Orijinalini görmek için tıklayınız : Braga -Galatasaray Maçını Yayınlayan Yabancı Kanallar
BRAGA-Galatasaray maçı bu kez star tv değil d smart platformu şifreli yayınlayacaktır.Turksat uydusunda ise bu maçı idman tv biss şifreli yayınlayacaktır.
Zorlu mücadele saat 21.45'te başlayacaktır
Braga - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi H Grubu 6. Maç
Stat: Estádio AXA
Tarih: 5 Aralık 2012 Çarşamba
Saat: 21:45
Yayın: Smart Spor & Smart Spor HD (D-Smart) | İdman TV- Skysport1- Sport TV2 -Viasat extra3 Kanallarında olacaktır
Maçı yayınlayacak yabancı kanallar bu konuda guncellenecektir
Only the registered members can see the link
Baldemir
25-11-2012, 23:19
Daha zaman çok yeni kanallar eklenir... Ben zaten genelikle paylaşımla Hd kanallardan izlemeye çalışıyorum Sport TV2 ve Sky Calcio HD ilk tercihlerim
Daha zaman çok yeni kanallar eklenir... Ben zaten genelikle paylaşımla Hd kanallardan izlemeye çalışıyorum Sport TV2 ve Sky Calcio HD ilk tercihlerim
Evet hocam eklendikçe mesajı guncelleriz su an olan kanalları bunlar :45:
soner_35
26-11-2012, 03:39
Paylasimla izlerken donma, sifreye girme sorunu yasiyormusun
Paylasimla izlerken donma, sifreye girme sorunu yasiyormusun
ben supersatforumun serverını kullanıyorum yabancı kanallarda donma hiç yaşamadım bu zamana kadar:45: d smarta gerek yok diğer kanallar full time hd yayın veriyor özellikle sky lar ve polonya cyfra+ kanalları
BRAGA-Galatasaray maçı bu kez star tv değil d smart platformu şifreli yayınlayacaktır.Turksat uydusunda ise bu maçı idman tv biss şifreli yayınlayacaktır.
Zorlu mücadele saat 21.45'te başlayacaktır
Braga - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi H Grubu 6. Maç
Stat: Estádio AXA
Tarih: 5 Aralık 2012 Çarşamba
Saat: 21:45
Yayın: Smart Spor & Smart Spor HD (D-Smart) | İdman TV- Skysport1- Sport TV2 -Viasat extra3 Kanallarında olacaktır
Maçı yayınlayacak yabancı kanallar bu konuda guncellenecektir
Only the registered members can see the link