Orijinalini görmek için tıklayınız : Rüşvetle çalışan A Milli Takım
A Milli Takım-YUH ARTIK
Only the registered members can see the link A MİLLİ TAKIM AŞKI BUYMUŞ
macaristan maçı primleri 60000 dolarcık olmuş ,bu ne demek bir insana yapması gereken is için dosya arasında para vermek yerine alenen banka hesabına para aktarmak demek değilmidir.
yahu arkadas bu adamlar böyle paralar almadan neden oynamıyor ekran karşısında milleti kanser ediyor alıştılar tabi başarısız olacakları turnuvaya katılmak için ceplerini doldurmaya yazık bizim paramız o paralar:present:
Rüşvetle çalışan milli takım
Only the registered members can see the link
SAKATIM DİYEN 4 ADAM BU PARAYI ALMAMAK İÇİN Mİ ..SAKATTA GELDİLER:angry8:
Only the registered members can see the link ERMAN hoca da hakkını helal etmiyor,
Only the registered members can see the linkŞ KOŞ BANADA BANADAOnly the registered members can see the link
xfles7837
15-10-2012, 12:50
Ampüte milli takımdakiler de futbolcu acaba onlara ne kadar prim veriliyor. üstelik onlar daha başarılı ve daha özverili, bunlar gibi bi tarafları sıkışınca sakatım diyerek milli maçtan kaçmıyorlar zaten onlar devamlı engelli. bu sahtekar sakatlar hafta sonu çatır çatır oynarlar. milli forma kutsaldır demelerine de asla inanmıyorum.
ilhan mansız: bizim zamanımızda prim yoktu, milli maç, namus meselesiydi...
Biz ülke olarak 70000 dolar toplayalim da birak maca cikmasin reziller. Bu arada Arda da aksamdan sabaha sakatlanivermis. Korkak ruhsuzlara milli takimda yer yok. Yenileceklerini bildikleri icin herkes birden sakatlaniveriyor.
bykomedi
15-10-2012, 17:24
Macaristan 4 - 0 Türkiye
Zaten Macarlar maçı alacaklarına çok eminlermiş...
Macaristan 4 - 0 Türkiye
Zaten Macarlar maçı alacaklarına çok eminlermiş...
macarlar maçı çok rahat alır
Biz ülke olarak 70000 dolar toplayalim da birak maca cikmasin reziller. Bu arada Arda da aksamdan sabaha sakatlanivermis. Korkak ruhsuzlara milli takimda yer yok. Yenileceklerini bildikleri icin herkes birden sakatlaniveriyor.
usta Macarlardan şok Arda iddiası
Macarlar, Arda Turan'ın kendilerine karşı oynamayacağını iddia etti.Demekki adamlar dünden biliyor 15 Ekim 2012 | 10:33
Only the registered members can see the link
rselturk
15-10-2012, 21:41
Milli Takımla da olsa,futbol maçlarına sempatim yok.Bu takımın oyununu zoraki izledikten sonra "iyiki de yokmuş!" diyorum.Alacakları primden dolayı ben de hakkımı helâl etmiyorum!...
Sevgili adminlerimiz,böyle durumlar için uygun yüz ifadesini bulamıyorum.Aklıma "haka dansından " bir figür geldi:hani sağ eli yumruk yapıpta sallıyorsun ya!İşte öyle bir şey.O işareti de sakıncası yoksa ekleyiverseniz iyi olacak.Benimki bir öneri,geris,i size kalmış!...:yell:
Dün Milli Takım kazansaydı futbolcu başı 150 bin verilecekti, bugün 3 askerimiz şehit oldu, ailelerine 30 bin verilecek. Hayat bu kadar ucuz.
madem galibiyete 150 binlira veriyorsun mahlubiyetede 150 binlira futbolcu başına al kardeşim...veya galibiyete prim diye icat çıkarma...o zaman millet için ulus için forma için oynayacak babayiğitlerin kaç tane olduğunu görmüş oluruz...fedarasyon başkanımız demiröven beyefendi beşiktaşın ebesini halletti şimdi sırada milli ebemi var...iyibari sanmarino hazırlık maçının galibiyet priminide 500 binlira versin,nedenini soranada yıllar önce demirelin dediği gibi verdigsem ben verdim desin...deveye sormuşlar sırtın neden eğri deve demiş nerem dogruki....