Orijinalini görmek için tıklayınız : Dubai gidiyorum varmi önerisi olan?
Arkadaslar subat ortasi dubaiye gidecegim onerisi olan varmi ne yenir neee gezilir ordan ne alinir
Vallaha abi gitmediğim için bişey diyemiyecem. Ama sen yinede oralarda dikkatli ol. :) Ha bu arada hiç forumda görünmüyon abi hayırdır. :)
Kis gunu tadilatlar var yogun geciyor
Usta bakıyorumda ülke ülke geziyorsun:)
Yaw gorende paso disarida sanacak:)
gece hayatını seviyorsan yorks club şiddetle tavsiye :rockon:
birde çöl safari turları katılmanı öneririm
Gece hayatimi??? Biz gunduzu zor goruyoruz hahahhaahha
muslum-baba
09-01-2013, 18:59
Gece hayatimi??? Biz gunduzu zor goruyoruz hahahhaahha
CABBARİ şef sana hayırlı yolçuluklar fotoraf çekilirsin başka ne diyebiliriski:)
Arkadaslar subat ortasi dubaiye gidecegim onerisi olan varmi ne yenir neee gezilir ordan ne alinir
dubai ye gidince çin mahallesine uğra ucuz alışveriş için uygun vaktin varsa abu dhabi ye gidebilirsin yemek için uygun fiyata bol bol deniz ürünleri veya fast food iyi tatiller
dragutcim
09-01-2013, 23:17
Hayırlı yolculuklar, sağ salim dönmek nasip olsun, temennisinin yanında daha önce gitip gitmediğinizin farkında olmadan yorum yapacam; sadece amerika ve gittiğiniz ülkede fiyatlar yarı yarıyadır. Sübvanse söz konusu olabilir ama ihtiyacınızı kişisel olarak oradan daha ucuza temin edebilirsiniz...(3/1)
karakutu
10-01-2013, 02:39
Güle güle git güle güle gel
yediğin içtiklerin senin olsun gördüklerini anlat yeter
hayırlı yolculuklar.:wave:
Tekstil cok ucuz degilmis ama elektronik kismi cazip fiyatlara sahip turda abudhabi turu var zaten
aliharbiye
10-01-2013, 11:28
iii yolculuklar cabbari usta. sağ git salim gel. biz yine burda olacaz. ama özellikle yanına camera almayı unutma. resimleride dönüşte bizimle paylaşmanı bekliyoruz selametle.
Aslinda gidilecek tur uzakdogu ama onu baska bahara artik
Aslinda gidilecek tur uzakdogu ama onu baska bahara artik
Uzak doğu derken başkanım :)
Uzak doğu derken başkanım :)
Tayland singapur vs. Ben senin aklindan gecenleri okudum hacı:)
yargıç_1
14-01-2013, 15:11
tayland :)
uydu paylaşım cihazlarının yurdu orası :) tanıdık uyducu veya elektronikci bulursan yardımcı olur. şimdiden hayırlı yolculuklar...
O zaman alalim en popiler olandan nede olsa ucuzdur