Orijinalini görmek için tıklayınız : Türksat Uydusunda Şifresiz HD Yayın Yapan Kanalların Listesi.
Baldemir
19-12-2012, 00:41
Only the registered members can see the link
bayram tv
09-08-2013, 20:11
TRT 1 HD
TRT HD
TRT HABER HD
ATV HD
A HABER HD
A SPOR HD
CNN TÜRK HD
TV 2 HD
SHOW TV HD
HABERTÜRK HD
KANAL TÜRK HD
FOX TV HD
BUGÜN TV HD
BEYAZ TV HD
KANAL 7 HD
ÜLKE TV HD
TVNET HD
KANAL A HD
SEMERKAN TV HD
TELEDÜNYA HD
MCJ MEDIASA HD
bayram tv
08-09-2013, 21:22
edit..
hallederiz
08-09-2013, 23:48
izleyemediğim kanala kanal demem ben...onlarca hd yayın olsa ne yazar izleyebildiğimiz 6 tane...gerisi kalan hep şifreli..yani bana göre olmayan kanal yani çöp kanal
sinema tv aşk ,aksiyonda güzel filmler oluyor
11881 V 27500 5/6 DVB-S2/8PSK BSS paketinde Vip TV HD şifresiz
selamlar, hd kanal listesini samsung led serisine nasıl yüklerim.
11881 V 27500 5/6 DVB-S2/8PSK BSS paketinde Vip TV HD şifresiz
gördüm de ne var o kanalda sırf araba dekarayon reklamı
redyellow
10-02-2014, 21:02
Arkadaşlar bu trthd almanya maç yayını sırasında şifreliyor, ntvspor gibi, trtspor gibi bunun da şifresini ***le vs. çözmek imkanı var mı?
Baldemir
10-02-2014, 21:19
Arkadaşlar bu trthd almanya maç yayını sırasında şifreliyor, ntvspor gibi, trtspor gibi bunun da şifresini ***le vs. çözmek imkanı var mı?
Aslında çok basit kullandığınız uydu cihazınızın markasına göre Biss k.ey girilerek çözülüyor
Gooogleye yazarak bulabilirsiniz yada bu adresten araştırın.
bilgi için tşkler ismail abicim.....
redyellow
10-02-2014, 23:55
Aslında çok basit kullandığınız uydu cihazınızın markasına göre Biss k.ey girilerek çözülüyor
Gooogleye yazarak bulabilirsiniz yada bu adresten araştırın.
Teşekkür ederim ilginiz için.
Ben korax uydu kullanıyorum, yanlız hd değil, ancak yeni bir lg tv aldım, uydu içinde ama trthd ve ntspor şifrelediği zaman şifreyi girecek yer yok, koymamışlar sanıyorum.
Ben de hd bir harici uydu alıp takmayı düşünüyordum, trthd çözülmüyorsa boşuna almayım diye sormuştum.
Bu arada listede cnntürkhd, kanaldhd gibi kanal isimleri de gzüküyor ama hep şifreli, bunlar ücretli sanıyorum???
rselturk
11-02-2014, 00:35
"Ben güzele güzel demem,Güzel benim olmayınca
Sarılıp koynuna girmem,Gel deyip te gelmeyince!.."Karacaoğlan söylemi bizlerin içine işlemiş gibi...:wave:
izleyemediğim kanala kanal demem ben...onlarca hd yayın olsa ne yazar izleyebildiğimiz 6 tane...gerisi kalan hep şifreli..yani bana göre olmayan kanal yani çöp kanal
dolar işareti olan kanal bir hiçtir hd olsa ne olur sd md olsa ne olur izleyemedikten sonra boş iş
bayram tv
30-04-2014, 21:27
Geçenlerde eklenen çift dil seçeneği 9 Mayıs'ta başlayacak yabancı diziyle beraber aktif olacak.
Ayrıca yabancı diziler ve filmler çift dil seçeneği ile izlenecek.
Haziran ayında geniş ekran formatı ve HD yayın Turksat 4A'nın devreye girmesiyle aktif olacak.
Kanal Türk'ten aldığım bilgiler bu yönde.
yasamx üstatdan alıntıdır..
ülkemizdeki kapitalizm,3-5 b*ktan kanalı hd ye çevirip,akşam evine nasıl ekmek götüreceğini kara kara düşünen gariban vatandaşın cebindeki paraya göz dikecek kadar azgınlaşmış durumda.sittin sene geçse de,bu hd kanalların aboneliği aylık 1 tl olsa da üye olmayacağım işte..!
arkadaşlar, temmuz yapılması planlanan uydu geçişlerinde yeni gelecek olan hd kanallardan hiç söz edilmiyor bu geçişte. Yeni HD kanalların akıbeti nedir acaba bilen var mı?
draculu45
14-09-2014, 23:21
arkadaşlar, temmuz yapılması planlanan uydu geçişlerinde yeni gelecek olan hd kanallardan hiç söz edilmiyor bu geçişte. Yeni HD kanalların akıbeti nedir acaba bilen var mı?
forumda konuları dikkatli okur vede bakarsan cevabı var
draculu45
14-09-2014, 23:27
burada cevabı hd kanallar
bazı hd kallar gelmiş ör star hd, show hd, fox hd ,kanald hd gibi bunlar sürekli şifresimi olacak onu pek anlayamadım. olursa iyi olur tabiki. sonradan şifreye gececekse hiç kanal listesine kaydetmeyelim. bilgisi olan varsa bizi bilgilendirirse seviniriz. saygılar...
bayram tv
19-09-2014, 21:45
bazı hd kallar gelmiş ör star hd, show hd, fox hd ,kanald hd gibi bunlar sürekli şifresimi olacak onu pek anlayamadım. olursa iyi olur tabiki. sonradan şifreye gececekse hiç kanal listesine kaydetmeyelim. bilgisi olan varsa bizi bilgilendirirse seviniriz. saygılar...
Ulusal HD kanallar artık şifresiz yayında olacaklar gönül rahatlıgı ile önsıralara HD kanalları alabilirsiniz..:wave: