Orijinalini görmek için tıklayınız : Aykut Kocaman istifa etti (Yönetim Kabul Etmedi)
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman görevinden istifa etti.
Only the registered members can see the link
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Karabükspor karşılaşması sonrası soyunma odasına indi. Aziz Yıldırım,Ömer Temelli ve Aykut Kocaman soyunma odasında 30 dakikalık bir görüşme yaptı. Daha sonra Aykut Kocaman, basın mensuplarının karşısına çıkarak istifa ettiğini açıkladı.
Aykut ankarasporun başına geçsin bence en iyi oralarda yapar .Kimsenin ahı kimsede kalmaz alexi harcadı
tanju_aydin
22-12-2012, 23:02
kocaman istifa etdi şampiyonluğun en büyük adayı artık zincirlerinden kurtuldu fener
Hazırlık maçında alex gol atınca adam üzüntüsünden kahroldu böyle teknik direktörmü olur sevinmesin lazım iken cok sinirliyim bu aykuta
muslum-baba
22-12-2012, 23:04
eeee bu dünya kimseye kalmaz yazikki elex,side harçadı...bu ara çok artisleşmişti...
Hazırlık maçında alex gol atınca adam üzüntüsünden kahroldu böyle teknik direktörmü olur sevinmesin lazım iken cok sinirliyim bu aykuta
Only the registered members can see the link'ten taraftara yanıt! 'Bende sizi...'seviyorummm
Fenerbahçe artık bu sene şampiyonluğu unutsun.
Yönetim kabul etmemiş NTV açın
Yönetim kabul etmemiş NTV açın
evet usta ...
YÖNETİM KABUL ETMEDİ
Fakat bu gelişmenin ardından FBTV'de "Yönetim, Kocaman'ın istifasını kabul etmedi" açıklaması yapıldı.
ayrıca tşkler usta...
ne yapıyorsun bizi bitirirsin demiştir yönetim
iyide aykutla olmuyor bu iş .Hangi taraftar fenerin maçını heyecanla izledi 2-3 maç vardır.Hep vasat futbol hep golden sonra gol atma yerine defans yapıp skoru koruma mantıgı
ne yapıyorsun bizi bitirirsin demiştir yönetim
hodri meydan dedi yine:46:
Kocaman'ın şu sıralarda takım otobüsüyle birlikte Can Bartu Tesisleri'ne gittiği öğrenildi.
şaşkın_75
22-12-2012, 23:26
başkan en iyisini bilir doğru yapıyor bence
uydu3405
22-12-2012, 23:29
aykut hangi yüzle devam edicek tabi devam ederse yoks a bu bir gaz mı futbolculara
aykut hangi yüzle devam edicek tabi devam ederse yoks a bu bir gaz mı futbolculara
usta en güzel cevap : Bakkaldan:8[1]:
...fUTBOLCULARLA da konuştu kimse kimseye yardım etmedi GÖLGE futbolu oynayanlar DEVRE arası GİDER
177bin EURO adamlar
--kocaman onu istifaya davet edenlerden daha fazla fb li
--ben fb için 1 yıl yattım ey FB. liler siz ne yaptınız !
dedii AZİZ YILDIRIM
...fUTBOLCULARLA da konuştu kimse kimseye yardım etmedi GÖLGE futbolu oynayanlar DEVRE arası GİDER
177bin EURO adamlar
dedii AZİZ YILDIRIM
zaten problem aykut hocada değil. Takımın içinde halen alexin artıkları var. Son akşam onun evinde ziyaret edenler aykut kocamın göndermek için ellerinden geleni sahada yapıyorlar. Çalışmıyorlar geziniyorlar. İnşallah aykut hoca gitmez devre arasında da şeriatın kestiği parmak gitmesi lazım.
Aziz Yıldırım Kocaman'ın istifasını kabul etmedi
Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman Karabük maçı sonrası istifa etti.
Karabükspor karşısında 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de Aykut Kocaman maç sonrası kameraların karşısına geçerek istifa etti.
GÜCÜM KALMADI
2,5 senedir bu görevi sürdürdüğünü belirten Kocaman, "Bu şerefli görevi sürdürebilecek gücü kendimde bulamıyorum. O yüzden bu maçtan sonra bu görevi artık üstlenmiyorum. Fenerbahçe bir teknik adamın gelebileceği en iyi yerlerden birisidir, en üst seviyelerden birisidir. Her şey için teşekkür ederim." diyerek sözlerini tamamladı.
YILDIRIM İSTİFAYI KABUL ETMEDİ
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise Kocaman'ın istifa kararını kabul etmedi. İstifa sonrası Aziz Yıldırım şunları söyledi: 'Taraftarın istifa tezahüratı sonrası Kocaman'ın istifa edeceği aklıma geldi. Soyunma odasında sakın istifa etme dedim. Herkes destek versin Aykut Kocaman geri gelsin. İstifayı kabul etmem'
Rıdvan Dilmen ise Kocaman'ın istifa kararında geri adım atmayacağı görüşünde. NTV canlı yayınında istifayı değerlendiren Dilmen, 'Aykut Kocaman az konuşur öz konuşur ve istifa kararından vazgeçeceğini sanmıyorum. Eğer dönüşün de hesabını yapıp dikiş tutmayacağını görürse geri dönmez. Yıpranmışlığı sırasında istifa kararı yüzlerce kez beyninden geçmiştir' dedi.
zaten problem aykut hocada değil. Takımın içinde halen alexin artıkları var. Son akşam onun evinde ziyaret edenler aykut kocamın göndermek için ellerinden geleni sahada yapıyorlar. Çalışmıyorlar geziniyorlar. İnşallah aykut hoca gitmez devre arasında da şeriatın kestiği parmak gitmesi lazım.
Futbolculardan KOCAMANA
.....YAŞANAN BU tablo SENİN DEĞİL ...BİZİM SUÇUMUZ
.....SEN BIRAKIRSAN BİZLERDE BIRAKIRIZ
FB.FUTBOLCULAR
Futbolculardan KOCAMANA
.....YAŞANAN BU tablo SENİN DEĞİL ...BİZİM SUÇUMUZ
.....SEN BIRAKIRSAN BİZLERDE BIRAKIRIZ
FB.FUTBOLCULAR
Hikayeden teyyare madem sucunuzu biliyordunuz niye yaptınız demezlermi insana. Sinsi sinsi bide boyle konuşuyorlar. tAkımı bu hale getiren oyunculara yazıklar olsun.
177bin EURO adamlar
dedii AZİZ YILDIRIM
---benim küçük oğlanda FB benim paralarımı aldı götürdü fbstorlardan atkı kaşgol deplsman seyahatler vs bütün paramı FB klübüne harcadı
demek ki senden daha fenerli !!! fb'de artık kral çıplak
fb'de artık kral çıplak
ERMAN TOROĞLU:8[1]::45:
Aykut .. Kararini gÖzden geÇİrecek
ve=
KESİN KARARINI YARIN VERECEK=
TARAFTAR .. samandırada toplanıyor
KOCAMANA DESTEK için ! alex gibi evine giderler mi ?
uydu3405
23-12-2012, 01:20
Fb de Aziz bey artık bırakmalı Sadece parası var diyemi bu adamı başkan olarak görmek istiyor taraftar
Artık aklı başında beyefendi başkanlık olgusu taşıyabilecek birisi lazım fener e yani biri çıkıp sen fb limisin diye serzenişte bulunan birilerine ben hapis yattım ben daha fenerliyim diye çocukça cevap vermek hiç akıllı işi değil yani
-istifa ettimi samet? söylesene..
beydemir
23-12-2012, 03:11
eğre istifasını geri alırsa bütün inanırlığını kaybeder.dönerse yönetim kurtulur. dönmezse bundan sonraki başarısızlıkta sıra yönetimde. artık ne futbolcu gönderilmesi ne t.direktör istifası seyirciyi kesmez.
aykut un gitmesi ile fener düzelmez 3 senede fenere hic bir şey vermedi yönedtimde dahil aziz yıldırım kaldığı sürece fenrin üzerindene attığı şike lekesi devamlı gündemde kalcak fner zarar görmeye devam edecek aziz yıldırım fenere zarar veriyor artık fenrin başına kavgacı değil uysal hoşgörülü herkesle iyi geçinen birinin başkan olması gerkir
-istifa ettimi samet? söylesene..
usta bir oyunla döndü amaaaaOnly the registered members can see the linkçoğlu stadı
bu ikiside dönek zaten......