Orijinalini görmek için tıklayınız : yazılım yükleme sorunu
hasan erkut
23-12-2012, 23:01
arkadaşlar cihazı 2.el olarak aldım cihazda free iptv denedim çalışıyor cccam çalışıyor cihaz medialink bp.1s1cı yazılım v2.35-p var.şu anda 2.42 yazılımı çıkmış durumda fakat ne usb den nede otomatik olarak yazılım yükleyemiyorum forumdaki yükleme şekillerini deniyorum fakat hep geçersiz dosya hatası veriyor.yardım ederseniz çooook sevinirim teşekkürler.
Yazılım dosyasını bilgisayarınıza indirince klasore cıkartmanız gerekiyor bunu yapmışmıydınız
hasan erkut
24-12-2012, 21:43
klasöre çıkartıncada olmuyor cihaz kapalı olacak şekilde önce usb yi takıp sonra cihazı açtığımda cihaz normal olarak açılıyor ve hiçbir şey olmuyor.
hasan erkut
24-12-2012, 21:45
unutmadan klasöre çıkarttığımda yine zip dosyası gibi görünüyor ama dosyanın üzerine gelince iso dosyası olarak görünüyor.
hasan erkut
26-12-2012, 12:40
arkadaşlar medialink bp.1s1cı cihazına 2.35 yazılımını yükledikten sonra başka bir yazılım atabilen varmı acaba.
uppsallla
12-01-2013, 12:02
kardeş ben de kabel versiyonu var. makineyi sıfır aldım. software update yapayım dedim. birçok forumdan farklı dosyalar indirdim. ama hiçbiri çalışmadı. bu sitedeki dosyayı indirdim çalıştı update yaptı ve şimdi sorunsuz update yapabiliyorum... sana tavsiyem indirdiğin dosyada sorun olabilir... ilk başta usb stickten farklı dosyaları dene