PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vu+ da Kanal Düzenleme

Hilmi
04-01-2013, 21:55
Vu+ da Kanal Düzenleme

Vu Plus edit programını bilgisayarımıza indirip kuruyoruz.

Only the registered members can see the link

Ayarlar kısmına girip cihazımızın ip, kullanıcı adı ve şifresini yazıp. Kaydet tuşuna basıyoruz.

Daha sonra FTP yazan butona tıklıyoruz.

Cihazımızdaki kanalları bilgisayarımıza almış olduk. Buketler kısmına buket ismi belirleyip sıralı sekilde yazıyoruz. Buket ismine sıraladığımızda sıraladığımız buket ismine faremizle tıkladığımızda buketlerin solunda en ustte buket ismi cıkacaktır. Buraya sıralmak istediğimiz kanalları en soldaki kanallardan tutup faremizle içine atabilir sıralayabiliriz.

Daha sonra sıraldığımız kanalları cihazımıza dreambox’ a gönder butonuna basarak yolluyoruz.

Aşağıdaki resimde göstermiş olduğumuz gibi kanallar cihaza aktarılmış olacaktır. Daha sonra işletim sistemimiz olan Linux’u restart butununa tıklayarak yaptıklarımızı kayıt etmiş oluyoruz.

Vu Plus edit -İndir:

Alıntıdır emeğe saygı.

rselturk
21-04-2013, 21:13
Merhaba Hilmi Dost!
Bu proğramı inceledim,ama derdime derman olmayacak gibi.Önce sorunumu yazayım,sonra da gerekli olan proğramın ne olacağını sorayım:[COLOR="Red"]Benim cihazda 11.041 V 8400 (TRT HD-TRT1HD) frekansı ile 11.746 H 27500 frekansı çakışmaktadır.Bu iki frekanstan hangisini manuel olarak taratırsam diğer frekansa ait kanallardan görüntü alınamamaktadır.Yani ister manuel,isterse oto tarama yapsam bu iki frekansa ait kanallardan birininki çıkmıyor.Çözümü;Dreambox kanal editör proğramı dediler.Bunu nasıl edinebilirim? Teşekkürler,saygılar!:45: COLOR]