Orijinalini görmek için tıklayınız : Vu+duo yardim
arkadaslar,yeni aldim ve IP TV uzerinden seyretmek istiyorum kanallari.enigma 2 icinde diye aldim.bütün baglantilar tamam.internet baglantisi ok.ama nasil kurulur bir fikrim yok.neler yapmaliyim.bir türlü IP TV ye giris yapamiyorum.yardimlarinizi bekliyorum.
kimseden bir aciklama gelmedi..VU DUO cihazi almayi düsünen arkadaslar,sakin yanasmayin uzak durun.bir seye benzemiyor..böyle cihazlar kalamdi zaten piyasada eski video kaset cihazlari gibi,cok büyük,ben geri verdim.bence almayin..
hoca1960
20-11-2012, 19:06
n stream player kurman lazım
kimseden bir aciklama gelmedi..VU DUO cihazi almayi düsünen arkadaslar,sakin yanasmayin uzak durun.bir seye benzemiyor..böyle cihazlar kalamdi zaten piyasada eski video kaset cihazlari gibi,cok büyük,ben geri verdim.bence almayin..
vu duo hakkında bu düşüncelerin yanlış bu sitede bu cevapları araman ikinci yanlış diyorum sen hayatında ferrariye binmedin galiba diyorum ve bağlıyorum konuyu....
Mertoglu
11-09-2015, 10:19
yaniliyorsun arkadasim piyasadaki en iyi cihaz (Bana göre)
arkadaslar,yeni aldim ve IP TV uzerinden seyretmek istiyorum kanallari.enigma 2 icinde diye aldim.bütün baglantilar tamam.internet baglantisi ok.ama nasil kurulur bir fikrim yok.neler yapmaliyim.bir türlü IP TV ye giris yapamiyorum.yardimlarinizi bekliyorum.
en kolay yolu eklenti yüklemen türkvod iyi bir eklentidir kurulum yapamazsan yaz yardimci olurum.
karanlık
24-12-2017, 17:04
Open atv hangi sürümünü yüklersem yükleyeyim çok sıkıntılı oldu benim için.cihaz vuduo..Sıkıntı sürekli takılma oluyor ve ekranın sağ köşesinde bir yuvarlak dön allah dön...hepsinde bu sıkıntı oldu ve oluyor..çözüm varsa arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
medcezir75
24-12-2017, 18:10
Kardeşim OpenPLİ 4.0 versiyonlarından dilediğini yükle, iptv'yide buket olarak ekle, keyifle seyret, kolay gelsin...