:30
Değerli arkadaşalar 1 yıl önce satın aldığım cihaz la birlikte gelen server aboneliğm bitti..Sadece eutelsat izliyordum onlar gitti şimdi türksat 3A üzerindeki yayınları izlemekteyim malum çarşamba günü galatasaray maçı var intertte biraz araştırdım idman tv yayını veriyormuş kanal bende mevcut fakat açılmıyor izlemek için ne yapmam lazım ne gibi ayarlar gerekli neler yüklemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim

Editor
15-09-2012, 12:04
Buradaki softcam dosyasını cihazınıza atınız Only the registered members can see the link

fuaterdogan
19-09-2012, 16:00
ben softcam dosyasını fxp ile transfer ettim fakat açılmıyor şuanda idman tv kontrol ediyorum cihazın içine girip ***s dosyası duruyor biss te, ben cihaza geçen gün sıfırlayıp fabrika ayarlarına döndürmüştüm malesef bu hata sayesinde sanırım hersey gitti,ccam mi yüklemem lazım önce nasıl bir çözüm sağlayabilirim ? yabancıyım bu cihazın ccam softcam isimleri konusunda, yardımcı olursanız sevinirim

selvi64
19-09-2012, 17:41
ben softcam dosyasını fxp ile transfer ettim fakat açılmıyor şuanda idman tv kontrol ediyorum cihazın içine girip ***s dosyası duruyor biss te, ben cihaza geçen gün sıfırlayıp fabrika ayarlarına döndürmüştüm malesef bu hata sayesinde sanırım hersey gitti,ccam mi yüklemem lazım önce nasıl bir çözüm sağlayabilirim ? yabancıyım bu cihazın ccam softcam isimleri konusunda, yardımcı olursanız sevinirim

yeni bir back up yükleyiniz.

Bherky
19-09-2012, 17:53
azerbeycan tv falan calısmıyor softcam dosyasını atmama rağmen sinyal var fakat ekran siyah yardım lütfen

Admin
19-09-2012, 18:00
azerbeycan tv falan calısmıyor softcam dosyasını atmama rağmen sinyal var fakat ekran siyah yardım lütfen
Kanalda göruntu var sorun yok bu ekran göruntusu dreambox tan cekildi siz kanalı silin tekrar taratın

Only the registered members can see the link