PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Binada çalınacak eşya kalmamıştır

muslum-baba
05-11-2012, 23:07
Konya’da evine defalarca hırsız giren Mehmet Peker, son çare olarak mesaj bıraktı: “Binada çalınacak eşya kalmadı. Polisi meşgul etmeyin”

Only the registered members can see the link

Konya’nın merkez Meram ilçesinde yaşayan Mehmet Peker, evine farklı tarihlerle dört kez hırsız girdiğini söyledi. Son olarak kurbanlık için aldığı koyunun arife günü çalındığını belirten Peker, şöyle konuştu:

‘Evraktan bıktım’
“Bu olay üzerine bizimle birlikte yaşayan annemi de alarak başka bir eve taşındım. Hırsızlara da polisimizi meşgul etmemeleri için bir pankart hazırladım. Bu binada çalınacak eşya kalmamıştır. Lütfen polisi de meşgul etmeyin’ yazılı pankartı ikinci kat penceresine astım. Zaten hırsız gelse de evde çalacağı bir şey kalmadı.” Ev sahibi Peker, daha önce eve giren hızların ne buldularsa aldığını dile getirerek, “Bir hırsızlık olayı oluyor, dört tane ekip geliyor. Bir asayiş, bir olay yeri inceleme, bir hırsızlık masası, bir karakol. Hepsi üçer üçer evrak dolduruyor. Ben o evrakları imzalamaktan bıktım” dedi.

aliharbiye
06-11-2012, 11:54
nerden buldun bunu müslüm baba. sen çok yaşa yüzüm sayende tebessüm etti valla. komik durumu polisi fazla meşgul etmeyin. heheeeeeee