Orijinalini görmek için tıklayınız : Vergi Yanlışlığı
AK..P...KEPAZİLİĞİ !!!!
dün,babamın maaşını karttan çekmeye gittim.910.00 tl alırken baktımki 530.00 tl verdi.hemen bankaya sorduk,vergi mükellefisizin 10 yıldır kesinti yapmayı unutmuşuz.o yüzden sizden faiziyle birlikte, 10.000 tl kesilecek dediler.biz sok olduk.birde ayak yapıyorlar,emeklilere para iade edilecekmiş diye.hepsi dümen hepsi düzmece.
tazminat davası açacaz.sonu ne olursa olsun.emeklilerin hepsinin canına okuyacaklar sizde göreceksiniz.zaten,ESNAF BİTİRDİ,ÇİFTÇİYİ BİTİRDİ,HAYVANCILIK YAPANLARI BİTİRDİ,BİZİM PARALARLA, DOĞU YA YAPTIRDIKLARI TOKİLER, YARDIMLAR.BURUNLARINDAN KAN OLARAK GELİR İNŞALLAH....
vergi mükellefleri ve emeklilere şok kesintiler yapılıyor.
doğunun, teroristlerin karnını doyursunlar.
vergileri ve sigorta primlerini gününde yatıranların, canına sııı yor
oğlumun pipisini alırlar, oy yerine.oy veren arkadaşlarında hepsine soleyin..
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
neresi olursa olsun gideceğim,hakkımızı soracağım.çocuklarımızın rıskını yeyimeyecekler.it gibi çalışıp,gününde vergimizi ödeyipte böyle adilik yapılırsa.hertürlü hakkımı arayacağım.ben esnaflığı bırakırım,çiftçi,hayvancılık yapan bırakırsa,vergileri kimden alacaklar...
hayırdır bilader chp limisin yoksa bdp limisin.
ne alakası var chp ile diğeri ile.bu zamana kadar akp ye oy verirdim, vede severdim.bu yıl esnafın ve milletin canına okudular zamlardı vergilerdi.anladımki bunlar severek hallediyorlar işini.
sabah yine zam geldi vergilere.hayırlı uğurlu olsun.bizim gibi ineklere...
mokur neden babanın parasını kestiler niçin nasıl kestiler ondan tam birşey anlayamadım fakat ben senin ifade ettiğin doğu kelimesine takıldım kardeşim...yani van'a tokinin yaptığı debrem konutlarından bahsediyorsun ve o konutlarda oturanlara betdua ediyorsun....yani bu insanlara devlet konut yapmamasımı gerekiyordu onlara sahip çıkmasın ne haliniz varsa görünmü deseydi...pekii devlet adapazarı(kocaeli)depremzedelere neden konut yaptı,onlarada buradan hoş olmayan sözler söyleyebilirmisin.....devlet yapması gerekeni hem batıdakine hem doğudakine yaptı,eğer birini eksik yapsaydı aynen senin şuan yaptığın gibi bölücülüğün ağababasını yapardı...sana tavsiyem sapla samanı birbirine karıştırmamanı tavsiye etmek çünki senin mantığınla gidersek kayseriden ötesini pkk!ya verip hiçbirşey olmamış gibi emekli maaşımızı çekmeye devam etmek...böyle olmasını arzuluyorsan sana kolay gelsin....
korfez41
25-12-2012, 10:38
alıntıdır
HARUN OLDU KARUN
Sizden olmayan herkesi yok etmek için her yola başvurdunuz. Sizin gibi düşünmeyenleri ya zindana attınız ya da genel başkan yardımcısı yaptınız. 19 Nisan 2011, Genel Başkan Yardımcınız Numan Kurtulmuş bakın ne diyor? “2023’te bu zadegân iktidar olursa BOP sayesinde bölge ülkelerinin sayısının 2 katına çıktığını göreceğiz, icra gelmeyen ev kalmayacağını göreceğiz, zenginlerin yaşadığı sitelerin etrafından dilenen yoksullara polisin biber gazıyla müdahale ettiğini göreceğiz, AVM’lerin önünde bakkalların, kasapların, manavların dilencilik yaptığını göreceğiz, 2023’te Başbakanın çocukluk arkadaşı, askerlik arkadaşı, belediyeden arkadaşı ve şoförlerinden başka kimsenin milletvekili olamadığını göreceğiz. Yağmur sularının parayla satıldığını göreceğiz.” Bunları ben söylemiyorum, Kurtulmuş söylüyor. Yani dün böyle diyordu Harun, bugün o da olmaya karar verdi Karun
yargıç_1
25-12-2012, 11:24
hayırdır bilader chp limisin yoksa bdp limisin.
adamın canı yanmıs derdini anlatıyor chp.mhp bdp. olayına cevirmeyin konuyu
benim artık,hiç bi guvenim kalmadı bu hükümete.emeklilere toplu para verecez diyor, 3 yıldır avutuyorlar.birde vermelerini bırakın olmayan birşey için 10.000 tl kesinti yapacaklarmış.neymiş vergi mükellefisin,senin işyerin var maaşını kesecem diyor.zaten kesiyor vede vergisini tıkır tıkır alıyor.yıllardır çalışıpta böyle bi parayı ödemek benim çok zoruma gider. kimsenin rızkına kimse mani olmasın.tüp satıyorum,ecevit bıraktığında, 12kg. ev tüpü 33.00 tl idi .şimdi 73.00 tl. lpg,doğalgaz,mazot,benzin,yem,yemek,içmek,elektrik,su.hepsi 3 katına çıktı.enflasyon iyiye gidiyormuş, hani nerde....
aliharbiye
25-12-2012, 11:41
suriyeli olsaydı hepsini verirlerdi. hemde fazlasıyla. yazıklar olsun çok geçmiş olsun. bide adamdan diye geçiniyorlar. söylüyecek konuşacak yazacak o kadar şer varki. ahhh ahhh konuşamıyoruz işte yazamıyoruz.
5.500.00 tl muhasebe parası,3900, peşin vergi,1.950.00 tl geçici vergi 980.00 tl defter tastik parası,aradaki giderleri hiç saymıyorum.işçi sigortası +maaşı.+yeme içme +ev giderlerli,kendi sosyal güvencem yok çalışana yaptırmak zorundayım mecburiyetten.esnafları bitirselerde onlarda kurtulsun, bizde...
avukat a danıştım.dava açacağız.17 yıllık borç çıktı,5.700.00 tl faizi varmış.olmayan borcumuzun. inşallah davayı kazanırızda başka birinin canını yakmazlar.
suriyeli olsaydı hepsini verirlerdi. hemde fazlasıyla. yazıklar olsun çok geçmiş olsun. bide adamdan diye geçiniyorlar. söylüyecek konuşacak yazacak o kadar şer varki. ahhh ahhh konuşamıyoruz işte yazamıyoruz.
usta böylede veriyorlar...!!
Only the registered members can see the link
arkadasimizin cani yanmis cani yanan konusur elbetama su bir gerçekki dogudaki vatandaslarimizin kacak elektirik kullandigini gazetelerden biliyoruz onlarin paralarini batidakilerden aldiklarinida biliyoruz halkimiz da çok tepkisiz bir hale geldi ne yazikki
yargıç_1
25-12-2012, 17:11
en düsük elektrik faturası 100 tl.den asagi gelmiyor 100 tl.den asagi bi fatura görmeyi özledik ve göremeyecegizde artık sanırım
en düsük elektrik faturası 100 tl.den asagi gelmiyor 100 tl.den asagi bi fatura görmeyi özledik ve göremeyecegizde artık sanırım
:8[1]:
usta hemen Hamili bir kart yazalım !:8[1]:Only the registered members can see the link
aliharbiye
25-12-2012, 18:11
allah bizleri daha kötü günlerden kurtarsın.
Oyunu vermeden önce düşünecektin kardeşim hemde çok iyi düşünecektin şimdi senin canın yandı sesin çıkıyor ve kusura bakma yeni uyandın yarın başkası olacak peki biz hep böyle birinin canının yanıpta uyanmasını mı bekleyeceğiz???
rselturk
25-12-2012, 21:37
Şu kış mevsiminde,pazar yerinde;
Patates.........:50 krş.
Portakal.............:100 krş.
Domates...........:100 krş.
Tere-Roka-Maydanoz üç demet :100krş
Lâhana_Karnıbahar Adet:100-150 Krş. "Bugün ne kadar da ucuz!" diyenler,yarın bunları yetiştirecek çiftçiyi bulamıyacaklar.Ekonomik yönden bizim ekonomimiz ve tüm dünya ekonomileri küçülürken,bazılarının gemileri habire gemi doğuruyor!..Ne "Adalet"ama!...:nono::
ŞRARSKOZ
25-12-2012, 22:19
bunların yaptıgı cogu şeyi ilerde cekecegiz bunlar iyi günlerimiz işallah ben yanılırım
gecmiş olsun burdada aygaz 75 tl ben bu parayı kazanmak için 1,5 gün calışmamlazım 15 yıl önce 1 gün kazancım ile 1 adet büyük tüp 1 paket sigara + cay parası kalırdı geriye
TÜRKİYE cıkarlarını düşünmeyenin ALLAH binbir türlü belasını versin AMİN saygı ve sevgiler
AK..P...KEPAZİLİĞİ !!!!
dün,babamın maaşını karttan çekmeye gittim.910.00 tl alırken baktımki 530.00 tl verdi.hemen bankaya sorduk,vergi mükellefisizin 10 yıldır kesinti yapmayı unutmuşuz.o yüzden sizden faiziyle birlikte, 10.000 tl kesilecek dediler.biz sok olduk.birde ayak yapıyorlar,emeklilere para iade edilecekmiş diye.hepsi dümen hepsi düzmece.
tazminat davası açacaz.sonu ne olursa olsun.emeklilerin hepsinin canına okuyacaklar sizde göreceksiniz.zaten,ESNAF BİTİRDİ,ÇİFTÇİYİ BİTİRDİ,HAYVANCILIK YAPANLARI BİTİRDİ,BİZİM PARALARLA, DOĞU YA YAPTIRDIKLARI TOKİLER, YARDIMLAR.BURUNLARINDAN KAN OLARAK GELİR İNŞALLAH....
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Usta buyuk gemiş olsun:(
Abi sen elektrik işi ne oldu varmı gelişme
beydemir
26-12-2012, 00:44
hükümetin kepazeliği kelimesini çok ağır buldum. kepaze kelimesi benim lügatımda çok ağır kelime. ancak bende bir yakınımdan birşey duydum pazarda yumurta satan esnafa buzdolabı mecburiyeti getiriliyormuş bunun pratikte uygulanması imkansız birşey adam pazarda 150 koli yumurta satıyor buzdolabının alacağı 20 koli yumurta diğer 130 koli yumurtayı adam nereye koyacak + buzdolabına girip çıkan yumurta dahga çabuk bozulur adam 130 koli yumurtayı tezgahın arkasına koyaca buzdolabına sokup çıkaracak poşate koyup verecek başka çaresi yok buzdolabı gösterişten başka bir işe yaramaz.böyle bir uygulamaya giderken bu işi yapanlara hiçmi danışılmaz bakanların alt bürokratları hiçmi araştırmaz masa başında ahkam kesmekle bu işler olmaz.
uzmanuyducu
26-12-2012, 01:07
sayın üstatlar çoğunuz duymuştur görmüştür sgk emeklilik konununu bundan sonra emekli olanın alacağı para 330 tl yani açıkçası gelecek yaşamda hırsızlık arsızlık dahada artacak bu akp olayı iyice azıttı bencede
AKP'nin kepazeliğini görmek için illa bir tarafınıza kazık girmesi gerekiyor değil mi?
Adamlar emlak-araba vergilerini çifter çifter aldılar....ANLAMADINIZ!!
Vergi-harç-haraç-ötv-ötv.nin kdv.sini - köprü otoyol geçiş ücretlerini kaldıracağız
diye geldiler...kaldırmak ne kelime bu vergileri katmerlediler....ANLAMADINIZ!!!
Yetmedi şimdi 25-30 yıl süreyle gelirlerini satıyorlar...HALA ANLAMADINIZ!!!
Hadi sattınız bari bu paraları ne yaptınız? Kime yedirdiniz diye SORGULAMIYORSUNUZ bile!!
Bu adamların halkın dini duygularını istismar ederek aldığı oylarla iktidar olup sadece kendi çıkarlarını kollayıp gözettiklerini İDRAK EDEMEDİNİZ.
Çünki bunları sorup sual ederseniz, RTE efendiye muhalefetten hayatınız kaydırmaya çalışırlar. Kendini iktidara adamış polis ve hukuk takımından oluşan özel ekipler sizin taaaa 3-4 yaşındayken kreşteki arkadaşınızın sütünü gizlice içtiğinize kadar her açığınızı tespit edip hemen suç duyurusunda bulunurlar.
Hatta ülkemizin o müthiş "DEMOKRASİ ortamında" derhal ERGENEKONCU yapılırsınız.
2-3 genç hükümeti protesto ediyor diye bizzat RTE tarafından TV.lerin önünde suratı hırsından patlıcan gibi morara morara bağırtıyla eleştirilip, polisin-savcının önüne atılırlar.
SEYREDERSİNİZ!!!
Ülkenin temelini oluşturan her türlü asli kuralın ırzına geçilir, okullarda,MECLİSTE, şimdi de askerlikte ülkenin varlığına,bütünlüğüne, laik ve Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlılık yeminleri kaldırılır.
SUSARSINIZ!!!
TÜM BUNLARA GIKINIZ ÇIKMAZ. ÜSTELİK GİDİP BİR DE OY VERDİYDİM DERSİNİZ.
Sonra ucu size dokununca "Vay efendim bir daha oyumu vermiyecem."
Şu saatten sonra versen ne olur vermesen ne olur. Atı alan Üsküdar'ı geçmiş!
3 seçim boyunca oy vere vere bunları şımartıp başımıza çıkardınız.
Rejimi değiştiriyorum dese, artık padişahlığı geri getiriyorum, cumhuriyetmiş, demokrasiymiş
bunları kaldırıyorum dese (ki yavaş yavaş buraya doğru gidiyoruz)....
Artık satacak birşey de kalmayınca, yandaşlarına para yetiştirmek için bir gecede
tüm vergileri 3-5 kat artırsalar, akaryakıtı 10 lira yapsalar, elektrik her eve 200 liradan az gelmeyecek ona göre fiyatı ayarlayın vs.vs. deseler kim ne yapabilir?
Soruyorum NE YAPABİLİRSİNİZ? HİÇBİR ŞEY!!
Hangi mahkemede hakkınızı arayabilirsiniz bu hükümete karşı?
Öyle haddine mi düşmüş mahkemenin AKP aleyhine karar vermesi?
Sonra o kararı veren hakim-savcı'nın yedi sülalesi araştırılır.Ya lojman bahçesinde herkesin kullandığı
ortak bahçeye makrome yaptırdı diye, bir şey bulamazlarsa "yürürken ayağın yan basıyormuş" diye
adamın hayatını zindan ederler. Bir sürü hırsız,katil ve teröristi gizli tanık yapıp düzmece
fotoğraf ve sahte ihbarlarla adamı iftira çukurunda boğarlar.
Yapmadılar mı?
Protesto edelim, isyan edelim falan geçin bunları.
Beyinsiz koyunlardan oluşan milletimizin tıkı çıkmaz. Hadi çıktı diyelim.
Öyle Protestoymuş mitingmiş bunlar YASSAK! kardeşim. Polisi, hatta artık kendini,
kurumsal kimliğini bile korumaktan aciz, etek giydirilmiş askeri üzerinize salarlar.
Senin tek bir hakkın var. O da sadece 5 senede bir oyunu verirsin ya da vermezsin. Oyunu verdiğin AKP memleketi satsa ya da hilafeti getiriyorum dese bile itiraz hakkın yok!! Hele bir itiraz et sıkıysa.
Ama baksana hala oyunuzu da veriyormuşsunuz yahu!!! YAZIK !
İstedikleri gibi at oynatamasınlar, karşılarına doğru dürüst bir muhalefet çıkaralım. Meydanı BU KADAR DA boş bulmasınlar diye bir mantık yürütülmesi gerekir. Ama ona bile izin verilmiyor. Herşey AKP'nin olacak,onların istediği gibi yürüyecek. En ufak bir sağ karşı oluşuma ve harekete izin verilmeyecek.
Hatırlayın iki seçim önce Doğruyol ile Anap'ın birleşmesiyle orta halli bir sağ oluşum kurulacaktı. Mehmet Ağar yeni oluşumun başkanı ben olacağım dedi. Erkan Mumcu "tamam" demesine rağmen AKP ve gizli ittifakları devreye girdi, Mehmet Ağar'ın aklı çelindi, artık ne teklif ettilerse... bu oluşum bozuldu. Naklen yayında Erkan Mumcu 1 saat imza için Mehmet Ağar'ı bekledi.
Düşünün ki Numan Efendi'nin Saadet Partisinin % 0.5 oyunu bile istiyorlar ya! Yarım puan, yarım.
Ellerinden gelse MHP'yi de yoketmeye çalışırlar. Gerçi MHP sözde muhalefet eder gibi görünüp her fırsatta AKP'yi desteklediğini görüyorsunuz. Adeta AKP'nin yedek istepnesi gibi.Sözde muhalefet partisi!!!
Memlekette 10 senedir bu oyun oynanıyor. Bizlerin tek şansı seçimlerde güçlü bir muhalefet oluşturmak. Tabi AKP yeni oluşumlara izin verirse. Güçlü bir Muhalefet partisinin kurulması bile AKP'nin entrikalarından kurtulabilirse mümkün. Tayyip Bey, PKK konusunda birazcık eleştirdi diye HEPAR'ın genel başkanına alenen basın yayın yoluyla hakaret etti. Osman PAMUKOĞLU korkusundan televizyonlara da çıkmıyor artık.
Ülke ne hallere düşürüldü...Yazık.
Dijitalci
26-12-2012, 08:41
AKP'nin kepazeliğini görmek için illa bir tarafınıza kazık girmesi gerekiyor değil mi?
Adamlar emlak-araba vergilerini çifter çifter aldılar....ANLAMADINIZ!!
Vergi-harç-haraç-ötv-ötv.nin kdv.sini - köprü otoyol geçiş ücretlerini kaldıracağız
diye geldiler...kaldırmak ne kelime bu vergileri katmerlediler....ANLAMADINIZ!!!
Yetmedi şimdi 25-30 yıl süreyle gelirlerini satıyorlar...HALA ANLAMADINIZ!!!
Hadi sattınız bu paraları ne yaptınız? Kime yedirdiniz diye SORGULAMIYORSUNUZ bile!!
Bu adamların halkın dini duygularını istismar ederek aldığı oylarla iktidar olup sadece kendi çıkarlarını kollayıp gözettiklerini İDRAK EDEMEDİNİZ.
Çünki bunları sorup sual ederseniz, RTE efendiye muhalefetten hayatınız kaydırmaya çalışırlar. Kendini iktidara adamış polis ve hukuk takımından oluşan özel ekipler sizin taaaa 3-4 yaşındayken kreşteki arkadaşınızın sütünü gizlice içtiğinize kadar her açığınızı tespit edip hemen suç duyurusunda bulunurlar.
Hatta ülkemizin o müthiş "DEMOKRASİ ortamında" derhal ERGENEKONCU yapılırsınız.
2-3 genç hükümeti protesto ediyor diye bizzat RTE tarafından TV.lerin önünde suratı hırsından patlıcan gibi morara morara bağırtıyla eleştirilip, polisin-savcının önüne atılır.
SEYREDERSİNİZ!!!
Ülkenin temelini oluşturan her türlü asli kuralın ırzına geçilir, okullarda,MECLİSTE, şimdi de askerlikte ülkenin varlığına,bütünlüğüne, laik ve Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlılık yeminleri kaldırılır.
SUSARSINIZ!!!
TÜM BUNLARA GIKINIZ ÇIKMAZ. ÜSTELİK GİDİP BİR DE OY VERDİYDİM DERSİNİZ.
Sonra ucu size dokununca "Vay efendim bir daha oyumu vermiyecem."
Şu saatten sonra versen ne olur vermesen ne olur. Atı alan Üsküdar'ı geçmiş!
3 seçim boyunca bunları şımartıp başımıza çıkardınız.
Rejimi değiştiriyorum dese, artık padişahlığı geri getiriyorum, cumhuriyetmiş, demokrasiymiş
bunları kaldırıyorum dese (ki yavaş yavaş buraya doğru gidiyoruz)....
Yandaşlarına para yetiştirmek için satacak birşey de kalmayınca, bir gecede
tüm vergileri 3-5 kat artırsalar, akaryakıtı 10 lira yapsalar, elektrik her eve 200 liradan az gelmeyecek ona göre fiyatı ayarlayın vs.vs. deseler kim ne yapabilir?
Soruyorum NE YAPABİLİRSİNİZ?
Hangi mahkemede hakkınızı arayabilrsiniz bu hükümete karşı.
Öyle haddine mi düşmüş mahkemenin AKP aleyhine karar vermesi?
Protesto edelim, isyan edelim falan geçin bunları.
Beyinsiz koyunlardan oluşan milletimizin tıkı çıkmaz. Hadi çıktı diyelim.
Öyle Protestoymuş mitingmiş bunlar YASSAK! kardeşim. Polisi, hatta artık etek giydirilmiş askeri üzerinize salarlar. Senin tek hakkın var. O da sadece 5 senede bir oyunu verirsin ya da vermezsin ama baksana hala oyunuzu veriyormuşsunuz da!!!
Bari biraz muhalefet olsun da bunlar istedikleri gibi at oynatamasınlar karşılarına doğru dürüst bir muhalefet çıkaralım. Meydanı BU KADAR DA boş bulmasınlar diye bir mantık yürütülmesi gerekir. Ama ona bile izin verilmiyor. Herşey AKP'nin olacak,onların istediği gibi yürüyecek. En ufak bir sağ karşı oluşuma ve harekete izin verilmeyecek.
Hatırlayın iki seçim önce Doğruyol ile Anap'ın birleşmesiyle orta halli bir sağ oluşum kurulacaktı. Mehmet Ağar yeni oluşumun başkanı ben olacağım dedi. Erkan Mumcu "tamam" demesine rağmen AKP ve gizli ittifakları devreye girdi, Mehmet Ağar'ın aklı çelindi, artık ne teklif ettilerse... bu oluşum bozuldu. Naklen yayında Erkan Mumcu 1 saat imza için Mehmet Ağar'ı bekledi.
Düşünün ki Numan Efendi'nin Saadet Partisinin % 0.5 oyunu bile istiyorlar ya!
Ellerinden gelse MHP'yi de yoketmeye çalışırlar. Gerçi MHP sözde muhalefet eder gibi görünüp her fırsatta AKP'yi desteklediğini görüyorsunuz. Adeta AKP'nin yedek istepnesi gibi.Sözde muhalefet partisi!!!
Memlekette 10 senedir bu oyun oynanıyor. Bizlerin tek şansı seçimlerde güçlü bir muhalefet oluşturmak. Tabi AKP yeni oluşumlara izin verirse. Güçlü bir Muhalefet partisinin kurulması bile AKP'nin entrikalarından kurtulabilirse mümkün. Adam HEPAR'ın genel başkanına bile hakaret etti, birazcık eleştirdi diye. Osman PAMUKOĞLU korkusundan televizyonlara da çıkmıyor artık.
Ülke ne hallere düşürüldü...Yazık.
Sn:Arkadaşım YÜREĞİNE sağlık YÜREĞİNE işte budur bu tür YAZILARA ihtiyacı var ÜLKEMİN...:present::present::present::present::present::
mağdur olan birtek ben değilmişim.milletimizin hiç sesi çıkmazmış,korkudan..22000 kişi aynı durumda imiş.toplam 47000 kişiden bu şekilde para keseceklermiş.neymiş 17 yıl önce dükkan sahibi olduğun için kesinti yapmayı unutmuşuz,faizi ile beraber toplam,13.500.00 tl maaşından para keseceğiz dediler.adiliğe bakın.17 yıl önceki, olmayan borcu çıkartıyorlar birde utanmadan faizini istiyorlar.eski esnafların ve üzerine araç alanların.yani maaliye ye kayıt olanların,canına okuyacaklarmış.açları doyursun gözünü emeklilere esnafa tüccara çevirsin...
rselturk
26-12-2012, 12:40
:present::present::present::present::present:
mağdur olan birtek ben değilmişim.milletimizin hiç sesi çıkmazmış,korkudan..22000 kişi aynı durumda imiş.toplam 47000 kişiden bu şekilde para keseceklermiş.neymiş 17 yıl önce dükkan sahibi olduğun için kesinti yapmayı unutmuşuz,faizi ile beraber toplam,13.500.00 tl maaşından para keseceğiz dediler.adiliğe bakın.17 yıl önceki, olmayan borcu çıkartıyorlar birde utanmadan faizini istiyorlar.eski esnafların ve üzerine araç alanların.yani maaliye ye kayıt olanların,canına okuyacaklarmış.açları doyursun gözünü emeklilere esnafa tüccara çevirsin...
17 yıl önceki hükümet dükkan çalıştıran babanızdan gelir vergisini istemedikleri için iyi, bu hükümet ödemeniz gereken gelir vergisini istediği için çok kötü. bunu mu demek istiyorsunuz.
Catapult®
26-12-2012, 18:18
AK..P...KEPAZİLİĞİ !!!!
kardeş serbest piyasa var 1
banka akpartinin değil 2
sorunun bana çok garip geldi davayı kazanacağından eminim 3
yani şimdi mazot bilmemne bunları akp yapmıyor dünya ekonomik çukura girdi iflas bayrakları havalanıyor. Türkiye dünyadaki en iyi ülkeler sırasında bence. bende memnun değilim hükümetten ama. iyiside yok. bunu bilin. :sunglasses2:
Dijitalci
26-12-2012, 18:27
17 yıl önceki hükümet dükkan çalıştıran babanızdan gelir vergisini istemedikleri için iyi, bu hükümet ödemeniz gereken gelir vergisini istediği için çok kötü. bunu mu demek istiyorsunuz.
Sanırım olayı tam İDRAK edememişiniz MOKUR arkadaşımızın ilk mesajını İYİ okuduğunuzda ne denmek istendiğini çok iyi anlayacaksınız.Olay basit o zamanlardada gelir vergisi alınıyordu aradan 17 yıl geçmiş el insaf yani normalde zaman aşımı sınırı maksimum 10 yıldır.Yani hukuken elektrik+su+telefeon vs vs bu faturaları bile 10yıl saklamak zorundayız...Burası tamam ama tamam olmayan 17 yıl önceki defterlerin bir şekilde açılması.Bu olayın tek bir açıklaması var artık KASA TAM TAKIR KURU BAKIR eskiden satacak ne varsa satıldı bu paralar önce MALUM yerlere gitti artanı ilede SEÇİMLERDE bir takım halk kesimine bir şekilde dolaylı olarak verilerek RÜŞVET karşılığı OY alındı...Ama şimdi artık elde hiç bir şey kalmadı gitti ee tabii dolayısı ile ESKİ DEFTERLERİ açmak akla gelen ilk şey oldu.TTNET i 6 ay kazancına elin ARABINA peşkeş çektiler sözüm ona bu KAR mış ne kar ama...Şimdide KÖPRÜ + OTOYOLLARI 5 milyar küsür DOLARA 25 yıllığına DEVRETTİLER.OIlaya bakın bu yerlerin yıllık geliri NET 700 Milyon DOLAR...Bu aldıkları rakamın önce 3/1 ini PEŞİN ödeyecekler geri kalanı ise TAKSİT TAKSİT.Oh ne güzel iş ama.KARA bak yıllık 700 milyon dolar NET kar bu hesaba göre 8 yıl sonra artık PARA basacaklar... Bunun adı TİCARETMİDİR şimdi bunun adı PEŞKEŞTİR.Üstelik gelecek zamlarla elde edecekleri gelir dahada artacak 8 yıldan daha az sürede Kara geçecekler yağma Hasan ın böreği....Daha ne DEFTERLER açılacak neler işte o zaman MİLLET biraz daha uyanacak ama her şey için dahada geç olmuş olacak...
Dijitalci
26-12-2012, 18:35
banka akpartinin değil 2
yani şimdi mazot bilmemne bunları akp yapmıyor dünya ekonomik çukura girdi iflas bayrakları havalanıyor. Türkiye dünyadaki en iyi ülkeler sırasında bence. bende memnun değilim hükümetten ama. iyiside yok. bunu bilin. :sunglasses2:
Dostum maalesef siz bile olayı tam idrak edememişiniz ....Olayın sizin sıralamanız gibi bir alakası yok bu olay BANKA ile alakalı değil olay DEVLET ile ilgili..Serbest piyasanın bu konu ile ne alaksı var onuda anlamadım ama size tavsiyem 24 mesajı BAŞTAN AŞAĞI iyice okumanız...Kendinizi boşu boşuna kandırmaya uğraşmayın takke düştü kel göründü.... Arap parası gittiği an işte o zaman ben göreceğim bu tip yazı yazanları ÜRETMEYEN ülke dıştan pompalanan parayla ayakta durmaya çalışıyor merak etmeyin yakın zamanda sizide sokacak bu yılan hiç kafanızı yormayın toz pembe tablolara gerek yok...Neyin ne olduğu apaçık ortada zaman her şeyi gösterecek.
surersat1
26-12-2012, 21:24
biz alışmşız her ay benzine ekmeğe elektiriğe zama şimdi niye zam yapmıyorsun diye hükümeti kötülüyoruz yapmayın beyler yarın niye fazla soğuk oluyor diye hükümeti suçlarız Deniz baykalda kurak geçti diye hükümeti suçladı işte biz böyleyiz suç işleriz sorumlusdu hükümet bu ülkede hükümet iyi şeyler yaptı dediler diye sözde kendini sanaçı denen şahıs o insanlara küfür edildi
Dijitalci
27-12-2012, 02:14
biz alışmşız her ay benzine ekmeğe elektiriğe zama şimdi niye zam yapmıyorsun diye hükümeti kötülüyoruz yapmayın beyler yarın niye fazla soğuk oluyor diye hükümeti suçlarız Deniz baykalda kurak geçti diye hükümeti suçladı işte biz böyleyiz suç işleriz sorumlusdu hükümet bu ülkede hükümet iyi şeyler yaptı dediler diye sözde kendini sanaçı denen şahıs o insanlara küfür edildi
Arkadaşım maalesef sizinde bu yazdıklarınızdan pek bir şey anlayamadığım ama eğer yanlışım varsa kusura bakma...Aşağıda yazacaklarıma sizde dikkatlice okuyun KIRMIZI ile alıntısını yaptığım yerde DENİZ BAYKALIN hükümeti suçladığını yazmışınız...EEE bu ilk değilki aynı şeyi AKP yapmadımı ben İSTANBUL luyum hiç unutmam o zamanlar NURETTİN SÖZEN Belediye başkanı kalktılar CHP yi suçladılar sizin yüzünüzden YAĞMUR yağmıyor dediler...Ne kadar garip değilmi bu tür lafları maalesef herkes söylüyor bakınız üşenmezseniz heman aşağıda yazacaklarımı lütfen zaman ayırıp okuyun...
Bundan bir kaç ay önce montaj işi yapıyorum çatıdayım benimle beraber çatıcı ustalarıda var neyse bir ara çay molası verdik ,çayları yudumlamaya başladık. Laf arasında çatıcı arkadaşlardan biri kalktı eskiden CHP varken İSTANBULA yağmur bile yağmazdı dedi,bende hemen kendisine neden böyle düşünüyoprsunun dedim. Bana CHP yi hiç sevmediğini onların GÜNAHKAR olduğundan bahsetmeye başladı ya dedim CHP yi sevme ama ALLAHI bu tür işlere bulaştırma.Siyasetle bu işin ne alakası var diyorum adam yok inat devam ediyor..Baktım olmayacak o zaman dedim sana bir şey söyleyeceğim eğer bana bunun cevabını verirsen bende senden herkesin içinde özür dileyeceğim dedim.Usta hemen atıldı tabii sor sorunu dedi peki dedim,şimdi senin bu mantığına göre bu PARTİ (CHP) yüzündenmi yağmur yağdırmıyordu ALLAH diye son kez sordum cevap yine aynı EVET dedi.Şimdi o zaman ben sana sorumu soruyorum dedim o zaman senin bu mantığına göre AFRİKA daki insanlarda GÜNAHKAR Allahın sevmediği kişilere oy veriyorlar ve cezasınıda böylemi çekiyorlar dedim.! Yani mantığa bakın AFRİKA kıtasının bir gerçeğidir bu orda yaşayan insanlar şimdi çokmu günahkarlar diye sordum.! Usta AVAL AVAL suratıma baka kaldı,hadi bana cevap versene diyorum TIK yok ne oldu dedim DİLİNİMİ yuttun.Bana kusura bakma Ustam ben bunu o kadar ince düşünmemiştim dedi.!!! İşte biz buyuz etrafımıza bakmadan kendimize dersler çıkarmadan körü körüne gideriz ALLAH tan gelen bir kuraklığı bile birşeylere mal etmeye çalışırız amaç nedir amaç insanların kafasını karıştırmaktır...Benim bu tür yazı yazanlara karşı karnım tok yazacak olan iyi düşünsün yazsın KONU ne idi bir üssteki arkadaşımız olayı tutmuş MAZOTA bağlamış.! Acaba bizler ne zaman AKLILLANACAĞIZ. Bu gün yeğenim geldi ismi lazım değil bir İLAÇ FİRMASI nerdeyse tüm departmanlarını yani çalışanlarının çoğunu İŞTEN ÇIKARMIŞ ve ARGEDEN adam istemiş İLAÇ yapmak için.Size bu kadar diyorum boşuna TOZ PEMBE tablolara gerek yok her kez artık her şeyin farkında ama bu RÜYADAN uyanmak işlerimize gelmediği için gittiği yere kadar gidecek sonra siz sağ bizler selamet...
Ben bu partiye oy vermedim, ailemide ısrarla tembihledim vermeyin diye.
Gün bugün, herkes şikayetçi. Verende vermeyende.
Ve herkesle iddaya girerim, yeni hükümet seçimlerinde yine bunlar olacak başımızda.
Çünkü deveye diken, insana seven :)
Diceksinizki, kime oy vericez. işte zurnanın ZORTTT dediği yer burası.
diğer parti liderleride ne yazıkki daha beter.
Bugün Oktay Vural veya Mustafa Sarıgül tarzı kişiler partilerinde başkan olsalardı durum böyle olmazdı.
Kısacası mecbur devam edicek bu hukumet, istemesekte. Ama en azından Mecliste %52lere çıkmamasını sağlamak lazım. Diğer partilerinde sandalye sayısı cok olmalıkı böyle padişahlık devam etmesin.
öte taraftan unutkan cahil ve bilinçsiz bir ül***iz.
Doğalgaza zam oldu, millet protesto edeceğine, koşa koşa doğal gaz şubelerine gidip ön ödeme ile ucuz gaz satın aldılar. Mal oğlu mallar.
Genel sağlık sigortası kapsamında uygulanan bir sitem var. tam 1 sene olucak 1 ocakta. Çalısan çalışmayan herkes sağlık sigortası kapsamında ve devlete PRİM ödeme zorunluluğu var. Ben çalısmıyorum gelirim yok giderim çok deme hakkınız YOKKK !! Oturdugunuz evde ailenizden 1 kişi bile çalısıyorsa, yaşınız 18den buyukse, öğrenci değilseniz Genel sağlık sigortasından yararlanmaya MECBURSUNUZ. İtiraz etme hakkınız yok, bu yuzdende devlete prim ödemeniz gerekiyor her ay. Ödemek istemiyorsanızda ilçe kaymakamlıgında gelir testi yaptıracaksınız. ve % 99 prim ödemeye mahkum olacaksınız. Bu işin ayrıntısı çok.
Borcunuzu buradan sorgulatabilirsiniz
Gündüz saatleri deneyin
konu ayrıntılı linkler
buda zamanında benim isyanım
aylık yatırılan,bütün dekontlar dosya halinde duruyor.ödenmemiş veya aksamış ödeme yokki.bende bunu söylemeye çalışıyorum işte.ispat edin diyoruz edemiyorlar.birde neden 17 yıl önce şu kadar borcunuz var diyipte almadı.işlerine gelmez tabikii..aslı 500 tl ise,faizi ile birlikte olmuş anasının nikahı....:smiles22:
banka akpartinin değil 2
aynen katılıyorum.kazanmalarınında sebebi,karşısında rakip gibi rakip yok.
konu ayrıntılı linkler
usta,hep aynı senaryolar.sesimiz çıkmadıkça tepemize biniyorlar...
durmak yok yole mümkünse en sessizinden devam
siz unutmusunuz da verenlerin sucu ne.kanunlar unutmakla maalesef olmuyor.bir işyeri açtığınızda kanun ve kaideleri bildiğiniz kabul ediliyor .
benimde başıma gelmişti.köylüden stopajla alınan mallarda bagkur a yüzde 1 haraç koymuşlar.ama kanunu kimse uygulamamış.yıllar sonra bizden geçmişe dönük istediler.bizde esnaflar olarak bilmiyorduk dedik olmadı.muhasebecimizin bu kanundan hiç haberi olmamış.velhasıl meclis dzeltti vede hala ödüyoruz.köylüden aldığımız mallarda yüzde 4 devlet e stopaj vede yüzde 1 bagkur a stopaj.yapacak bir şey yok kanun boyle vede devam ediyor.
sizin durumunuza gerçekten üzüldüm.
ama konu başlığıda hiç hoş olmamış kanısımdayım.
korfez41
27-12-2012, 20:56
kısa ve oz olarak :stop:
körler sağırlar birbirini ağırlar
nıye bu atasozu yazdım dıye merak edersenız bu olay herkezın basına gelebır bunun boyle bılmesınde yarar vardır
rselturk
27-12-2012, 21:01
buda zamanında benim isyanım
Yüz yıllar önce haksızlığa boyun eğmeyen bir ulu Ozan da aynı şekilde yakınıyordu:"Koyun olduk ses anladık,sürüye saydılar bizi." (Pir Sultan Abdal):45:
Lütfen biribirinizle siyasi olarak tartışmayın. Bu şekilde tartışamlara devam ederse konu kapanır.
Ayrıca konu başlığıda uygun biçimde düzeltilmiştir.
beydemir
28-12-2012, 02:08
hükümetin kepazeli başlığının düzeltilmesi isabet olmuş daha önceki mesajımdada yazdığım gibi çok ağır bir kelimeydi
daha fazla tartısmayalım.
olması gereken hersey oluyor artık.
AK..P...KEPAZİLİĞİ !!!!
usta ;
Ot ithalatı başlıyor
Besicinin yüzü, ot ithalatıyla gülecek. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan çalışma kapsamında tarım ve kredi kooperatifleri besiciden talep toplayarak, ihtiyaca göre ot ithalatı yapılacak.
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, ''Maalesef geçen yıla nazaran ot fiyatları da çok ciddi bir artış oldu. Şu anda ot fiyatlarında geçen yıla mukayese ederse 2-3 kat kadar bir fiyat artışı var. Tabii buna ilişkin ciddi tedbirler alındı'' diye konuştu.
MEMLEKETE BAK USTAAAAAAA ..!!! ne hale geldik
eskiden samanlık seyrandı ..!!!
Only the registered members can see the link[1]:
şımdi saman ot yok muş !
rselturk
28-12-2012, 22:59
Zeki Dost,bu karükatüre bayıldım vallahi.İçine düştüğümüz durum,demek çok sevilmemizdenmiş!...:8[1]::8[1]::8[1]::8[1]:
beydemir
28-12-2012, 23:21
usta ;
Ot ithalatı başlıyor
Besicinin yüzü, ot ithalatıyla gülecek. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan çalışma kapsamında tarım ve kredi kooperatifleri besiciden talep toplayarak, ihtiyaca göre ot ithalatı yapılacak.
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, ''Maalesef geçen yıla nazaran ot fiyatları da çok ciddi bir artış oldu. Şu anda ot fiyatlarında geçen yıla mukayese ederse 2-3 kat kadar bir fiyat artışı var. Tabii buna ilişkin ciddi tedbirler alındı'' diye konuştu.
şımdi saman ot yok muş !
samanın balyası 20 tl olmuş bir balya samanı iki büyükbaş hayvan 1 günde yer.
varın besicinin halini hesap edin.
muslum-baba
28-12-2012, 23:33
tekrar bi seçim oldugunda yine ak partiye verir bizim milletimiz merak etmegin
seçim zamanında geçe yarısı erzaklar dağıldıgında yine oylar akp,ye gider bizim milletimiz çail....
bu arada selim ustaya geçmiş olsun....
tekrar bi seçim oldugunda yine ak partiye verir bizim milletimiz merak etmegin
seçim zamanında geçe yarısı erzaklar dağıldıgında yine oylar akp,ye gider bizim milletimiz çail....
bu arada selim ustaya geçmiş olsun....
o zaman bu cahil millete doğru yolu göstermek gerekmez mi müslüm baba.gelecek seçimde oyları nereye verelim...
şimdiki hükümetin kazanmasının tek sebebi,diğerlerine bakınca,seçme sansı olmadığı için veriliyor.en iyi zaman,Tansu Çiller zamanı idi.herkeste para boldu,bütün satıcılar ve sanayiicilerin yüzü gülüyordu.maaş çok,tüketilen giderler çok ucuzdu.en basit örnek,araçlardaki kullanınal lpg nin litre fiyatı 1.20 kuruştu.yani eski parayla 120 binlira.şimdi 3 milyonlira.:mad2:
hayırlı olsun bu sabahta doğalgaza zam geldi...:smiles22:
usta ;
Ot ithalatı başlıyor
şımdi saman ot yok muş !
Cumhuriyet tarihinde ilk kez ot ithal edeceğiz.
Koca Avrupa kıtasında 12 bin bitki çeşidi var…
Bunun sadece 9 bin türü Türkiye’de.
Faydalı otlarımızı dünya kapışıyor.
Sıkıntımız; hayvana yedirecek otumuz.
Only the registered members can see the link HIDI ORDAN beYAAOnly the registered members can see the link
MECLİS KÜRSÜSÜNDE
milletvekilimizin
ineklerin mektubunu getirdim.dediği Şiir şöyle;
"Kış geldi kar yağdı kapandık ahıra, ot yok saman yok tezek de yapamıyoruz. Sahibimiz bizden et istiyor, süt istiyor, kışın ısınmak için tezek istiyor. Ot yok saman yok kar yağdı aç kaldık, kapandık ahıra."
Bağ-ı dehrin hem hazanın hem baharın görmüşüz
Biz neşatın da gamın da ruzgârın görmüşüz
Çok ta mağrur olma kim meyhane-i ikbalde
Biz hezaran mest-i mağrurun humarın görmüşüz
Top-i ah-i inkisare paydar olmaz yinede
Kişver-i cahın nice sengin hisarın görmüş
Bir huruşiyle eder bin hane-i ikbali pest
Ehl-i derdin seyl-i eşg-i inkisarın görmüşüz
Bir hadeng-i cangüdaz-i ahdır sermayesi
Biz bu meydanın nice çapiksüvarın görmüşüz
Bir gün eyler destbeste paygâhı caygâh
Bîadet mağrur-i sadrın itibarın görmüşüz
Kâse-i deryuzeye tebdil olur cam-i murad
Biz bu bezmin Nabiya çok badeharın görmüşüz
üstat ne güzel demiş
bence sorun tayyip değil.sorun muhalefette.illa ben olacam diyenlerde.
akp gökten inmedi.vede coğunlukta isteyerek oy vermiyor.ama ğeçmişteki acılar.
ecevit in zamanı,rahsan ın bahçeliye katilller demesi,econu kafaya kasa yemesi,iskide bir penseyi dozer parasına alması istanbul belediyesinin neler nelerrrr
ya baykal bile kasetle gitti.mhp nin genel başkan yardımcılarıda.bence sorun burada işte.illa ben olacam diye ısrar,genel kurul yap yine aday ol.
bahçeli erzurumda vatandaşa alında asın diye ip attı.o kadar emeğide kaldırdı attı
tayyip gider gelir önemli değilde,sözcü ve yeni çag nanda bu memlekete başbakan olunmaz.
tayyip bu memleketin bütçesinin yüzde 7 sini bedava dağıtıyor.sivas ı geçin divriği oradan tunceli başlıyor.yani elektrik bedava ,sigara kaçak 1.5 lira,su bedava,mazot doguda kaçak 1 lira bizde burada sürün dur.akp li olanlarda bunu bilmiyormu.biliyor,biliyor ama 16 yasındaki kız cocogunun ismini jip inin baş harlerine yazan başkan yardımcılarınıda BİLİYOR
21 İNDEDE KIYAMET KOPMADI OFF Kİ OF