Orijinalini görmek için tıklayınız : ölüm oruçları BuNLAR Nİye açkalmıyor!
Şamil Tayyar'dan yine tartışma yaratacak açıklamalar...
KaKK'lı teröristlerin ölüm oruçları ile Türkiye’nin köşeye sıkıştırılmasının hedeflendiğini ifade ederek, "İç ve dış kamuoyunda yankı uyandırma gayreti içerisindeler" dedi. Bu tezgâhın çok iyi okunması gerektiğini vurgulayan Tayyar, "Eğer maksatları gerçekten tecrit iddiasının bertaraf edilmesi, ana dilde eğitim ise PKK'nın üst düzey yetkililerinin de ölüm orucuna başlaması gerekir. Ölüm orucuna başlanacaksa, İmralı'dan başlamalı" dedi.
Kamuoyu da bunu merak ediyor, niye Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş veya Osman Baydemir gibi PKK ve BDP hareketinin öncü isimleri, lider kadroları ölüm orucuna başlamıyorlar. Ben inanıyorum ki Abdullah Öcalan ölüm orucuna başlasa kamuoyunda daha fazla ses getirir." diye konuştu.:45:
yapamazlar ki onlar taze yiyiyici taze (anlarsınızya !):8[1]:
[QUOTE=zekı62;646545]Şamil Tayyar'dan yine tartışma yaratacak açıklamalar...
KaKK'lı teröristlerin ölüm oruçları ile Türkiye’nin köşeye sıkıştırılmasının hedeflendiğini ifade ederek, "İç ve dış kamuoyunda yankı uyandırma gayreti içerisindeler" dedi. Bu tezgâhın çok iyi okunması gerektiğini vurgulayan Tayyar, "Eğer maksatları gerçekten tecrit iddiasının bertaraf edilmesi, ana dilde eğitim ise PKK'nın üst düzey yetkililerinin de ölüm orucuna başlaması gerekir. Ölüm orucuna başlanacaksa, İmralı'dan başlamalı" dedi.
Kamuoyu da bunu merak ediyor, niye Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş veya Osman Baydemir gibi PKK ve BDP hareketinin öncü isimleri, lider kadroları ölüm orucuna başlamıyorlar. Ben inanıyorum ki Abdullah Öcalan ölüm orucuna başlasa kamuoyunda daha fazla ses getirir." diye konuştu.:45
uydu3405
27-10-2012, 22:29
Ölüm orucuna maşa olarak kullanılan adam çok
bırakın karışmayın. oruca devam etsinler.. :)
Kürt siyasetçi İbrahim Güçlü, ölüm oruçlarıyla ilgili bir babanın yazdığı mektubu kamuoyu ile paylaştı. Mektubunda oğlunun açlık grevine girdiğini belirten baba, neden kendi çocukları yerine Öcalan’ın ölüm orucu tutmadığını soruyor. Çaresiz baba, BDP’nin tutuklu yakınlarını açlık grevine davet ettiğini ifade etti.
çünkü onlar bunlar şunlar
Only the registered members can see the link
Kandil'de Apo'yla Meryem Ana yanyana
Only the registered members can see the link hele şunların SIFATINA Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the linküranlar
BUNLAR BAŞKA İŞLERE BAKIYORLAR hiç oruç tutarmı !!!
kaKK, kış ayına girerken hem eylem yapabilme kabiliyetinin sınırlandığı, hem ağır kayıplar verdiği bir dönemde yeni bir taktikle iç ve dış kamuoyunda yankı uyandırma gayreti içerisinde
Bahçeli: Kış geldi, PKK eylemlerini dağdan cezaevine indirdi:45:
mehmet07
28-10-2012, 15:41
ölüm orucu oyun maksat medyatik olmak
Ölüm orucuna maşa olarak kullanılan adam çok
Only the registered members can see the link BİDE ORUÇ TUTTURUYORLAR:8[1]:
ya bunlar siyaset yapmaya calışıyorlar bırakın aclık grevine devam etsinler onlara verilen ekmeklere yazık bari ekmek parası yurdumuzda mazlum kişilere kalır cehenem olsun gitsinler daglarda yaşasınlar piçlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kürt siyasetçi İbrahim Güçlü, ölüm oruçlarıyla ilgili bir babanın yazdığı mektubu kamuoyu ile paylaştı. Mektubunda oğlunun açlık grevine girdiğini belirten baba, neden kendi çocukları yerine Öcalan’ın ölüm orucu tutmadığını soruyor. Çaresiz baba, BDP’nin tutuklu yakınlarını açlık grevine davet ettiğini ifade etti.
çünkü onlar bunlar şunlar
Kandil'de Apo'yla Meryem Ana yanyana
Only the registered members can see the link hele şunların SIFATINA Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the linküranlar
BUNLAR BAŞKA İŞLERE BAKIYORLAR hiç oruç tutarmı !!!
kaKK, kış ayına girerken hem eylem yapabilme kabiliyetinin sınırlandığı, hem ağır kayıplar verdiği bir dönemde yeni bir taktikle iç ve dış kamuoyunda yankı uyandırma gayreti içerisinde
Bahçeli: Kış geldi, PKK eylemlerini dağdan cezaevine indirdi:45:
Sırrı Sakık'ı zor durumda bırakan Öcalan sorusu
Habertürk TV'de bir programda açlık grevleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan BDP Milletvekili Sırrı Sakık, programı sunan Didem Yılmaz'dan gelen bir soru üzerine oldukça sıkıntılı anlar yaşadı.
"ÖCALAN NEDEN AÇLIK GREVİNE KATILMIYOR?":present::45:
Didem Yılmaz'ın sunduğu "Güne Bakış" programına Ankara'dan bağlanan Sırrı Sakık, Öcalan tecridiyle ve açlık grevleriyle ilgili konuşurken, Didem Yılmaz, Sakık'a "Öcalan ve BDP'liler neden açlık grevine katılmıyor?" sorusunu yöneltti.
Sırrı Sakık, açlık grevini BDP'nin organize etmediğini, sadece greve destek verdiklerini belirtirken, Öcalan'ın neden greve katılmadığı sorusunu cevaplamadı.
:46:
Didem Yılmaz, Öcalan'ın neden greve katılmadığı sorusunu tekrarlayınca zor durumda kalan Sakık, Öcalan'ın liderlik özelliklerini anlatarak konuyu geçiştirme yoluna gitti.
"O ÇOCUKLARIN GÜNAHI NE?"
PKK'nın, Güneydoğu'daki bazı illerde çocuklarını okula göndermemeleri için ailelere baskı yaptığını hatırlatan Didem Yılmaz, Sırrı Sakık'a "o çocukların günahı ne, neden okula gitmeleri engelleniyor, sizin çocuğunuz orda olsa okula göndermez misiniz?" şeklinde isyan etti.
cevap vremez yukarıda yazmıştık
aliharbiye
31-10-2012, 14:13
eee büyük balık her zaman küçük balığı yutar. malesef sistem bu....
insan aç, kaç gün yaşar
usta kebap partisiyle aç kalınır mı hiç !
Cezaevlerinde tutuklu bulunan KCK'lıları açlık grevine teşvik ettikleri halde, kendileri kurdukları kebap sofralarında görüntülenen BDP 'lileri telaş sardı.
bu şamil tayyarı da çözemedim gitti. mit müsteşarı gibi adam. nerden ne haberler alıyor şaşıyorum ancak güzel laf etmiş. öyle ya. asıl örgütün başındakiler ölüm orucuna giriş seler ya?
devam etsinler nereye kadar...
rselturk
01-11-2012, 23:10
Açlık grevine giden de,ölüm orucuna başlayan da kendi özgür iradesiyle bu kararı veriyor.Ben bu karara saygı duyarım.Dahası,eğer PKK nın içerdeki ve dışardaki tüm üst düzey yetkilileri bu karara katılırlarsa,onları desteklemek adına bir gün oruçta ben tutarım.Halay çeker gibi bu halkayı istedikleri kadar büyütebilirler.Ama asla onlara ödün vermem,demokrasicilik oyununa katılmam.:clap2::
Abi adamlarda ne bünye varmış ya hiçbiri açlıktan gebermediler. Yoksa ayılar gibi kış uykusuna mı yattılar acaba.
Abi adamlarda ne bünye varmış ya hiçbiri açlıktan gebermediler. Yoksa ayılar gibi kış uykusuna mı yattılar acaba.
4 saat aç kalsam miğdem kazınır, adamlarda amma metabolizma varmış be
ölmedi gitti 1 tanesi :juggle:
4 saat aç kalsam miğdem kazınır, adamlarda amma metabolizma varmış be
ölmedi gitti 1 tanesi :juggle:
usta birde ithal AÇ GELDİ ;Only the registered members can see the link Taaaa Kanadadan Kanadalı vekil
aMA 1 GÜN aç kalacakmış fazlası yememiş:8[1]:
aliharbiye
16-11-2012, 19:11
şekerli su içiyorlardırda ondan henüz hiçbiri ölmedi.
muslum-baba
16-11-2012, 23:34
bırakın gebersinler...
Geçen Star tvde sabah haber sunan kadına oradaki ceza evindeki görevli jandarma eri mesaj atmıştı. İçerik şuydu.
(Açlık grevinde olanlar devletin yemeğini yemiyorlardı ama kantinden besleniyorlardı. Ben buna bizzat şahit oldum) Demişti.
Eğer bu doğruysa bu nasıl bi açlık grevidir anlamadım.
ölüm orucundan ölmezler çünkü onlar kalleşçe öldürmeyi bilirler.Adına oruç demeyin oruç un kutsallığını bozmayın. ben bu eylemlerini hepsi ölene kadar destekliyorum.
bunların hepsi satılmış .UYAN KÜRT HALKI UYAN KENDİNLE OYNATMA BUNLAR SİZİN ÇOCUKLARINIZI ÖLÜME GÖNDERİYOR KENDİ ÇOCUKLARI İSTANBUL ALEMLERİNDE ..............
Geçen Star tvde sabah haber sunan kadına oradaki ceza evindeki görevli jandarma eri mesaj atmıştı. İçerik şuydu.
(Açlık grevinde olanlar devletin yemeğini yemiyorlardı ama kantinden besleniyorlardı. Ben buna bizzat şahit oldum) Demişti.
Eğer bu doğruysa bu nasıl bi açlık grevidir anlamadım.
usta :
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bölücü terör örgütünün elebaşı ...lan'ın kardeşi aracılığıyla gönderdiği "Açık grevleri bitsin" mesajının ardından sona eren açlık grevleriyle ilgili,
"Ben eylemin bu şekilde sonuçlanmış olmasından dolayı milletimize geçmiş olsun diyorum" diye konuştu.
adam kantinden yemeyin Devletin yemeğini yiyin demişdeeeee ..!
acaba ...
Karşılığında ne verdik ? .
erman Totoğlu gibi milletin kafasi karışik !!! ?
ihsancaihsan
18-11-2012, 17:48
hepsınıasacan arkadas
usta :
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bölücü terör örgütünün elebaşı ...lan'ın kardeşi aracılığıyla gönderdiği "Açık grevleri bitsin" mesajının ardından sona eren açlık grevleriyle ilgili,
"Ben eylemin bu şekilde sonuçlanmış olmasından dolayı milletimize geçmiş olsun diyorum" diye konuştu.
adam kantinden yemeyin Devletin yemeğini yiyin demişdeeeee ..!
acaba ...
Karşılığında ne verdik ? .
erman Totoğlu gibi milletin kafasi karışik !!! ?
Açlık grevini bitirmek için İmralı'ya gidildi mi?
Hükümetten ilk açıklama
Terör örgütü elebaşı ..alan'ın avukatlarıyla görüştürülüp görüştürülmeyeceği sorusuna karşılık Ergin, bunun önümüzdeki süreçte görüleceğini ifade etti.
Bir başka gazetecinin ''Süreçte ..alan ile görüşme oldu mu?'' sorusuna ise Ergin, şu yanıtı verdi:
''Zaman içinde defalarca ifade ettik, devletin istihbarat birimleri, güvenlik güçlerimizin ve terörle mücadelede sürdürülen politikaların gereği, ihtiyaç duyulduğu zaman ve zeminde bu görüşmeler yapılır demiştik geçmişte. İhtiyaç duyulan zeminde bunlar yapılmıştır, bundan sonra da yapılacaktır. Bu anlamda yeni bir durum değildir. Yıllar önce de sorulan bu soruya aynı cevapları verdiğimi hatırlıyorum. Bugün de aynı noktadayım.''
Açlık grevini bitiren: Koster! VERİLDİİİ...
her türlü hava koşulunda ulaşımını sağlayacak yeni deniz aracının, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nden tahsis edilen römorkör olduğu ileri sürüldü.degil VERİLMİŞ...
şerefsize veriliyor
BİZİM ÇOCUKLAR
ilköğretim okuluna taşımalı eğitim kapsamında servis minibüsleriyle gitmeye çalışan öğrenciler çamur nedeniyle araçların çıkamadığı 5 5 kilometrelik yolu her gün yaya gidip gelmek zorunda kalıyor
açlık grevinin 65. günündeyiz diyorlar.hayret ölen kimse yok.acaba deve gibi sırtında hörgüç lerimi var :D
ölmekten korkan insanlar aç kalmayı göze alamazlar...
açlık grevinin 65. günündeyiz diyorlar.hayret ölen kimse yok.acaba deve gibi sırtında hörgüç lerimi var :D
ölmekten korkan insanlar aç kalmayı göze alamazlar...
Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde açlık grevi nde bulunan 200 mahkuma sağlık ekipleri müdahale etti, bunların 42'si hastaneye sevk edildi.
Hastanede doktorlar tarafından ilk olarak gelen 42 mahkumun kiloları ölçüldü.
hörgüçlü çıkmış
Bir mahkumun açlık grevine başladığında kilosunun 57 olduğu ölçüldüğünde ise 62 kilo çıktığı kaydedildi.
yeye yeye çamış olmuş kimi kandırıyor bunlar ya