PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : baff firması sacmalığı

afacan-1
07-11-2012, 10:59
antalyada müşterimin baff 2000 hd cihazı bozulmuş.fabrikaya göndermiş.cihaz tamir olmuş fakat içinde cccam sayfası yok.servisi aradım fabrikaya gitmesigerektiğini söylediler.18 ekim fabrikayı aradım adanadan 2 tane numara verdiler.2 gün bu numaraları aradım biri bozuk biriside cevap vermiyor.fabrikayı tekrar aradım cihazı bize gönderin dediler.20 ekimde cihazı fabrikaya gönderdim.cihaz hala fabrikada yazılım için bekliyor.cihazın sahibi antalyaya 35 km uzakta oturuyor.ben bu cihaza motorlu anten kurmuştum.tekra ayarlamaya gidince bu olaylar zinciri gelişti.hala arıyorum inanın telefona cevap veren bayan haricinde muhatap kimseyi bulamıyorum.tavsiyem baff tan uzak durun,,,,

aliharbiye
07-11-2012, 11:07
pardon siz cccam yazılımı atamadınızmı veya fabrika dışında atılması mümkün değilmi? sorumu lütfen yanlış anlamayın ben hayatta müşterilerime satmak için baff almadımda, cccam sisteminide baff cihazda pek tanımam. durum aşikar geçmiş olsun umarım müşterinize karşı en kısa zamanda cihazı istediğiniz gibi teslim eder kurtulursunuz.

latua
07-11-2012, 11:45
iki gün önce benim baff 2000hd usb den yazılım yüklerken ekranda saat ve ASH yazısı çıktı bende internetten yükleme lloaderi ile rs232 kablosunu kullanarak yeni 1.3.81 yazılımını yükledim cihaz normale döndü .başına böyle sorun gelen olursa diye paylaşıyorum belki sizin sorununzda bu şekilde düzelebilirdi fimaya gelince foooosssss.

afacan-1
07-11-2012, 20:21
benim cihaza fabrika kendi yazılımını yüklemiş.başka yazılımı kabul etmiyor.....cccamli yazılımı servislere dahi vermiyorlarmış illa fabrikada yüklenecekmiş.herhalde devlet sırrı gibi birşeymiş

aliharbiye
07-11-2012, 20:29
ne hikmetse tuhaf!...

afacan-1
20-11-2012, 10:22
cihaz gideli bu gün 1 ay oldu.hala haber yok muhatapta yok.değerli dostlar tavsiyem bu firmanın mamullerinden uzak durun....

lulyak
20-11-2012, 12:14
benim cihaza fabrika kendi yazılımını yüklemiş.başka yazılımı kabul etmiyor.....cccamli yazılımı servislere dahi vermiyorlarmış illa fabrikada yüklenecekmiş.herhalde devlet sırrı gibi birşeymiş

Yükleme loaderi ile istediğiniz CCcam destekli yazılımı atabilirsiniz.

Cihaza uygun yazılımın İD nosunu değiştiren programlar da mevcut. Bence Cihazı göndermenize gerek yokmuş.

BAFF - Teknik
22-11-2012, 15:18
antalyada müşterimin baff 2000 hd cihazı bozulmuş.fabrikaya göndermiş.cihaz tamir olmuş fakat içinde cccam sayfası yok.servisi aradım fabrikaya gitmesigerektiğini söylediler.18 ekim fabrikayı aradım adanadan 2 tane numara verdiler.2 gün bu numaraları aradım biri bozuk biriside cevap vermiyor.fabrikayı tekrar aradım cihazı bize gönderin dediler.20 ekimde cihazı fabrikaya gönderdim.cihaz hala fabrikada yazılım için bekliyor.cihazın sahibi antalyaya 35 km uzakta oturuyor.ben bu cihaza motorlu anten kurmuştum.tekra ayarlamaya gidince bu olaylar zinciri gelişti.hala arıyorum inanın telefona cevap veren bayan haricinde muhatap kimseyi bulamıyorum.tavsiyem baff tan uzak durun,,,,

Merhabalar,
Bahsi geçen ürün, müşterimizin de bahsettiği gibi 22 Ekimde teknik servise girişi olmuştur. 24 ekimde de kurban bayramı dolayısı ile resmi tatil başlamıştır. teknik servisimize gelen cihazlar, geliş sırasına göre tamir edilmektedir. sekreterimiz gelen ilk telefonda beyfendinin Adana'dan aradığını anladığı için Bölge Bayimiz olan Düşmez Elektronik-Adana'nın telefon numaralarını vermiştir. beyfendi tekrar aradığında yanlışlık için özür dileyerek durumu izah etmiş bulunmaktayız.

cihaza burda yeniden yazılıım yüklenmiş fakat beyfendinin bahsettiği gibi cccam sayfası olmaması değil, cihazın ethernet girişinin bozuk olmasından dolayı sorun yaşandığını tespit etmiş bulunmaktayız. bu süreçte bahsi geçen cihazın asıl sahibi beyfendi ile görüşülmüş ve asıl arızanın internet girişinden kaynaklandığının, tamir görmesi gerektiğinin, ve belli bir test süresinin olduğunun bilgisi verilmiştir. söylenen şekilde de cihaz tamir edilmiş, test edilmiş ve 20/11/2012 tarihinde kargoya teslim edilmiştir.

GARANTİ KAPSAMINDAKİ ÜRÜNLER 30 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE TESLİM EDİLİR. ve bahsi geçen cihaz bu süreç içerisinde müşteriye teslim edilmiştir.

BAFF - Teknik
22-11-2012, 15:31
kargo çıkış fişi;
Only the registered members can see the link

ozgenmohan
09-01-2013, 00:07
bravo diyorum baff kullanıcısı olarak:present:

yargıç_1
09-01-2013, 01:37
konu açıklığa kavuştuğuna göre konu kapanmıştır.