Orijinalini görmek için tıklayınız : Asgari ücret ve emekli maaşı zamları belli oldu
Asgari ücretin 2013 yılı Ocak-Temmuz aylarında yüzde 3 oranında, SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarının ise yüzde 5,32 ve yüzde 2,34 oranın artırması öngörülüyor.
Only the registered members can see the link
2013 Yılı Programının Uygulanması, Koordinasyonu ve İzlenmesine Dair Bakanlar Kurulu Kararı Eki, Resmi Gazete’nin bugünkü mükerrer sayısında yayımlandı.
-Asgari ücret ne kadar artacak?-
Asgari ücretin 2013 yılı Ocak-Temmuz aylarında yüzde 3 oranında, devredilen SSK ve devredilen Bağ-Kur emekli aylıklarının ise bir önceki 6 aylık enflasyon tahminine göre Ocak ve Temmuz aylarında sırasıyla yüzde 5,32 ve yüzde 2,34 oranın artırılması öngörüldü.
Önümüzdeki yıl, yapılandırma kapsamında 1,8 milyar lira gelir elde edilmesi bekleniyor. Buna karşın, emekli aylıklarına ilişkin intibak düzenlemesinin 2,7 milyar lira tutarında ek yük getireceği tahmin edildi.
2013 yılında sosyal güvenlik kuruluşlarının toplam gelirlerinin 151,5 milyar lira, toplam giderlerinin 176,3 milyar lira ve gelir-gider açığının ise 24,9 milyar lira olacağı tahmin edildi.
Hayırlı olsun yeğen!
Kayınço'ya Only the registered members can see the link bin dolar maaş
Başbakan Yardımcısı Babacan'ın kayınçosu Dubai temsilcisi oldu 28 bin dolar maaşla Tanıtım Ajansı'nda işe başladı.
Arınç'ın yeğeni Only the registered members can see the linkŞ genel müdür yardımcısı
Kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yeğeni İbrahim Said Arınç, BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı oldu.
VATANDAŞ
Only the registered members can see the link DAAAŞŞŞ AÇÇ AÇÇ
cilginizmirli
24-10-2012, 15:40
Değişen bir şey yok asgari ücrete yüzde 3 herşeye yüzde 25 kendi maaşlarına yüzde 70.Burası TÜRKİYE.
A.Bozoğlu
24-10-2012, 15:51
Durmak yok sürünmeye devam! bunların uğurulu rakamı 3 sanırım? 3 çocuktan sonra şimdide asgari ücrete %3 dalga geçer gibi? çok lazımsa biz verelim onlara %3'lük kısmı? yazacak çok şey var ama bunlar için mübarek bayram arifesi ağzımı bozmuyayım.
tanju_aydin
24-10-2012, 15:53
herkes memnun bugün seç,m olsa yüde elli iki oy alır gösteriyo anketler demek herkes memnun arkadaşlar durmak yok yola devam
xfles7837
24-10-2012, 16:20
Meeeeeeeeeeeeeeeeeee
Millet vekilleri 2 yıl çalışıp (nası çalışmaksa?) emekli oluyorlar vatandaş 60 sene bekleye dursun iyi geceler Türkiye...
Düzen değişmedi! Yeğenler değişti!:warn:
uydu3405
25-10-2012, 16:47
İnşallah düzelicek umudumu yitirmedim en azından hizmette ilerleme var burada bunları saymakla tartışma yaratmak istemiyorum tabiki memnun değilim ama eskiden yine verilmiyordu ama hizmette yoktu hastaya özürlüye evde bakım parası mesela
hastanelerde rehin kalma gibi çok az bir iyileşme olmadığını inkar etmek haksızlık olur düşüncesindeyim
Millet vekillerine yapılan zamlar asgari ücrete eklense yada sayın vekillere %3 zam verilse kaç vekil zaten yapmadığı görevi yapmaya devam eder merak ediyorum.
hallederiz
26-10-2012, 11:22
biz bunları seçmeye devam etmeye devam ettiğimiz sürece bunlar daha iyi günlerimiz
rselturk
26-10-2012, 17:19
Düzen değişmedi! Yeğenler değişti!:warn:
Yanlışın var dost!Düzen çoktan değişti,değişmeyen ise sadece düzülenler!...:8[1]:
Millet vekilleri 2 yıl çalışıp (nası çalışmaksa?) emekli oluyorlar vatandaş 60 sene bekleye dursun iyi geceler Türkiye...
2008'de işe giren erkek için şafak en erken 60 yaş!:loco:
hamdi celep
28-10-2012, 00:22
[QUOTE=uydu3405;646326]İnşallah düzelicek umudumu yitirmedim en azından hizmette ilerleme var burada bunları saymakla tartışma yaratmak istemiyorum tabiki memnun değilim ama eskiden yine verilmiyordu ama hizmette yoktu hastaya özürlüye evde bakım parası mesela
hastanelerde rehin kalma gibi çok az bir iyileşme olmadığını inkar etmek haksızlık olur düşüncesindeyim[/QUOT
DÜZELENİ Bİ AÇIKLASAN ARKADAŞ HASTANELER PARALIOLDU ŞU AN ECZANELER BİLE DİYOR MUANE OLMADAN GEL İLAÇ ÜÇRETİ DAHA UCUZ TUTUYOR MUANNE ÜÇRETİNDEN DEĞİŞEN BUMU HİZMETTE İSE HİÇ DEĞİŞEN YOK DEĞİŞENLERİ SAYAYIM CALIK GRUBU TÜRKİYENİN EN ZENGİNİ OLDULAR UMU BÖLGESİNDE KANSER OLUPTA ASKERE GİTMEYEN ŞAHIS ARMATÖR OLUP TÜRKİYE VE DÜNYADA SAYILI ZENGİNLER ARASINA GİRDİ BİZ YERİMZDE SAYIYORUZ DEĞİŞMYEYN BİZ OLDUK.:mad2: