Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'ta FLAŞ Quaresma gelişme!
Kulüp binasında bugün Teknik direktör Samet Aybaba, Başkan Fikret Orman ve Futbol Komitesi'nden Tamer Kıran'ın yaptığı toplantıda;
Only the registered members can see the link
Quaresma konusu yeniden ele alındı ve milli takım arasındaki kampta Quaresma'nın da olması geriktiği kararı alındı.
Portekizli oyuncu bugün gittiği ülkesinden geri çağrılacak ve Antalya'da çarşamba günü başlayacak kampa davet edilecek.
Teknik direktör Samet Aybaba
"Prensiplerime uyarsa kampa katılır"
hay senin ....Prensiplerine TAKIM GÖÇÜYOR HALA :nono:: NEDİYON yaaaa
uydu3405
08-10-2012, 20:26
yenile yenile istemeselerde yılan a sarılacaklar kendi tabirleriyle ben olsam şimdi Q7 yerinde düştünüz elime derdim fiyattada indirim yapmadan yola devam ederim
bu adamıda bitiriyorlarya
Beşiktaş bunu beklemiyordu!
1
“BU KEZ BEN İSTEMİYORUM”
Siyah-Beyazlılar 2. şoku Quaresma’nın menajeri Jorge Mendes’le yapılan görüşmede yaşadı. Daha önce 750 bin Euro indirim yapmayı kabul eden Q7’nin, bu FEDA’dan da vazgeçtiği ortaya çıktı. Mendes, “Quaresma mevcut sözleşme koşullarıyla devam etmek istiyor. Döndüğünde kendisiyle daha detaylı görüşebilirsiniz. Şu an için kontrat şartlarının bozulmasını gerektirecek bir durum söz konusu değil” dedi. Bu durum tüm planları alt üst etti. Q7’nin, menajerine
:clap2:: “Bana yasak koyan da onlar, şimdi çağıran da... F.Bahçe yenilgisinden sonra çaresiz kaldılar. Bu
AF YALAN OLUYOR:present:
Elini kuvvetlendiren Quaresma’nın 750 bin Euro’luk indirimini de geri çekmesi nedeniyle af konusu yine rafa kalktı.
2
Portekizli futbolcunun 2014 yılında sona erecek olan sözleşmesini yenilemek için futbol komitesi harekete geçti. Ciddi teklifler gelmesine rağmen Beşiktaş’ta kalacağını açıklayan ve İstanbul’da mutlu olduğunu dile getiren
Manuel Fernandes, yönetimin yeni kontrat teklifini ise şimdilik kabul etmedi. Yöneticilere bu öneriden dolayı teşekkür eden Portekizli futbolcu, şu anda sadece futbola konsantre olduğunu ve geleceği hakkında bir karar vermediğini dile getirdi.
HAY SENİN PRENSİPLERİNE BEOnly the registered members can see the link BENİM DEDİĞİM DOĞRU DEĞİLMİ SAMET *hay prensiplerine yahu:8[1]: