Orijinalini görmek için tıklayınız : TTnet 1 Aralık 2012'den Geçerli Olmak Üzere Tarifelere Zam Yapıldı
Baldemir
27-11-2012, 01:27
1 Aralık 2012'den itibaren geçerli olmak üzere TTnet internet tarifelerinde 4tl zam (güncelleme) yapıldı:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
2. senem olucak
dsmart - smileadsl kullanıyorum
49tl öduyorum..
yargıç_1
27-11-2012, 10:58
su an en cazip turkcell super online sanırım ttnet kullanıyorum ama degistirmeyi düsünüyorum
meydancı
20-12-2012, 14:44
ev telefonunu internet için bulunduruyorum , artık kullanmadığım telefon için 18 tl ödemek istemiyorum. masaüstü bilgisayarda avea veya türkcellin internetini kullanabilirmiyim .
gsm internetlerinin çok yavaş olduğunu duydum bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkür ederim.
ev telefonunu internet için bulunduruyorum , artık kullanmadığım telefon için 18 tl ödemek istemiyorum. masaüstü bilgisayarda avea veya türkcellin internetini kullanabilirmiyim .
gsm internetlerinin çok yavaş olduğunu duydum bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkür ederim.
Zamanında TURKCELL Vınn kullanmıştım masaüstü pc de hiç bir sorun olmamıştı. Msn de görüntülü görüşme dahi sorun yoktu. Ama 4 GB bana yetmediği için iptal ettirmiştim.
meydancı
20-12-2012, 15:07
4 gb bana yetiyor. bazen ay sonunda bakıyorum 3 gb olmuş hemen 1 gb lik film indiriyorum 4 gb'a eşitliyorum.
4 gb bana yetiyor. bazen ay sonunda bakıyorum 3 gb olmuş hemen 1 gb lik film indiriyorum 4 gb'a eşitliyorum.
4 GB size yetiyorsa TURKCELL VINN alın derim. İnternet hızı normal ADSL hızını aratmıyor bile.
meydancı
20-12-2012, 15:16
teşekkürler xxman
tanju_aydin
20-12-2012, 17:54
xxman ustam türkcelin vın 4 gb lık kaç lira bilgin varmı iyi akşamlar
TTNET bu ay zamları yapıştırmış valal 4 tl extradan öduyoruz ama bende tt net 3 g var kotalı aylık 24 tl öduyorum bayada hızlı avea sebekesi iyi cekiyorsa o hatta iyi cekiyor
BUNLARA DUR DİYECEK kimse yokkki istediği gibi geçiriyorlar, bende 2 yıllık sınırsız üysiyim onlara inanıp kampanyaya katılmıştım şimdi ise 4 temmuzu dört gözle bekliyorum, 4 gün için 39 tl yerine 50 tl taktılar, 1. yılın son ayında da 57 tl takmışlar, şimdi de 63 tl bayılıyorum, şikayet de ettim ama şikayet ettiğim kuruluş bana ttnetin kampanyalarını anlatıyor, sanki kampanyaları kendisi ( bilişim ve teknolojileri kurumu), faturaları onlara gönderdim bana söyledikleri benimle iletişime geçmşler, gelde küplere binme pes yaniiiiiiii aklıma geldikce küfür ediyorun bunlara, dua edecek halim yok herhalde
xxman ustam türkcelin vın 4 gb lık kaç lira bilgin varmı iyi akşamlar
TURKCELL (Only the registered members can see the link)
Avea (Only the registered members can see the link)
Vodafone (Only the registered members can see the link)
karakutu
01-01-2013, 02:26
TTnet kullanıyorum 2 sene oldu 59.90 ödüyorum gayette memnunum
Bu ay sonu Turcell Süperonline internet anlaşmam doluyor.
TTelekom aradı, internet (16mb) + ev tlf. 51tl. önerdiler. Bende kabul ettim.
İnşallah iyi karar vermişimdir.
bayram tv
22-05-2014, 21:37
Bu ay sonu Turcell Süperonline internet anlaşmam doluyor.
TTelekom aradı, internet (16mb) + ev tlf. 51tl. önerdiler. Bende kabul ettim.
İnşallah iyi karar vermişimdir.
bu kampanya bence güzeldi incelseydin..yinede hayırlı olsun ttnet.:wave:
Only the registered members can see the link