PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yarın sabaha dikkat-Meteroloji

zekı62
06-01-2013, 19:26
ANTALYA'DA 4 GÜN FIRTINA UYARISI

ANTALYA Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin Merkezi'nden yapılan açıklamada, kentte 4 gün boyunca saatteki hızı 60 kilometreye kadar ulaşacak fırtınanın etkili olacağı kaydedildi.

Bugün gece saatlerinden itibaren kuzeybatı yönünden 40-60 kilometre/saat hızla esmesi beklenen fırtınanın daha çok denizde etkili olacağı belirtildi. Denizdeki hızı saatte 60-80 kilometreye ulaşacak fırtına nedeniyle denizin kaba ve çok kaba dalgalı, dalga yüksekliğinin 3 ila 5 metre dolayında olacağı ifade edildi.

Fırtınanın 10 Ocak Perşembe günü sabah saatlerine kadar etkisini sürdüreceği

vay :49:yandık desenize

Meteroloji bu gece kuvvetli kar yağışı beklendiğini açıkladı. İstanbul'u da etkileyecek olan yağışlı hava özellikle yarın öğleden sonra ve salı günü yoğun kar yağışı şeklinde seyredecek.

Volkan
06-01-2013, 19:38
bilmiyorum ama sanki kar hiç yağmayacakmış gibi geliyor gectiğimiz senlerde bu zaman kadar en azında 2 yada 3 defa sabahları uyandığımda 5 cm kar görürdüm ama bu sene olmadı. Bakalım bu sefer ne olacak ama şöyle etkili yoğun sibirya ve rusya üzerinden sert bir kışı halen beklemekteyim :)

zekı62
06-01-2013, 20:17
Only the registered members can see the link

Yurtta soğuk ve yağışlı hava sürerken Antalya'da yazdan kalma bir gün yaşandı
Öğle saatlerinde hissedilen sıcaklık 19 dereceyi bulurken,
dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde özellikle yabancı turistler deniz ve güneşin tadını çıkardı.-
-
ama Antalya Meteoroloji Bölge Müdürü Necip Duman

Antalya’da 2004 yılında en önemli sıcaklık düşüşü yaşanmış ve tarihinde ilk kez eksi 4 derece sıcaklık kaydedilmişti. Salı gecesi de bu değerlere yakın bir sıcaklık düşüşünün kaydedileceğini tahmin ediyoruz.”

-

zekı62
06-01-2013, 21:10
bilmiyorum ama sanki kar hiç yağmayacakmış gibi geliyor gectiğimiz senlerde bu zaman kadar en azında 2 yada 3 defa sabahları uyandığımda 5 cm kar görürdüm ama bu sene olmadı. Bakalım bu sefer ne olacak ama şöyle etkili yoğun sibirya ve rusya üzerinden sert bir kışı halen beklemekteyim :)

usta yetklisi :
--Topbaş'tan İstanbullular'a uyarı

kent genelinde etkili olması beklenen kar yağışıyla ilgili

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Çok zorunlu kalmadıkça özel araçlarla trafiğe çıkılmamasını ve toplu taşımanın tercih edilmesini önermekteyiz" dedi

---Vatandaş :
Altuniza de 3 gundur tuzlama aracı bekliyor.hala kar yok :)çalışıyoruz görüntüsü için mı ?her gün kar yağışı erteleniyor.bu kadar zor mu bu tahmin ,anlayamadım

diyorlar:8[1]:

her halde bunun için:Only the registered members can see the link

zekı62
07-01-2013, 15:19
vatandaş antalya için doğru söylemiş

Only the registered members can see the link açık günlük güneşlik biraz rüzgar var tabii

İstanbul bembeyaz!

diyorlar:8[1]:

zekı62
08-01-2013, 23:16
Kleopatra Plajı'nda Alman Baba İle Kızının Deniz sefası

Dondurucu soğuk ve kar yurdun büyük bölümünde hayatı olumsuz etkilerken, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde tatil yapan Alman Adreas Sidon ve kızı 19 yaşındaki Mandana Sidon, Kleopatra Plajı'nda tek başlarına deniz sefası yaptı.