Orijinalini görmek için tıklayınız : Devlet Herkesi Borçlandırdı - Borcunuzu Kontrol Edin
Daha önce açtığım konuda GSS sağlık kapsamına giren herkes SGKya prim ödeyecek diye bir konu açmıştım. Aradan 7-8 ay geçti. Kimse iplemedi her zamanki gibi :rtfm: O dönemlerde olayı takmayan bir çok kişi şimdi devlete borçlu gözüküyor.
Borcunuzu TC numaranız ile bu linkten Kontrol edebilirsiniz. (SORGU TİPİ : GSS PRİM-13)
Only the registered members can see the link
Konu içeriğinde bilgi sahibi olmak için Bu konuya bakabilirsiniz.
Only the registered members can see the link
Vallaha haklısın abi. Yararlı konu açarsın üye iplemez konu açmassın bu site neden güncel değil derler anlamadımki.
Ama benim borcum çıkmadı. Çünki GSS olduğu zaman askerdeydim. Döndüğümdede sigortalı işe başlamıştım. :)
bir arkadaşa 1000 küsür tl borc cıktı
yargıç_1
28-09-2012, 18:09
bu ara heryeden biseyler çıkarmaya çalisiyorlar belediyeler de is basında nası para toplarım hesabndalar
bilgilendirme için teşekürler.bizde bakalım borç falan çıkmasın:)
muslum-baba
28-09-2012, 18:14
Sorgu Tipine ne yazmamız lazım....
cilginizmirli
28-09-2012, 20:29
Sorgu Tipine ne yazmamız lazım....
Sorgu tipine GSS PRİM yazman gerekli.
cilginizmirli
28-09-2012, 20:29
Bilgilendirme için ayrıca teşekkürler dostum.
Sorgu tipine bişe yazılmıyor :(
Sorgu tipine bişe yazılmıyor :(
İnternet Explorlerde sorgu tipinde sorun olmaktadır. Sorgu tipini ok tuşlarını kulanarak yukarı aşağı yönü kullanarak istediğiniz sorgu tipini seçebilirsiniz.
bu son kazık acısı yılbasına yakın cıkar
1155 tl borc cıktı bugun birine baktık..
1155 tl borc cıktı bugun birine baktık..
Kardeşime 153.61 tl çıktı.
bu son kazık acısı yılbasına yakın cıkar
yılbaşına kalmadı.o kazığı bize attılar.13.500.00 tl çıktı.
maaştan çektiler ilk 400 tl yi. düz gittim yalnız. :yell:
Bu borç işçiye cıkıyormu acaba
xfles7837
27-12-2012, 17:28
oğluma borç çıkmıştı, ben de açık öğretime kayıt yaptırıp benim sigortamdan faydalanmaya devam ettirdim çıkan borcu da sildirdim. yine borç çıkarsa çıkacak bi dağ aramak zorunda kalacağız galiba.
Bu borç işçiye cıkıyormu acaba
ssklı ise ve aylık primi tam yatıyorsa çıkmaz.
eksik yatarsa cıkar
asderfor
18-07-2013, 14:54
43.00 TL de ogluma cıktı bu nasıl ıs ya
43.00 TL de ogluma cıktı bu nasıl ıs ya
oğlunuz kaç yasında
Öğrencimi?
veya biryerde çalısıyormu? ssklı veya ssksız?
slm mrb. en yakın sydv(sosyal yardımlaşma vakfına) gidip bir gelir testinizi kontrol ettirmeniz. ondan sonrada sgk kurumuna başvurmanız gerek...ödenmediği vede silinmediği taktirde katlanarak artmaktadır. borç çıkan arkadaşlar lütfen kontrol etsinler...saygılar....
bayram tv
18-07-2013, 18:50
o kadar yiyici olunca bu açık ancak halkı soymakla olur arkadaş bu ülkede çıkıpta muhalefet partileri neden bu yanlışları engellemeye çalışmazlar çünkü kendileride yiyici oldukları için ses çıkarmazlar bunların alayı olmuş hırsız:mad2::mad2:
uydu3405
18-07-2013, 22:45
İyide aylardır bu konuda haber yapıldı şu şu yol izlenmeli diye neden yapılmadı herkes artık bu ülkede katılımcı olucak yani ben bu yapılanları destekliyorum
eylül ayının son günü itibari ile gelir testi yaptırmayanlarda yapanlarda devlete borçlanmaya devam ediyor. Borc primini ödemeyen sağlıktan faydalanamıyor...
olayın farkında olmayan, olmaz öyle şey diyen birçok işsiz var.