PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Levent kırca Fatih Altaylı’nın kimyasını bozdu

Hilmi
16-01-2013, 22:16
Only the registered members can see the link

Levent kırca bu gece katıldığı Haber Türk’te yayınlanan Teke Tek programında sözleriyle Fatih Altaylı’nın kimyasını bozdu. !!!!!!!!!!!

İşte o sözler;

*Sen niye cezaevine düşesin ki? Hükümete yakınsın. Yakınsın az kalır AKP yalakasısın…

*Fox’tan kovulmamı Tayyip Erdoğan istedi. Kanalın lisansını elinden almakla tehdit etti.

*Gelin oyunumu seyredin. Senden bahsediyorum. Ertuğrul Özkök’ten bahsediyorum Fatih. Senin adını söyleyince seyircinin tepkisini görmelisin.

*Fatih Altaylı: Ben salak mıyım?

Levent Kırca: “Evet Salaksın ve yalakasın”.

*Fatih Altaylı: Ben iktidar yalakası mıyım?

Levent Kırca: Öylesin.

* Levent Kırca: Sen hiç Silivri’de yatan 105 gazeteci arkadaşını ziyaret ettin mi?

Fatih Altaylı: Hayır.

Levent Kırca: Sen nasıl gazetecisin?...........

Admin
16-01-2013, 22:30
Levent kırca dun akşam cok agresifti bende hayretle izledim ama her dogru heryerde söylenmez lafı burada geçiyor sanırım

ŞRARSKOZ
16-01-2013, 23:58
birde link olsa idi

Editor
17-01-2013, 00:23
birde link olsa idi

Al size video

ngI61H7dcgw

rselturk
17-01-2013, 01:18
Dost,haberleri izlememiştim,teşekkür ederim.Gerçekten ikisinde de üslup hiç hoş değil!..Sayın S.Yılmaz'ın dediği gibi "Her doğru her yerde söylenmemeli!"Üslup zafiyeti,her ikisinin de tüm sempatisini alıp götürdü.:49:

kınık
17-01-2013, 01:48
saşırmış garibim allah saşırmasın insnaın kendine yaptığpınıb hic kimse yapmazmış her zaman sucu başkasında aramamk lazım birazda insanın kendini öz eleştiri yapması lazım devamlı başkasını eleştirmekle olmaz

hallederiz
17-01-2013, 09:53
Levent kırca dun akşam cok agresifti bende hayretle izledim ama her dogru heryerde söylenmez lafı burada geçiyor sanırım

her doğru her yerde söylenmezde bu doğru peki nerede söylenir???

Admin
17-01-2013, 11:02
her doğru her yerde söylenmezde bu doğru peki nerede söylenir???

Programın tamamını izlerseniz levent kırcanın tam bir şovmen oldugunu görürsünüz tamamen programa sinirli agresif fatih altaylıyı hedef alarak gelmiş fatih altaylıyı bende sevmem ama direk bir yere misafir geliyorsun ama misafir geldigin yerde ne varsa söylemenin hakkı olmadıgını düşünüyorum

hüseyin
17-01-2013, 11:16
levent kırca skeçlerini proğramlarını beyenerek gülerek izlediğim bir komodi sanatçısı fakat kendi gibi düşünmiyen insanlara olan tavrıda çok gülünç ve düşündürücü...yargının ve adaletin verdiği kararları yok sayıp statüko ve devletçi ziyniyetin savunulucuğuna soyunup yapmadığı edepsizlik etmediği küfür bırakmayan bu beni yıllarca güldüren ustayı hayretle izliyorum....ALLAH kendisine akıl fikir versin...

hüseyin
17-01-2013, 11:24
ayrıca eski eşi oya başar hanım, leven kırcayla yıllarca süren beraberliğini nekadar büyük fedakarlık ve özveri ile sürdürmek zorunda olduğunu seziyor ve tahmin ediyorum.....

CABBARİ
17-01-2013, 11:25
Ben agzi acik izledim tasvip etmedim ama adam harbi sanatci

rooster
17-01-2013, 12:12
Bu ne kardesim ya::cebi parayla dolan ekrana ikip sacmalayip duruyor:nasil olsa;cepleri dolu;villalarda oturuyorlarya;gÜndemde kalmak icin herseyi yapar bunlar..ayip ya..o kadar zenginlik bende de olsa programdan sonra orayi siler ve temizlerim .. :)

Hilmi
17-01-2013, 13:07
Only the registered members can see the link

Bu Fatih Altaylı denen adamın zaten ne mal olduğu belli fazla söze gerek yok bence...

xfles7837
17-01-2013, 13:10
son on yılda teke tek proğramına en çok kimi davet ettiğine baklılrsa yalakalık konusunda kırca nın pek de haksız olmadığı görülür. herşeye rağmen ayıp etmişler.

osmann
17-01-2013, 13:23
vay be. ilk defa fatih altay lıyı ve levent kırcayı böyle gergin gördüm. tam bir laf kavgası olmuş.

Simba
20-01-2013, 22:07
Teke Tek programına Levent Kırca'yı konuk eden ve canlı yayında Kırca ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelen Fatih Altaylı, bugün gazetesindeki köşesinde bu konuyu kaleme aldı. Tartışma öncesi yaşanan süreçle ilgili bilgiler veren Altaylı, yazısının sonunda Levent Kırca'ya sert bir eleştiride bulundu.

İşte Altaylı'nın o yazısı;
Birisi Teke Tek'e çıksa da beni bir benzetse.

Levent Kırca bana "Salak" dedi ya, of anam ne sevinç, ne sevinç bazılarında.

Hakan Gündüz remiksini bile yapmış. Güzel de olmuş.

Doğrudur. Levent Kırca'nın katıldığı Teke Tek'te son derece kötü bir duruma düştüm. Çünkü benim derdim Levent Kırca'yı konuk alıp rezil etmeye çalışmak, bitirmek değildi.

GELMİŞ AMA NE GELMEK
Böyle bir niyetim yoktu. Adam gibi konuşmak, sohbet etmek, sorularımı sormak istiyordum.

Levent Kırca'nın da o niyette olduğunu zannediyordum.

Aslında başa dönmekte fayda var.

Program ekibi Levent Kırca'yı davet ettiklerini söyleyince, "Ne konuşacağız ki?" diye itiraz ettim. "Abi iyi olur" deyince çocuklar, "Tamam" dedim.

Program günü Levent Kırca saat 23.00'te başlayacak programa akşamüzeri saat 16.30'da gelmiş.

Gelmiş ama ne gelmek.

Ben dışarıdaydım. Ekiptekiler, "Levent Bey geldi" diye haber verdiler.

Şaşırdım, programa 6 saat kala gelmişti. "Ben gelinceye kadar benim odama alın, ağırlayın" dedim. Kabul etmemiş.

6 SAAT OTOMOBİLİN İÇİNDE OTURMUŞ
Gazetenin otoparkında otomobilinin içinde oturmuş.

"Çay getirelim" demişler, kabul etmemiş.Akşam yemeğe davet etmişler, ona da "Hayır" demiş. 6 saat otomobilin içinde oturmuş.

Sonra da programa girdik.

Kırca gergin ve agresifti.

DİLİMİN UCUNA GELENLERİ TUTTUM
Ben de beklemediğim bir saldırganlıkla karşılaşınca sinirlendim. Soru sordum, yanıt vermedi.

Tekrarladım, şarkı söylemeye başladı. Hiçbirini yapmadığı zaman hakaret etti. Sinirlenmeme rağmen, Levent Kırca'yı çok da kırmak istemedim. Yaşına, geçmişine hürmeten, söyleyebileceklerimi, dilimin ucuna kadar gelenleri tuttum.

KAYBEDECEK BİR ŞEYİ OLMAYANLARLA TARTIŞMAMAK LAZIM
Fox TV'den gelen ve ayrılış hikâyelerini anlatan e-postayı bile okumadım. Sonunda ortaya hoş bir görüntü çıkmadı.

Sonuç olarak şunu anladım: Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayanlarla tartışmamak lazım. Çünkü onlar asla kaybetmiyorlar.

Simba
20-01-2013, 22:08
1 üst mesajımda verdigim yazı gibi levent kırcayı yıllarca komedi adamı tanıdık şimdi tetikçi konumunda oldugunu göruyorum sahsi düşüncem öyle ulusal kanalın basınada gelmesinden belli

USLUBank
21-01-2013, 02:03
Edep Ya Hu...
Bazı medya yazarları terör elebaşı ile birden çok ropörtaj yapmışlardır. Birand da buna dahil, Altaylı'da dahil, burada isim yazmak, resim koymak gerkirse en başta, Kırca'nın meydanı boş bulupta sahiplenmeye çalıştığı malum partinin başkanı her halde sıralamayı hiç kimseye kaptırmaz.
Lütfen yıkıcı olunacaksa bizde de dinamit var diye hemen havaya tehdit yağdırmayalım.

idiye
21-01-2013, 19:17
Hani yerinde söylenmis bir söz vardir.Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus.

Kirca kendi agzindan dev genc üyesi oldugunu söyledi.Devamla simdi Atatürkcü oldugunuda.

Bana göre bu röportaj danisikli bir programdi.

Bakiniz.Daha pkk kurulusunda roj tvde devgenc pkk yi destekliyeceklerini söylediler.Simdilerde pkk nin düstügünü görünce basladilar kaldiklari yerden devama.Bu memleketde piyon cok.

Birisini yakinen tanidigim decgencliye,yeri geldiginde her platformda anlattigim bir konusmami burada bir daha degineyim.

Ona sana bir sorumvar demistim.Gorbacov ( yanlis yazmis olabilirim ) zamaninda brejniev koministligi kaldiralim deseydi.Dünya onu tanirmiydi.Adam ne yapti geldi devletiillet basina -ey millet bu koministlik bizi batirdi bundan vazgecmemiz lazim dedi oya sundu kaldirdi.

Peki siz ne yaptiniz.Ortadoguda okumuyormuydunuz .kalktiniz silahlanip devleti milleti kurtaricaz diye daga ciktiniz.Oldunuz eskiya.

Hazret agzini acip bir kelime söyliyemedi.

Simdide kirca bey propaganda yapiyor.Hemde Mustafa Kemali sözde Kemalciymis gibi.

Bu millet asla ve aslaonlar gibi piyon olmaz.Hala anlayamadilar.

Dagda dolasirken tv lere yansiyan görüntüleri vede yakalandigi zaman ucagin icindeki görüntüleri kimse unutmadi.Korkudano dagdaki havasini alininca ne pkk yi nede yaptiklarini kimse unutmadi.

Simdi imralida sütdökmüs kedi gibi .

Admin
21-01-2013, 19:34
Hani yerinde söylenmis bir söz vardir.Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus.

Kirca kendi agzindan dev genc üyesi oldugunu söyledi.Devamla simdi Atatürkcü oldugunuda.

Bana göre bu röportaj danisikli bir programdi.

Bakiniz.Daha pkk kurulusunda roj tvde devgenc pkk yi destekliyeceklerini söylediler.Simdilerde pkk nin düstügünü görünce basladilar kaldiklari yerden devama.Bu memleketde piyon cok.

Birisini yakinen tanidigim decgencliye,yeri geldiginde her platformda anlattigim bir konusmami burada bir daha degineyim.

Ona sana bir sorumvar demistim.Gorbacov ( yanlis yazmis olabilirim ) zamaninda brejniev koministligi kaldiralim deseydi.Dünya onu tanirmiydi.Adam ne yapti geldi devletiillet basina -ey millet bu koministlik bizi batirdi bundan vazgecmemiz lazim dedi oya sundu kaldirdi.

Peki siz ne yaptiniz.Ortadoguda okumuyormuydunuz .kalktiniz silahlanip devleti milleti kurtaricaz diye daga ciktiniz.Oldunuz eskiya.

Hazret agzini acip bir kelime söyliyemedi.

Simdide kirca bey propaganda yapiyor.Hemde Mustafa Kemali sözde Kemalciymis gibi.

Bu millet asla ve aslaonlar gibi piyon olmaz.Hala anlayamadilar.

Dagda dolasirken tv lere yansiyan görüntüleri vede yakalandigi zaman ucagin icindeki görüntüleri kimse unutmadi.Korkudano dagdaki havasini alininca ne pkk yi nede yaptiklarini kimse unutmadi.

Simdi imralida sütdökmüs kedi gibi .

Çok haklısınız birde levent kırcanın arkasından gittigi işçi partisinin başkanı bir numaralı abdullah öcalancı ne sıfatla görüştügü ne sıfatla yemek yedigide ortada ben fatih altaylıyı sevmem ama levent kırcanın bu hallerini görunce tamamen gundemden düşüp saga sola sataşınca gercekten iyice gözümden düştü