Orijinalini görmek için tıklayınız : Böyle de gaza getirilmez ki!
muslum-baba
26-11-2012, 23:34
Kanal D'de yayınlanan ve ünlü oyuncu İlker Ayrık'ın sunduğu yarışma programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir' yine çok tartışılacak. Programa yarışmacı olarak katılan kadının, eşini 'gaza getirmek' için söylediği 'Beni başkasıyla düşün' sözleri, izleyenler tarafından eleştirildi.
Only the registered members can see the link
TulBtqmH2Og
Only the registered members can see the link
muslum-baba
26-11-2012, 23:35
arkadaşlar kim nederse desin ben bu karıdan şüpelenirim...yazık...
korfez41
27-11-2012, 00:08
moderen turkıyeden bır kac orneklerden bırı odul bır araba kazanmak ıcın ama namus ve hasıyet sıfır
bu programlardan ve sonu gelmeyen dizilerden çocuklarımız tehlikede.evlenip boşanmak çok basit gibi çocuk oyuncağı gibi gösteriliyor.ismini yazmıyorum ama 3-5 dizi de bu olay dahada ileri gidiyor.arkadaş, film hep yatak odasındamı geçer,yarı çıplak yatak odasında başlıyor yatak odasında bitiyor.turkiyede bu kendini bilmez tv lerin yüzünden ahlak ve edep diye bişey kalmadı.sezonmuş,finalmiş,hep düzmece bir türlü sonu gelmeyen saçma sapan dizilerle,kadınmı erkek mi belli olmayan insanlarla doldu tv kanalları.
RTÜK bu işe el atması gerekir artık...
ne zamana kaldık avrupaya girecegiz ya,,,,,,,,,,,,
haruncoban15
06-12-2012, 12:07
:d :d :d:d:d:d:d:
para gelsin de nasıl gelirse gelsin.....
:mad2::mad2::mad2::mad2::mad2::yell:
yargıç_1
07-12-2012, 13:55
şöhret kapılarını açmak için yöntem çok buda onlardan biri
rselturk
07-12-2012, 22:23
Bu yorumları okuyuncaya dek bu ülkede bir başbakan var sanıyordum.Meğer ne çokmuş! Oldu olacak şu tv leri toptan kapatın da "genç-ihtiyar cümlenin aklı karışmasın!":nono: