Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polİs tÜrk bayraĞi aÇan kİŞİye tekme atti

Hilmi
29-10-2012, 14:23
Only the registered members can see the link

Ankara'da yaşanan arbedede polis tazyikli su ve gaz kullandı. Alternatif kutlamaya katılanlar arasında çocuklar da vardı

Polisin Türk bayrağını taşıyan bir vatandaşı tekmelediği görüntüler tepki çekti.

Alternatif Cumhuriyet Kutlamaları'nda Birinci Meclis önünde toplanan grup ile polis arasında arbede çıktı. Polis, Birinci Meclis'e yürümek isteyen gruba biber gazıyla müdahale etti. Baruthane Kavşağı'nda toplanan grup, ellerinde bayrak ve flamalar Birinci Meclis'e doğru yürüyüşe geçti. Meclis önünde barikat kuran polis, gruba izin vermedi. Göstericiler ile polis arasında sözlü tartışma çıktı, ardından grubun polis barikatına yüklenmesiyle arbede yaşandı. Polis, göstericilere biber gazıyla müdahale etti. Göstericiler ve basın mensupları yoğun biber gazından etkilendi.

Dur bakalım daha neler göreceğiz neler duyacağız yazıklar olsun....

zekı62
29-10-2012, 14:41

zekı62
29-10-2012, 14:47

Ankara'da yaşanan arbedede polis tazyikli su ve gaz kullandı. Alternatif kutlamaya katılanlar arasında çocuklar da vardı

Polisin Türk bayrağını taşıyan bir vatandaşı tekmelediği görüntüler tepki çekti.

Alternatif Cumhuriyet Kutlamaları'nda Birinci Meclis önünde toplanan grup ile polis arasında arbede çıktı. Polis, Birinci Meclis'e yürümek isteyen gruba biber gazıyla müdahale etti. Baruthane Kavşağı'nda toplanan grup, ellerinde bayrak ve flamalar Birinci Meclis'e doğru yürüyüşe geçti. Meclis önünde barikat kuran polis, gruba izin vermedi. Göstericiler ile polis arasında sözlü tartışma çıktı, ardından grubun polis barikatına yüklenmesiyle arbede yaşandı. Polis, göstericilere biber gazıyla müdahale etti. Göstericiler ve basın mensupları yoğun biber gazından etkilendi.

Dur bakalım daha neler göreceğiz neler duyacağız yazıklar olsun....

ey HÖT... adam gibi adamlar memleket için canını veriyor .. unutma ki yarın seni de buna bindirirler demedi deme !!

can yücel bişey demiş diyorlar : Bu memlekette höte "HÖT" denirmiş:8[1]:

Hilmi
29-10-2012, 14:58

MESUT YAR

Yazık! Bayrak açanı dövecek kadar oldunuz mu?
------------------------------------------------
Olmuşlar olmuşlar ama başka birşey olmuşlar.!!!

ESES-58
29-10-2012, 17:08
pkklıdan emniyet müdürü tokat yesin,bir diğeri dağda geberenler için ağlama krizine girsin.şerefli türk bayrağını taşıyanlarda tekmelensin.bu nedir kardeşim...bu bayrak adriyatikten çin seddine,tüm kuzey afrikaya gölge olurken,mazlumlara umut olurken,türk kendi yurdunda mazlum duruma düşmüşde farkında değiliz

Hilmi
29-10-2012, 17:36

TC'de Türk Bayrağı Açmak....

bykomedi
29-10-2012, 17:45
Böyle olaylar ancak Türkiye'de olur diyorum, başka birşey demiyorum.

xfles7837
29-10-2012, 17:49
Bu ülkenin tek provakatörü cumhuriyet bayramı kutlamalrına birkaç gün kala istihbarat aldık diyerek kutlamaları yasaklayanlardır, bunu da kasıtlı olarak yapıyorlar bi yerlerden intikam almak duygusu ile.

Hilmi
29-10-2012, 17:56

İhanet Ettiğnizde Cesedinizi Kabul Etmeyecek Toprak Parçasına Vatan Denir..

Sözün Özü...

veyselbakan
29-10-2012, 20:22
siyasi partilerin polisi değil milletinin ve devletinin yanında olan polisleri istiyoruz !!! elinde ay yıldızlı bayrağı taşıyan adamı tekmeleyen ey düşüncesiz bdp vekilinden tokat yediğinizde neden aynı tepkiyi vermediniz merak ederim? aklınca görev yaptığını düşünüyorsun ama orada türk bayrağına en büyük hakareti yapıyorsun cumhuriyeti kuran atana saygısızlık yapıyorsun bayramını kutlayacak vatandaşa bir pkk lı muamelesi yapıyorsun sana binlerce kez yazıklar olsun!!!!! bu kadar biber gazını ve tazyikli suyu şiddeti pkk yandaşlarında bile kullanmadınız daha yazacak çok şey var ama kendimi tutuyorum NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!!!

lakiden
29-10-2012, 21:30
kanımca chp lilertürk bayragını kullanıyor.törenlerin yapılacagı yer belli neden orada yapmazlar bunu.boyle yapmakla muhalefet olmuyor.ben inanmıyorum.yüce efendimize hakaret edenler vatan sevgisine sıgınıp,eline bayrak alıp bayram kutlamaya calışıyorlar.
daha önceki yaptıklarında tkp ve benzeri gruplaeın yaptıklarını neden hiç hatırlamayız.
sırf akp düşmanlığı için yazılanlara bakıpta sasırıyorum.
DAHA ÖNCE KONU AÇTIM.GENÇLİĞE HİTABEYİ İNÖNÜ YAZMIŞ DİYE.
hemen konu silindi.yapmayın arkadaşlar

bakın petrol 85 dolara indi.mazot benzin hala 125doların fiatlarında.millet geçim derdinde sizin derdiniz ne

muslum-baba
30-10-2012, 00:02
demekki o polis vatan hayini benim paramla geçiniyor haram olsun...

gladyator
30-10-2012, 00:34
gün onların devri

MUTAF
30-10-2012, 03:08
şaşılacak birşey yok
olmasını isteyen zaten coğunluktu

Bares-si
30-10-2012, 06:14
O Polis Göğsünde taşıdığı o bayrak amblemini söksün.Gelsin İzmir de de tekme atsın,o tekmeyi çıktığı yere geri nasıl koyulur gösün.

aliharbiye
30-10-2012, 09:59
polislere bu emre verene yazıklar olsun. o bir vatan haine asla asla TÜRK VATANDAŞI olamaz. olsaydı bayrağımıza bu saygısızlığı yapmazdı. kimbilir belkide polis mahsus bunu yapmıştır. olur olur neden olmasın. ama bunlar yüz kızartıcı. utanç verici. ve iğrenç hareketler. TC bayrağını açmak isteyen bir şahısı polis tekme tokat giriyor. ve bayrak açmasını engelleyor. eee sonuç itibarı ile hükümet bu polisi sorgu için ya göz altına almalı, yada görevden men etmeli. ama hükümet ATATÜRK düşmanı ise ve TC bayrağı düşmanı ise her türlü kirliliğe ve pisliğe göz yumacaktır. yanii anlatmak istediğim hükümet burda görevini ihmal edip hiçe sayıyor. ve görevini kesinlikle hiç bir şekilde yapmıyor. yazıklar olsun. bakalım bu günler tükenmiyecekmi. sonra bu hükümetin insanları yüzlerini nereye saklayacaklar. ey polis seni ve senin gibi vatan haini olan insancıkları kınıyorum YAZIKLAR OLSUN SİZE YUHHHHH.

camelh
30-10-2012, 11:20
bu polislere bu emri verenler belli bu emride uygulayan polisinde niyeti belli bir vatan ancak böyle bölünür bizi zor günler bekliyor .

12eylul10
30-10-2012, 13:20
siyasi partilerin polisi değil milletinin ve devletinin yanında olan polisleri istiyoruz !!! elinde ay yıldızlı bayrağı taşıyan adamı tekmeleyen ey düşüncesiz bdp vekilinden tokat yediğinizde neden aynı tepkiyi vermediniz merak ederim? aklınca görev yaptığını düşünüyorsun ama orada türk bayrağına en büyük hakareti yapıyorsun cumhuriyeti kuran atana saygısızlık yapıyorsun bayramını kutlayacak vatandaşa bir pkk lı muamelesi yapıyorsun sana binlerce kez yazıklar olsun!!!!! bu kadar biber gazını ve tazyikli suyu şiddeti pkk yandaşlarında bile kullanmadınız daha yazacak çok şey var ama kendimi tutuyorum NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!!!

bende çok şey yazıcam ama forumda ipler sizin elinizde olduğu için hemen banlayacaksınız en azından bi kaç kelime edeyim hipodromda yapılan neydi arkadaşlar. Ülkemize şeriat geldide onumu kutladılar hipodromda eline Türk bayrağını alıpta sözde polisten dayak yiyen ..... körmü hipodrıma gitseydi bu milletin, polisin devletin başka hiç bi işi yokmuda herkes kendi kafasına buyruk istediğini istediği zaman istediği yerde istediği haleti ruh içinde yapsın yok öle bişey dostum 3 lü koalisyon hükümeti döneminde ne ... likler yapıldı kimsenin sesi çıkabildimi şimdi bu hükümet 10 yıldır iktidarda ve bu gidişle 2071 e kadarda iktidardan düşmez sizin düşüncenizdekiler ne yapsanızda bu milletin teveccühünü kazanamıyosunuz bu milletin yarısı bu hükümete destek veriyo ve kuyruk acısı olanlarda böyle avaz avaz bağırıp saçma sapan işler yapıyo hani ne oldu muharrem inceye; biber gazının tadını bakana tattırırız diyodu bize biber gazı sıkılırsa bizde bakana sıkarız diyodu nerdeydi neden gelmedi kokanaların katıldığı korsan yürüyüşe dandik kemal nerdeydi bdp li en ..... küfürbaz baydemirin huzuruna çıkmıştı neyse adamlar pkk ve kck dan dolayı cezaevindekilere ölüm orucu tutturuyo kendileri oturmuşlar hep beraber ***fi alem yapılar aralarında bi tane ölüm orucu tutan yok bu milletin saf vatandaşlarıda saçma sapan konuları konuşur birbirine söver forumlardan atar
birinin sevdiğini diğeri sevmez değilmi bundan doğal ne var bu milletin yarısı bu hükümetin yaptıklarını onaylıyo ve 10 yıldır bu parti tek başına iktidarda söylenecek başka sözü olan varmı?

12eylul10
30-10-2012, 13:25
O Polis Göğsünde taşıdığı o bayrak amblemini söksün.Gelsin İzmir de de tekme atsın,o tekmeyi çıktığı yere geri nasıl koyulur gösün.

çok Ş.......sin

zekı62
30-10-2012, 13:38
bende çok şey yazıcam ama forumda ipler sizin elinizde olduğu için hemen banlayacaksınız en azından bi kaç kelime edeyim hipodromda yapılan neydi arkadaşlar. Ülkemize şeriat geldide onumu kutladılar hipodromda eline Türk bayrağını alıpta sözde polisten dayak yiyen ..... körmü hipodrıma gitseydi bu milletin, polisin devletin başka hiç bi işi yokmuda herkes kendi kafasına buyruk istediğini istediği zaman istediği yerde istediği haleti ruh içinde yapsın yok öle bişey dostum 3 lü koalisyon hükümeti döneminde ne ... likler yapıldı kimsenin sesi çıkabildimi şimdi bu hükümet 10 yıldır iktidarda ve bu gidişle 2071 e kadarda iktidardan düşmez sizin düşüncenizdekiler ne yapsanızda bu milletin teveccühünü kazanamıyosunuz bu milletin yarısı bu hükümete destek veriyo ve kuyruk acısı olanlarda böyle avaz avaz bağırıp saçma sapan işler yapıyo hani ne oldu muharrem inceye; biber gazının tadını bakana tattırırız diyodu bize biber gazı sıkılırsa bizde bakana sıkarız diyodu nerdeydi neden gelmedi kokanaların katıldığı korsan yürüyüşe dandik kemal nerdeydi bdp li en ..... küfürbaz baydemirin huzuruna çıkmıştı neyse adamlar pkk ve kck dan dolayı cezaevindekilere ölüm orucu tutturuyo kendileri oturmuşlar hep beraber ***fi alem yapılar aralarında bi tane ölüm orucu tutan yok bu milletin saf vatandaşlarıda saçma sapan konuları konuşur birbirine söver forumlardan atar
birinin sevdiğini diğeri sevmez değilmi bundan doğal ne var bu milletin yarısı bu hükümetin yaptıklarını onaylıyo ve 10 yıldır bu parti tek başına iktidarda söylenecek başka sözü olan varmı?

var.............

PÖcalan'ı kutsamak serbest, Cumhuriyet'i kutlamak yasak fatih altaylı:present:

BİR ül***i yönetenler, o ülkenin en büyük bayramını o millete zehir eder mi?
O ülke Türkiye ise eder.
Zehir de eder, burnundan da getirir.
Ankara Valiliği, Cumhuriyet Bayramı törenlerini halkın kutlamasını yasaklayınca bayram zehir oldu, zıkkım oldu.
Ankara'da valiliğin izin vermemesine rağmen halk toplandı.
Adam gibi bayram kutlamak istiyorlardı.
Valilik yasakla yetinmedi.
Ankara polisi, cumhuriyetlerini kutlayanlara gazla, copla saldırtıldı.
Sadece onlara değil, orada halka edilen zulmü aktarmak isteyenlere de saldırtıldı.
Huzur içinde başlayıp huzur içinde bitebilecek bir Cumhuriyet kutlaması savaşa döndürüldü.
Kutlamalar engellenirken, "İstihbarat var" denilmişti.
O istihbarat, "Polis halkı kışkırtıp olay çıkaracak" istihbaratıydı herhalde.
Çünkü vatandaşlara zor kullanılmasından başka bir olay yoktu, kutlamaları "şiddet" haline getiren, terörize eden.
Ağzıma gelen kelimeleri zor tutuyorum.
Ama aptal değilim. Görüyorum, biliyorum, hissediyorum.
Bu ülke bizim doğup büyüdüğümüz, yetiştiğimiz, öğrendiğimiz, bildiğimiz ülke değil artık.
Burası PÖcalan'ın posterlerini taşıyarak yürümenin serbest, Cumhuriyet pankartları, Atatürk resimleri taşıyarak yürümenin yasak olduğu bir ülke.

:45:

zekı62
30-10-2012, 13:42

zekı62
30-10-2012, 13:44

Only the registered members can see the link*-*-Only the registered members can see the link

12eylul10
30-10-2012, 14:17
dostum istihbarat var denildi ve sizinkiler gandi ke mal ve saz arkadaşları ince sazan bilmem ne hiçbirisi orda yoktular buna ne diyeceksin halk mademki bayram kutlamak istedi hipodromdaki neydi oraya gitsen yoooooooook ben oraya gitmem bölücülük yapıcam adam oldum akp lilerle aynı ortamda olmam cumhurbaşkanıda benim değil dolayısı ile başkanı benim olmayan cumhuriyet de benim değil ben bağımsız ayrı kutluycam bayramı ne bayramı be kutlayacaksan hipodroma gideceksin ordakiler seni yemezler bişeyde yapmazlar merak etme zaten oraya sizin deyiminizle akp lilerde gitmez gidenler kim peki gene sizin gibi cumhuriyeti sevenler cumhuriyet taraftarları değilmi (sizin deyiminizle diyorum)hem vallahi hem billahi bütün AKP liler müslümanım diyenler Laik değilim diyenler TÜRKİYE CUMHURİYETİ ni sizden daha çok seviyolar ve benimsediler

zekı62
30-10-2012, 14:29
dostum istihbarat var denildi ve sizinkiler gandi ke mal ve saz arkadaşları ince sazan bilmem ne hiçbirisi orda yoktular buna ne diyeceksin halk mademki bayram kutlamak istedi hipodromdaki neydi oraya gitsen yoooooooook ben oraya gitmem bölücülük yapıcam adam oldum akp lilerle aynı ortamda olmam cumhurbaşkanıda benim değil dolayısı ile başkanı benim olmayan cumhuriyet de benim değil ben bağımsız ayrı kutluycam bayramı ne bayramı be kutlayacaksan hipodroma gideceksin ordakiler seni yemezler bişeyde yapmazlar merak etme zaten oraya sizin deyiminizle akp lilerde gitmez gidenler kim peki gene sizin gibi cumhuriyeti sevenler cumhuriyet taraftarları değilmi (sizin deyiminizle diyorum)hem vallahi hem billahi bütün AKP liler müslümanım diyenler Laik değilim diyenler TÜRKİYE CUMHURİYETİ ni sizden daha çok seviyolar ve benimsediler

efendi sen benim chp li olduğumu nerden biliyonda sizin ki bizimki diyon
cumhuriyeti seviyonda artislik yapıp siyasetin sokma adam gibi cumhuriyeti yapılanları konuş .DEMEK Kİ HALKI BÖYLE GANDIRIYONUZ(HERzaman yaptığınız gibi senin deyiminle --istihbarat var denildi gandırdık. hani gal salıcala

12eylul10
30-10-2012, 14:31
hadi bi teklifim var uygulayında görelim boyunuzu hani bu hükümetin bütün herşeyinden gocunuyosunuz beğenmiyosunuz ya Cumhuriyet bayramınıda devletin dediği yerde değil kendi bildiğiniz istediğiniz yerde kutlamak istiyosunuz ya kendi başınıza buyruk olmak istiyosunuz hükümetin dayattığı eğitim sistemini kabul etmiyosunuz ya o zaman kendi başınıza buyruk hastane kurun okul açın devlet eliyle yapılan hizmetleri kendi elinizle kurun finanse edin ve oralardan hizmet alında görelim boyunuzu neden böyle bişeye kalkışmıyosunuz hani diyosunuz ya mollalar irana (iranın da sizden farkı yokmuş bunu her geçen gün anlıyoruz zaten ecdadımızın da başının belası değilmiydiler) şimdi bende gandi ve etrafındaki tayfasına diyorumki beğenmiyosanız açın kendi okullarınızı hastanelerinizi kendi aranızda ticaret yapın birbirinizden kız alın verin (hiç fena olmaz bence) kendi üniverstelerinizi kurun ve zihniyetinizdeki öğrencilere bedava üniversite kendi zihniyetinizdeki hastalara bedava sağlık kendi zihniyetinizdekilere ucuz benzin temin edin yav arkadaş bırakın bu martavalları ül***i sorunlar ülkesi haline siz getirdiniz (burası TÜRKİYE burda herşey olur )lakırdısının mucidi sizin ağababalarınız bu halka öyle şeyler yapmış dayatmışlar ki burası Türkiye zırvası doğuvermiş evet kardeşim burası TÜRKİYE ve burda bazı şeyler değişiyo ve tamamen değişecek kurbağalar viyaklasada değişecek bilmem ne olsada değişecek artık hiç bişey tek parti dönemindeki gibi yada koalisyonlar dönemindeki gibi olmayacak

12eylul10
30-10-2012, 14:33
efendi sen benim chp li olduğumu nerden biliyonda sizin ki bizimki diyon
cumhuriyeti seviyonda artislik yapıp siyasetin sokma adam gibi cumhuriyeti yapılanları konuş .DEMEK Kİ HALKI BÖYLE GANDIRIYONUZ(HERzaman yaptığınız gibi senin deyiminle --istihbarat var denildi gandırdık. hani gal salıcala

esteğfirullah efendi sen sin ben olsam olsam maraba olurum da ben senden değil cumhuriyet kutlamalarına katılamdaığından dem vuranlara söylüyorum üstüne niye alındın ki hem önemli olan chp li olup olmaman değil zihniyetin benim sözlerimin muhatabı

12eylul10
30-10-2012, 14:54
CEZAEVİ ÖNÜNDE BARİKAT KURULDU

BDP'nin bugün mecliste yapması gereken grup toplantısını, cezaevlerinde tutuklu bulunan terör örgütü PKK üyelerine destek amacıyla Diyarbakır Cezaevi önünde yapacağını açıklaması nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri alındı. Diyarbakır'ın genelinde kepenkler açılmazken açıklamanın yapılacağı Bağlar ilçesindeki cezaevi önüne polis barikat kurdu.

BDP'lilerin cezaevi çevresine toplanmasına izin verilmedi. Diyarbakır Valiliği'nin yasak kararı da polis telsizinden anons edilerek bütün emniyet birimlerine iletildi. Emek Caddesi'ni trafiğe kapatan grup daha sonra yoldan geçen ve içinde yolcuların olduğu minibüsleri taşladı. Uyarılara rağmen dağılmayan grup önce tazyikli su daha sonra biber gazı sıkılarak dağıtıldı.

HAYATI DURDURUN ÇAĞRISI

Barış ve Demokrasi Partisi'nin ‘Hayatı durdurun' çağrısı üzerine Güneydoğu'da esnafın büyük bir bölümü kepenk açmazken, cadde ve sokaklarda ise polis yoğun güvenlik önlemi aldı. bundan sonrası benim sorum
resmi olan kutlamanın dışında ayrıyeten Cumhuriyet mitingi yapmak isteyenlerle bunların yapmak istedikleri arasında ne fark var

12eylul10
30-10-2012, 14:57
Biz kuzu kebabına siz ölüm orucuna - En Doğru ve Güncel Haber (Only the registered members can see the link)

kim yapmış bu kutlamaları adına laik cumhuriyetçi denen lermi yoksa kimler?

zekı62
30-10-2012, 14:57
esteğfirullah efendi sen sin ben olsam olsam maraba olurum da ben senden değil cumhuriyet kutlamalarına katılamdaığından dem vuranlara söylüyorum üstüne niye alındın ki hem önemli olan chp li olup olmaman değil zihniyetin benim sözlerimin muhatabı

ne zihniyetiymiş aç balım biraz konuyu !!

zekı62
30-10-2012, 15:01
Biz kuzu kebabına siz ölüm orucuna - En Doğru ve Güncel Haber (Only the registered members can see the link)

BDP Güneydoğu'da 'hayatı durdurdu' - En Doğru ve Güncel Haber (Only the registered members can see the link)

Montajlı fotoğrafa sert tepki! - En Doğru ve Güncel Haber (Only the registered members can see the link)

İSTANBUL'DA RENK CÜMBÜŞÜ - Habervaktim Fotogaleri (Only the registered members can see the link)
kim yapmış bu kutlamaları adına laik cumhuriyetçi denen lermi yoksa kimler?
senin zihniyetinde buymuş demekki ; sayfanıza kadar basmışsınız:present:

Volkan
30-10-2012, 15:03
konu kapanmıştır.