Orijinalini görmek için tıklayınız : Tahkim'den Meireles'e indirim!
Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Fenerbahçeli futbolcu Raul Meireles'e verilen 11 maçlık cezayı 4 maça düşürdü. Kurul ayrıca, Meireles'e 20 bin TL para cezası verdi.
Yayıncı kuruluştan gelen ve toplam süresi 6 saat 38 dakika 35 saniye olan 5 CD halindeki görüntülerin tamamı izlendiğinde; özellikle "Araçtan Geçilen Farklı Açılar" adlı CD'nin 15.- 93.saniyesi arasındaki görüntülerde; "Aktüel 1" adlı CD'nin 57.dakikasının 43.saniyesinde başlayan görüntülerde; "Aktüel 3" adlı CD'nin 1.saat 17.dakikasının 23.saniyesinde başlayan görüntülerde; futbolcusu Raul Jose Trindade Meireles'in müsabaka hakemine oldukça yakın mesafeden, ısrarla ve sert ifadelerle itiraz ettiği, yüzünün tamamen görünmesine olanak sağlayan "Araçtan Geçilen Farklı Açılar" adlı CD'nin 15.-93.saniyesi arasındaki görüntülerde konuşmanın sertliği nedeniyle, ne söylediği tam olarak anlaşılamamasına rağmen başını sert şekilde öne doğru hareket ettirdiği sırada kullandığı sözün etkisiyle hakemin yüzüne bir sıvının gelmiş:8[1]: olabileceği düşünülse de futbolcunun tüm bu eylem sırasında konuşmaya devam ettiği ve konuşma esnasında tükürme eyleminin fiziksel olarak mümkün olmadığı; yine tükürmenin kasden gerçekleştirilebilecek eylemlerden olduğu
bundan sonra rapor yazmalarına gerek kalmadı hakemlerin işte...ne güzel dimi.... nası olsa yazan birileri var.
Only the registered members can see the link
BU TAHKİM...
"Araçtan Geçilen Farklı Açılar" BUNU HANGİ KÖR ARAÇLA BAKTILAR Kİ ?:8[1]:
BUNLAR JE İŞ YAPARLAR
tanju_aydin
27-12-2012, 21:24
zek, 62 ustam mübarek cuma akşamı günaha girmeyeyim diye çok uğraştım ama insan böyle haksızlığı görünce duramıyo yaq şimdi halis özkahya resmen yalancı oldu federasyonun başındaki zat beşiktaşlı gibi görünen ama koyu fenerli olan kişi şimdi kına yakar türk futbolu ve türk hakemliği ne yazıkki öldü başımız sağolsun meriler aslında hakeme el hareketini yapmadı federasyona yaptı en başından en altdaki memuruna kadar siz alayınız böyle korkak böyle demek istedi ne yazıkki
nuruttinozer
27-12-2012, 21:44
Bunlar Türkiye'de azıyorlar
zek, 62 ustam mübarek cuma akşamı günaha girmeyeyim diye çok uğraştım ama insan böyle haksızlığı görünce duramıyo yaq şimdi halis özkahya resmen yalancı oldu federasyonun başındaki zat beşiktaşlı gibi görünen ama koyu fenerli olan kişi şimdi kına yakar türk futbolu ve türk hakemliği ne yazıkki öldü başımız sağolsun meriler aslında hakeme el hareketini yapmadı federasyona yaptı en başından en altdaki memuruna kadar siz alayınız böyle korkak böyle top sunuz demek istedi ne yazıkki
haklısı kardeş :
tüp kafanın içinde fener gazı var
Hakemler derhal karar alıp bu rezil karar düzeltilinceye kadar bütün maçları boykot etmelidirler.
Ne futbolu ya ! memlekette TOPPPPPPPPP dan başka nevar
BUNDAN SONRA 4 MAÇ CEZAYI GÖZE ALAN HER FUTBOLCU(FB'Lİ OLMAK ŞARTIYLA) HAKEMLERE TEKERLEK İŞARETİ YAPABİLİR..
fenerbahçeliyim ama ceza bence az bazı hareketler vardır sözden daha ağır gelir insana kaldıki adamın yüzüne tükür sokakta yaparsan adamı döverler peki galatasaraylı futbolcunun suçu bu hareketlerden dahamı ağırdı yazık ben zamanında beşiktaşın yaptığını bekliyordum yönetimden yönetim ne yaptı ben futbolcumun arkasındayım dedi hatırlayın beşiktaş ne yaptı paskal tombala çekti bileti kesildi yazık bundan sonra artık hakemleri döverlerse şaşırmam
oLAY KÜFÜRLEŞMEYE KADAR GİTTİ
Türkiye Futbol Federasyonu'nu İstinye'deki binasının 3. katında yapılan toplantıda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile TFF yetkilileri arasında Raul Meireles'in cezası konusunda büyük bir tartışma yaşandığı ve bu tartışmanın küfürleşmeye vardığı ifade edildi. Hatta masalar yumruklandı, sandalyeler tekmelendi
BUNDAN SONRA BÖYLE OLUR HERHALDE tff de olaylar
top . küfür eden kazanıyor !!
Meireles tükürdü Federasyon Yaladi :)
Meireles tükürdü Federasyon Yaladi :)
evet usta:
11 maçlık cezası 4 maça indirilen Fenerbahçeli Raul Meireles, Portekiz Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine şunları söyledi:
"Çok mutluyum çünkü hakeme tükürmediğim kanıtlandı. Ve bu benim için çok önemliydi. Bence adalet yerini buldu. Hep söylemiştim; ben sadece yaptığım şeyler nedeniyle cezalandırılmalıyım, - tabii görmeyen körler için:46:-yapmadıklarım için değil. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim. Her zaman bana inanan iyi arkadaşlarımın ve iyi bir kulübümün olduğu da bir kez daha ispatlandı."
evet usta:
11 maçlık cezası 4 maça indirilen Fenerbahçeli Raul Meireles, Portekiz Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine şunları söyledi:
"Çok mutluyum çünkü hakeme tükürmediğim kanıtlandı. Ve bu benim için çok önemliydi. Bence adalet yerini buldu. Hep söylemiştim; ben sadece yaptığım şeyler nedeniyle cezalandırılmalıyım, - tabii görmeyen körler için:46:-yapmadıklarım için değil. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim. Her zaman bana inanan iyi arkadaşlarımın ve iyi bir kulübümün olduğu da bir kez daha ispatlandı."
eyyymırıılsss
bak usta nedemiş
Fenerbahçe'ye, Türk futboluna, futbolseverlere ve de hakemlere çok daha saygılı olması gerekir. Unutulmasın ki Meireles'e o kadar para sportmenliğe aykırı davranması için değil, Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna hizmet etsin diye verildi.ATİLLA TÜRKER:clap2::
xfles7837
27-12-2012, 23:36
böyle başa böyle tarak, tam bize yakışan yakışan bir karar olmuş.
GALATASARAY KULÜBÜ: "TÜRK FUTBOLUNA TARİHİ BİR LEKE DAHA"
"BU KARAR İLE TÜRK SPOR DÜNYASINA, BİR KEZ DAHA ***Fİ BİR İDARENİN GÖLGESİ DÜŞMÜŞ, FUTBOL TARİHİMİZE YILLARCA ÜZERİMİZDEN ATAMAYACAĞIMIZ BİR LEKE DAHA SÜRÜLMÜŞTÜR"
"BU VAHİM UYGULAMA İLE MEVCUT FEDERASYON ASLİ GÖREVİNİ YERİNE GETİRME KABİLİYETİNİ CİDDİ ŞEKİLDE YİTİRMİŞTİR"
BÜLENT YAVUZ: RUHSAL BUNALIMA GİRECEKTİR
Tahkim Kurulu'nun verdiği Meireles kararından sonra çok merak ediyorum:
Hakem Halis Özkahya ne olacak! Hakem Halis Özkahya'nın ruhsal ve psikolojik bunalım içine gireceğini düşünüyorum. Bu karardan sonra hakemler, artık kendilerini sorgulayacak cümlelerden uzak duracaklar..
Only the registered members can see the link[1]:
Galatasaray ile oynanan maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 1 resmi müsabakayı kendi
0000-FENERBAHÇE'YE 10 BİN LİRA CEZA
TFF'den yapılan açıklamada, kurulun, Kardemir Karabükspor ile oynanan maçta flaş röportaja teknik sorumlu ve 3 futbolcusunun katılmamasının yanı sıra basın toplantısında en az 2 oyuncusunun yer almamasından dolayı Fenerbahçe Kulübü'ne toplam 10 bin lira para cezası verdiği bildirildi.
adamlar sizi Takmıyor ki - Başkan yarın tfff basar yine .küfür SANDALYE atarlar !
karakutu
28-12-2012, 01:54
ewet ceza normale düşmüş ben normalde 4,5 maç bekliyordum
beydemir
28-12-2012, 02:46
artık hakemlerin ağzı yandı yoğurdu üfleyerek yiyip fenere kart göstermemek için azami gayret gösterirler fener camiasına hayırlı olsun
Futbolda en son yuvarlak olan şey toptur
Tahkim Kurulu Üyesi, kararı ve yaşananları anlattı.
"Gözlükleri takıp, 3D Gözlük teknolojisiyle görüntüleri izledik.
saha bulanıkmış !:D
Vicdanımız çok rahat; tepkiler çok ağır ve ağrımıza gidiyor. Biz hukuk dışı bir karar vermedik" dedi.
"Tahkim inandırıcılığını kaybetti"
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD),
''Tahkim Kurulu'nun vicdanları kanatacak nitelikte bir karara varması spor kamuoyu nezdinde tüm inandırıcılığını kaybetmesine, TFF'ye ve kurullarına olan güven duygusunun tamamen sarsılmasına, hatta yok olmasına neden olmuştur. Tahkim Kurulu'nun anılan kararında belirtmiş olduğu gerekçeler, akıl ve mantık sınırlarını zorlarken, hakem camiasının kamuoyu nezdinde büyük yara almasına sebep olmuştur. Tahkim Kurulu'nun, vicdanları kanatan bu kararı mutlak suretle yeniden değerlendirme içine girmesi ve kararın düzeltilmesi yönünde tüm yetkisini kullanması gerekmektedir.''
yargıç_1
30-12-2012, 01:04
hakaret içerici mesajlardan dolayı konu kapanmıştır.
ayrıca mesajlarda yazılarınızı normal boyutta yazarsanız yine okunabilir bu kadar büyük yazmanıza gerek yok
zekı62 yargıç_1 Abim doğru söylüyor hemen hemen her konunuzda böyle büyük boyutlar kulanıyorsunuz. Sanki insanın gözüne birşeyler sokmak için. Birde bu FENERBAHÇE düşmanlığınızı anlamadım açtığınız spor içerikli konuların çoğu FENERBAHÇE alehine. Sanki kötülemek gibi bi amaç içerisinde olduğunuzu hissediyorum.