PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Demirtaş: Öcalan'ın heykelini dikeceğiz

ASİL
13-11-2012, 20:39
Öcalan'ı Kenan Evren'le kıyaslayan Selahattin Demirtaş, Öcalan'ın posterlerini asıp, heykelini dikeceklerini söyledi.

Only the registered members can see the link
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş bugün açlık grevi yapanları ziyaret için gittiği Mardin'de yaptığı açıklamayla şimşekleri üzerine çekti. Kenan Evren'den kürtlerin katili olarak bahseden Demirtaş, Evren'in okullara posterlerinin asılmasını eleştirdi. Demirtaş, "Evren'in posterleri asılıyorsa biz de kürtlerin kahramanı Öcalan'ın heykelini dikeriz" dedi.
İşte Demirtaş'ın o açıklamaları:
"BAL GİBİ ASARIZ"

"Kürtlerin katili Kenan Evren'in posteri asılıyor da Öcalan'ın posteri niye asılmıyor? Onun posterleri okullarda meydanlarda asılıyor, Kürt halkı önderinin posteri niye asılmasın? Bal gibi asarız. Biz daha önder Apo'nun heykelini dikeceğiz heykelini."

uydu3405
13-11-2012, 20:45
Diksinlerde bir görelim Türkiye Cumhuriyeti sınırları içine dikemezlerde diğer yerlere diktikleri zamanda yıkılırlar böyle bilsin şerefsiz tohumları

rselturk
14-11-2012, 21:27
Güneydoğu kentleri doğal yeşillikten yeterli payı alamamış.Ağaç,çalı dibi yok yani.Oysa kentlerde büyük bir vatandaş kitlesi köpeklerini gezdirirken hayvanlara çiş yaptıracak yer bulamıyor.Bu heykeller ihtiyacı giderir diye düşünüyorum.Bir an önce yapılsa da,park etmiş araçlar köpeklerin sidik banyosundan kurtulsa!Haydi Demirtaş,elinizi çabuk tutun!...:8[1]:

idiye
15-11-2012, 15:30
Bendeniz sonderece kibar oldugumdan bu konuya yazmiyorum.Sizler yazin ben begendigimi ibraz ederim.

draculu45
15-11-2012, 17:40
bu konuya cavap bile yazılmaz çünkü onların reklkamını yapıyoruz TH END

CABBARİ
15-11-2012, 17:45
Burda bunu tartismak bile mill degerlerimize zarar veriyor
Konu kapanmistir!!!