Orijinalini görmek için tıklayınız : F.Bahçe'de şok istifa!
Only the registered members can see the link
Samet Güzel, tercümanlığını yaptığı Alex de Souza gibi Fenerbahçe'den ayrıldığını twitter'dan açıkladı. Brezilyalı futbolcu da sarı-lacivertli kulüp ile olan kontratını feshettiğini twitter'dan bu sözlerle açıklamıştı: "Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler."
Samet Güzel, tercümanlığını yaptığı Alex de Souza gibi Fenerbahçe'den ayrıldığını twitter'dan açıkladı. Brezilyalı futbolcu da sarı-lacivertli kulüp ile olan kontratını feshettiğini twitter'dan bu sözlerle açıklamıştı: "Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler."
:8[1]:
Only the registered members can see the link[1]:
adam neredeyse kadroda yer bulacaktı az kalsın
Samet Güzel 2 gün önce istifa edeceğini zaten söylemişti....
"Üzerimde çok büyük bir baskı vardı.. Sanki geçen hafta başkanın havaalanında yaptığı konuşmada Alex’i satmışım gibi bir hava oluşturuldu.. Bu baskıya daha fazla dayanamazdım.. Ben Fenerbahçeli’yim.. Bu kulüpte çok çok güzel günler yaşadım..
Adam haklı çok zor durumda kaldı doğrusunu yaptı bence...
"Üzerimde çok büyük bir baskı vardı.. Sanki geçen hafta başkanın havaalanında yaptığı konuşmada Alex’i satmışım gibi bir hava oluşturuldu.. Bu baskıya daha fazla dayanamazdım.. Ben Fenerbahçeli’yim.. Bu kulüpte çok çok güzel günler yaşadım..
öylemi samet :nono::
öylemi samet :nono::
öyle değil usta SÖYLE DOĞRUMU samet:8[1]:
Aziz başkan ;söyle samet Alekiis nerde
samet ; tv de açıklama yapıyor
Aziz Başkan ; Bizim FB TVV neyapıyor samet
Samet : A2 takımının maçını gösteriyor biziz FB TVV:8[1]:
draculu45
08-10-2012, 18:26
öyle değil usta sÖyle doĞrumu samet:8[1]:
:8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]:
seyfi505050
08-10-2012, 21:31
Hayırlı olsun ne diyelim
benmalım
08-10-2012, 21:44
sıkıntı yok
enkisu43
09-10-2012, 00:53
Aziz Başkan der ki: gulhü allahü samed lem yelid velem yuled
samet: Doğrudur başkanım :)
Adam fenomen oldu
Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle bugün akşam saatlerinde Barcelona'ya giden Samet Güzel, kafasını dinlemek için birkaç günlüğüne İspanya'daki bir arkadaşının yanına gittiğini ifade etti.
Samet Güzel Türkiye'den ayrıldı!
video için tıklayın
Güzel, Alex'in Türkiye'den uğurlanışında İstanbul'da bulunacağını sözlerine ekledi.