Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Braga -Galatasaray Maçını Yayınlayan Yabancı Kanallar

Simba
25-11-2012, 18:58
BRAGA-Galatasaray maçı bu kez star tv değil d smart platformu şifreli yayınlayacaktır.Turksat uydusunda ise bu maçı idman tv biss şifreli yayınlayacaktır.

Zorlu mücadele saat 21.45'te başlayacaktır

Braga - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi H Grubu 6. Maç

Stat: Estádio AXA

Tarih: 5 Aralık 2012 Çarşamba

Saat: 21:45

Yayın: Smart Spor & Smart Spor HD (D-Smart) | İdman TV- Skysport1- Sport TV2 -Viasat extra3 Kanallarında olacaktır

Maçı yayınlayacak yabancı kanallar bu konuda guncellenecektir

Only the registered members can see the link

Baldemir
25-11-2012, 23:19
Daha zaman çok yeni kanallar eklenir... Ben zaten genelikle paylaşımla Hd kanallardan izlemeye çalışıyorum Sport TV2 ve Sky Calcio HD ilk tercihlerim

Simba
26-11-2012, 01:02
Daha zaman çok yeni kanallar eklenir... Ben zaten genelikle paylaşımla Hd kanallardan izlemeye çalışıyorum Sport TV2 ve Sky Calcio HD ilk tercihlerim
Evet hocam eklendikçe mesajı guncelleriz su an olan kanalları bunlar :45:

soner_35
26-11-2012, 03:39
Paylasimla izlerken donma, sifreye girme sorunu yasiyormusun

Creed
26-11-2012, 03:44
Paylasimla izlerken donma, sifreye girme sorunu yasiyormusun

ben supersatforumun serverını kullanıyorum yabancı kanallarda donma hiç yaşamadım bu zamana kadar:45: d smarta gerek yok diğer kanallar full time hd yayın veriyor özellikle sky lar ve polonya cyfra+ kanalları

Editor
28-11-2012, 03:42
BRAGA-Galatasaray maçı bu kez star tv değil d smart platformu şifreli yayınlayacaktır.Turksat uydusunda ise bu maçı idman tv biss şifreli yayınlayacaktır.

Zorlu mücadele saat 21.45'te başlayacaktır

Braga - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi H Grubu 6. Maç

Stat: Estádio AXA

Tarih: 5 Aralık 2012 Çarşamba

Saat: 21:45

Yayın: Smart Spor & Smart Spor HD (D-Smart) | İdman TV- Skysport1- Sport TV2 -Viasat extra3 Kanallarında olacaktır

Maçı yayınlayacak yabancı kanallar bu konuda guncellenecektir

Only the registered members can see the link