Orijinalini görmek için tıklayınız : Melo tükürdü mü tükürdü!
Galatasaray - Beşiktaş derbisinde Felip Melo kırmızı kart gördü.
TT Arena'da oynanan derbinin 60. dakikasında bir pozisyon sonrası Beşiktaş'tan Oğuzhan'la tartışan Felipe Melo'yu,Cem Satman- hakem Tolga Özkalfa rakibine tükürdüğü gerekçesiyle direkt olarak kırmızı kartla oyun dışına gönderdi
kırmızı karttan sonra Fatih Terim bile sakinleştiremedi. Brezilyalı oyuncu, kendisini durdurmaya çalışan hocasını ittirerek sahadan ayrıldı.
Only the registered members can see the link
tuuuuuuuuuuuu!
şimdi lama dansı yapar artık ama TFF var.
Tahkimin başında bir FB 'li var - Meireles hakeme tükürdü hakeme ceza verdiler.
şimdi gerci melo ya ceza verebilirler .
onların 3d gözlükleri Kar yağıyordu . Bu kar tanesi diyebilirler.
eniyi gören yan hakem belki oana ceza verirler
Only the registered members can see the link
Hürriyet Gazetesi Yazarı Erman Toroğlu, yaşanan pozisyonla ilgili olarak şu yorumu yaptı:
Melo, Oğuzhan’a tükürdü mü? Bence tükürüyor. Görüntüde görülür mü? Tartışılır. Aslında Melo hakeme tükürseydi Tahkim Kurulu cezasını kaldırırdı. Futbolcuya tükürerek hata yaptı. Şimdi ceza yer, tahkim de kaldırmaz. Allah’ın sopası yok. Sen bir tükürük olayını ağzına suratına bulaştırırsan, Allah sana ikinciyi hemen gönderir. “Hadi bakalım buradan buyurun, pardon tükürün” diye.:8[1]:
Adnan Öztürk Meireles'e çok sert yüklendi 02 Oca 2013
Adnan Öztürk Tekrar ediyorum, hangi takımın sporcusu olursa olsun, bunu kabul etmem mümkün değildir. Ben başkan olsam, kulübümün bir oyuncusu bunu yapsa, o akşam kendini önce kapıda sonra uçakta bulur. Dikkat edelim lütfen, ilkelerin, prensiplerin, ahlakın yok olduğu yerde çöküş kaçınılmazdır.”
Tükürdü, kırmızı gördü 27.ocak 2013 Haydi Adnan Bey başınıza geldi
Takım otobüsüne böyle benim oyuncumsa binemez demişsiniz o tarihte..Melo da sizi dinlemiş formaıyla özel Araçla kaçtı:8[1]:
tükürdü ..gülme komşuna gelir başına ..adamın zaten futbol culukla alaksı yok
zaten hakem adam gibi maç yönetse maçın başında gs 10 kişi kalacaktı .. adam atılamadı 45 de gol attı ...işte gs ve hakemler bu
her yerden kovulan imparator denen varya işte borusunu öttürüyor bu gibi hakemler yüzünden ..
A.Bozoğlu
27-01-2013, 23:04
O melo tükürdüyse tükürdü, cezası ne ise çeksin (zaten yabancı kontejanı şişmeye başlamıştı), meireles gibi ağlamasın yeter.
A.Bozoğlu
27-01-2013, 23:07
her yerden kovulan imparator denen varya işte borusunu öttürüyor bu gibi hakemler yüzünden ..
Her yerden kovulan derken? çekemiyorsunuz bari belli etmeyin, adamın kaprisleri var yok değil ama yaptıklarıda ortada. en azından aykut gibi tükürdüğünü yalamıyor.
Only the registered members can see the link Deus e pela felicidade dos meus filhos. Não cuspi em ninguém. Podem aproximar a câmera 100 vezes e mostrar a imagem mais cem.
7:12 PM - 27 Oca 13
"Tanrı ve çocuklarımın mutluluğu üzerine yemin ederim ki kimseye tükürmedim. Kamera kayıtlarına yüzlerce kez bakılabilir."
Only the registered members can see the link Deus e pela felicidade dos meus filhos. Não cuspi em ninguém. Podem aproximar a câmera 100 vezes e mostrar a imagem mais cem.
7:12 PM - 27 Oca 13
"Tanrı ve çocuklarımın mutluluğu üzerine yemin ederim ki kimseye tükürmedim. Kamera kayıtlarına yüzlerce kez bakılabilir."
Melo hakkındaki sözlerini sürdüren Sergen Yalçın, "Yüzde yüz tükürüyor. İlla tükürük ağızdan balgamlarla olmaz. Havadan bir şey gitmesi gerekmiyor" dedi.
dragutcim
27-01-2013, 23:52
Tükürdü mü tükür medi mi ? Kırmızı kart yedimi yemedimi? Eeee Galatasaray yendimi yanmedimi ? Şimdi ne oldi, rengin soldiii....
uydu3405
28-01-2013, 00:02
Aslında benim düşünceme göre melo nun kırmızı kart alması ve belkide alıcağı ceza aslında GS ye yarıyabilir neden yeni gelen snejder Melo nunda olmayışı ile oyunda daha fazla olucak ve bu GS ye yarıyacak drogba da gelince melo bu takıma fazla olucak
Ve mümkünse bu sezon sonuna kadar ceza alsın ve gitsin artık bu takımdan
En iyisi konuyu fazla uzatmadan kapatalım.
Yoksa bir tükürük yüzünden birbirinize gireceksiniz.