PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dreambox edit

ccanak28
26-01-2013, 18:21
Selamlar, ustarlardan bi ricam olacak bende dreambox 500s var dreambox taki kanal ve buketler ile edit proğramı ile bağlanıp gördüklerim farklı proğram ile değiştirdiğim kanallar ise makinada yok lütfen yardım

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Volkan
26-01-2013, 22:41
açıklamanız biraz karışık olmuş. biraz daha düzgünn acıklarsanız yardımcı olabilir. Düzenlemiş olduğunuz listeyi kayıt edip cihaza yükledinizmi

ccanak28
26-01-2013, 23:43
açıklamanız biraz karışık olmuş. biraz daha düzgünn acıklarsanız yardımcı olabilir. Düzenlemiş olduğunuz listeyi kayıt edip cihaza yükledinizmi

:) Bundan 2 yıl önce dreambox edit ile kanal listesini kendime göre listeleyip makinaya yüklemiştim. Daha sonra yeni server ve yeni imaj yükledim bilgisayardaki kanalları makinaya atmak için bağlandım bilgisayardaki kanal listesini gönderdim makinayı tekrar başlattım ancak kanallar benim gönderdiğim değil makinadaki kanallardı değişmedi daha sora edit proğramı ile kanalları indirdiğimdede ne benim gönderdiğim nede benim dreamboxtaki buketler ve kanalları aynı değil ilk 2 yıl önceki kanallar ve buketler geliyor.

Volkan
27-01-2013, 00:29
:) Bundan 2 yıl önce dreambox edit ile kanal listesini kendime göre listeleyip makinaya yüklemiştim. Daha sonra yeni server ve yeni imaj yükledim bilgisayardaki kanalları makinaya atmak için bağlandım bilgisayardaki kanal listesini gönderdim makinayı tekrar başlattım ancak kanallar benim gönderdiğim değil makinadaki kanallardı değişmedi daha sora edit proğramı ile kanalları indirdiğimdede ne benim gönderdiğim nede benim dreamboxtaki buketler ve kanalları aynı değil ilk 2 yıl önceki kanallar ve buketler geliyor.

yaptığınız hata çok basit siz dream edit programını acıp direk kanal listesini cihaza göndermişsiniz. İlk önce dream editi açtığınız zaman kanal listesini dream editte acın sonra ftp yi secip gönderin. Daha sonra cihazı fişten cekip taktığınız da yenı liste gelecektir.

ccanak28
27-01-2013, 00:37
yaptığınız hata çok basit siz dream edit programını acıp direk kanal listesini cihaza göndermişsiniz. İlk önce dream editi açtığınız zaman kanal listesini dream editte acın sonra ftp yi secip gönderin. Daha sonra cihazı fişten cekip taktığınız da yenı liste gelecektir.

üzgünüm olmadı. sanki makinada kanallar ayrı bir dosyada ben öğle yorumladım.

Volkan
27-01-2013, 00:40
peki herhangi bir hata veriyormu. ayrıca pc de yüklü olan listeyi dream editte actığınızda sizin düzenlediğiniz kanalları görüyormusunuz.

ccanak28
27-01-2013, 00:54
peki herhangi bir hata veriyormu. ayrıca pc de yüklü olan listeyi dream editte actığınızda sizin düzenlediğiniz kanalları görüyormusunuz.

hicbir hata vermiyor normal indirdi olarak gözüküyor. hayır hiçbir kanalı görmüyorum 2 yıl önceki liste geliyor. hep hatta farklı imaj yükledim az önce onda bile aynı kanal ve buketler geliyor.

selvi64
27-01-2013, 01:15
sayın ccanak28,
hangi imageyi kullanıyorsunuz.

Volkan
27-01-2013, 12:02
hicbir hata vermiyor normal indirdi olarak gözüküyor. hayır hiçbir kanalı görmüyorum 2 yıl önceki liste geliyor. hep hatta farklı imaj yükledim az önce onda bile aynı kanal ve buketler geliyor.

dream editte ac kısmından kanal listesini açtığınızda eski kanalları görüyorsanız yüksek ihtimal pc de olan dosyanın içine cihazdaki kanal listesini kayıt etmişsiniz. İlk önce yükleyeceğiniz kanal listesinin yedeği varsa onu ayrı bir klasörde bir yere koyun sonra dream editi calışıtıp kanal listesini dream editte acın ve düzenlediğiniz listeyi görün eğer göremiyorsanız zaten cihaza yükleyemezsiniz bunun image ile alakası yok. İlk önce dediğim gibi listeyi dream editte görmeniz sonra FTP kısmında secip yüklemeniz gerekli

ccanak28
27-01-2013, 16:26
sayın ccanak28,
hangi imageyi kullanıyorsunuz.

gemini 4.7

ccanak28
27-01-2013, 16:28
dream editte ac kısmından kanal listesini açtığınızda eski kanalları görüyorsanız yüksek ihtimal pc de olan dosyanın içine cihazdaki kanal listesini kayıt etmişsiniz. İlk önce yükleyeceğiniz kanal listesinin yedeği varsa onu ayrı bir klasörde bir yere koyun sonra dream editi calışıtıp kanal listesini dream editte acın ve düzenlediğiniz listeyi görün eğer göremiyorsanız zaten cihaza yükleyemezsiniz bunun image ile alakası yok. İlk önce dediğim gibi listeyi dream editte görmeniz sonra FTP kısmında secip yüklemeniz gerekli

bu işi ilk yapmıyorum daha öncede yaptır. tabiki kaydediyorum sorun o değil makinadan kanalları al dediğimde benim izlediklerim değil 2 yıl öncekiler geliyor. sorun oo bilgisayarda yaptıklarımı gönderiyorum sonra makinaya açıp kapattığımda yine eski halde oluyor yeni yaptığım liste olmuyor. makinanın imajını tekrar yükledim yine bi şey değişmedi aynı 2 yıl önceki kanal listesi geldi yine üzerindeki değil

Simba
27-01-2013, 16:32
Bilgisayarınızda deepfreeze diye bir program falan kurulumu

ccanak28
27-01-2013, 16:36
Bilgisayarınızda deepfreeze diye bir program falan kurulumu

Yok kurulu değil işletim sistemi win7 64mb virüs proğramı ise nod32 başka bir güvenlik proğramı yok

Simba
27-01-2013, 16:44
Gercekten cok entresan bir durum

ccanak28
27-01-2013, 16:48
Gercekten cok entresan bir durum

Benim tahminim makinadaki buketlerin yüklü olduğu dosya ile edit proğramının kullandığı dosyalar farklı olabilir diye düşünüyorum hangi dosya olduğuna baktım ama bulamadım.

Volkan
27-01-2013, 20:13
bu işi ilk yapmıyorum daha öncede yaptır. tabiki kaydediyorum sorun o değil makinadan kanalları al dediğimde benim izlediklerim değil 2 yıl öncekiler geliyor. sorun oo bilgisayarda yaptıklarımı gönderiyorum sonra makinaya açıp kapattığımda yine eski halde oluyor yeni yaptığım liste olmuyor. makinanın imajını tekrar yükledim yine bi şey değişmedi aynı 2 yıl önceki kanal listesi geldi yine üzerindeki değil

arkadaşım zaten cihazda zaten ne varsa o gelir. Cihazda farklı bir yerde kanal listesi olmaz.

Sen ilk önce bilgisayarda belgelerimde yenı kanal listesi diye bir klasör yarat. Sonra dream editi ac ftp kısmından tara deyip belgelerimdeki bu klasörü seç. Daha sonra deramboxtaki dosyaları buraya indir. Sonra dream editi kapat belgelerimdeki klasöre gir bak kanal dosyaları gelmişmi. Kanal dosyları geldi ise dream editi tekrar ac bu sefer AC kısmında bu belgelerimdeki dosyayı göster ve listeyi ac listede gerekli düzenlemeleri yap kayıt et. sonra dream edit kapat. Yine dream editi tekrar ac ve tekrar ac kısmından düzenlediğinden dosyayı ac düzenlediğin şekildemi gör bak. Eğer düzenlediğin şekilde bu klasör gelmiyorsa dream edit programında sorun olabilir. Diyelim düzenlediğin şekilde geldi hemen ftp ye gir cihaza gönder.

bedir06
28-01-2013, 11:31
dream edidte enigma 2 kurulu olabilir

ccanak28
28-01-2013, 23:52
dream edidte enigma 2 kurulu olabilir

onu nerden kontrol edebiliriz