PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atlanta HDBOX ve HDBOX-S 2.42 TEST yazılımı.

sancaktar78
09-02-2013, 15:34
Atlanta HDBOX ve HDBOX-S 2.42 TEST yazılımı.

Değerli kullanıcılarımız,

Bu yazılım geçiş yazılımıdır.Yeni eklemek istediğimiz özellikler için kullanıcıları sıkıntıya sokmadan kademe kademe yükseltmeler yapılacaktır.

Yükleme sonunda mutlaka fabrika ayarlarına dönülmelidir.Uzman arkadaşlar yaparak burada görüşlerini paylaşırlarsa bütün kullanıcılar için yayınlanacak yazılımda sorunlar en aza indirgenmiş olur.

Bu yazılımda yapılanlar.

*İp tv 'de önemli güncellemeler yapıldı.Kitlenme donma ,ip tv'den normal uydu kanal geçişlerinde yaşanılan sorunlar güncellendi.

*rtmp desteği video sorunu çözüldü,ses codec çalışması devam ediyor.

*Tp listesi güncellendi.Türksat Uydusunda 1 nolu Tp olarak 11844 V 2222 (şebeke frekansı üzerinden sıralama yapıldı.)

*Özellikle çoklu uydu kullanan kullanıcılar belirli bir süre sonunda yeni bir tp eklemek istediklerinde arama yapıp kanal listesine eklememe sorunu giderildi.

*Yeni osd çalışması için örnek teşkil etmesi için ses barı yenilendi.Buradan görüş alarak ana menü rengini gelen talep doğrultusunda değiştireceğiz.

*Pvr bölümünde codec güncelleme yapıldı.

--Bazı kullanıcılar bu kadar süre bunun içinmi bekledik diye yazacaklar ,üstüne bastırarak yazmak istiyorum ,lütfen gereksiz kimseye fayda sağlamayacak yorum ve yazılar yazmayınız.Bizlere bu hizmeti veren forum yöneticilerininde gereksiz yere zamanlarını çalmayalım,sadece yazılımı test eden arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.
Yazılım lar için

Only the registered members can see the link

Bu adresde usb ve direk indirme için gerekli dosyalar bulunmaktadır.Hdbox ve Hdbox-s modeli için lütfen doğru yazılımları yükleyiniz.

1 CI olanlar hdbox-s
2 CI olanlar hdbox
ATLANTA ekibine teşekkürler

Baldemir
09-02-2013, 19:58

Yazılımı yükledim görüntü kalitesi çok güzel aynı 229 gibi iptv'de gelişmiş ama server kullandıgım için denemedim

Usb'den yüklemek istiyenler için yazılım ve en güncel softcam k.ey dosyasını ekliyorum.İyi Seyirler.:wave:

Mojıto
10-02-2013, 00:22
Yazılımı yükledim yalnız İp tvden normal uydu kanallarına dönüş yapınca cihaz kilitleniyor...bilginize..tekrar eski yazılıma geri döndüm..birde rtmp desteği olan ip tv kanalları açmıyor..kolay gelsin..

erkuc
10-02-2013, 11:06
Yıllarca dreambox kullanıcısı olarak atlanta da kanal düzenleme işlerinde zorlanıyorum. Dreambox ta kanal üzerine geldiğiniz de menü tuşu ile buketlere ( favorilere) ekleme, silme kilitleme işlerini kolayca yapabiliyordum. Bu yazılımlarda böyle kolaylıklar eklenemez mi?

Volkan
10-02-2013, 13:26
yazılımın görüntü kalitesi gayet iyi. Ses barı gayet hoş olmuş. Bana kalrısa bu cihaza IPTV için UDP desteğinin eklenmesi lazım. Cihazın İşlemci ve Ram kapasitesi nedeni ile IPtv dede çok iyi bir kalite beklemek bence yanlış olur.

Osman0506
10-02-2013, 22:07
yazılım alamıyorum lutfen yardım

Volkan
10-02-2013, 22:59
birinci mesjdaki linkten cihazınıza uygun yazılımı indirebilirsiniz.

mehmetkyb
10-02-2013, 22:59
ben de şunu eklemek istiyorum.böyle güzel bir cıhaza niçin dreambox gibi pc den yazılım gönderilemiyor.

Volkan
10-02-2013, 23:02
ben de şunu eklemek istiyorum.böyle güzel bir cıhaza niçin dreambox gibi pc den yazılım gönderilemiyor.

pc den kastederken Ethernet üzerinden diyorsanız cihazın yapısı buna uygun değil. Dreambox ta RS 232 ile de pc den yazılım atılıyor ama bana kalrısa flaşh disk yada direk netten download daha basit.

cilginizmirli
11-02-2013, 00:42
Yazılımı yükledim görüntü kalitesi gayet güzel ses menüsü güzel olmuş.Genel olarak iyi.

alusta
11-02-2013, 22:22
Bazı görsel değişiklik ile iptv link sayısı artırılmış. 2-3 gündür sıkıntı yok.

topcuesk
12-02-2013, 01:45
Ses barı gayet güzel olmuş. iptv link sayısı artırılmış ama webten ve cihaz üzerinden kanallar kaydedilmiyor.

kanarya38nl
14-02-2013, 03:12
tesekkurler emeginize saglik

Mojıto
14-02-2013, 11:35
Ses barı gayet güzel olmuş. iptv link sayısı artırılmış ama webten ve cihaz üzerinden kanallar kaydedilmiyor.

malesef İP tv hiç bir yazılımda iyi çalışmıyor..bu yazılımda da hüsran...

mchammer
25-02-2013, 00:47
Arkadaşlar atlanta hd box s modeli kullanmaktayım. Ancak ip tv konusunda oldukça acemi biriyim http ile başlayan adresleri cihaza yüklememe rağmen bir türlü bağlantı sağlayamıyorum kanal başlatılamadı vs türlü hatalar veriyor. Ayrıca cihaza 2.42 sürümünü yüklememe rağmen pvr menüsünde network channel özelliği görünmüyor bu konuda uzman arkadaşlar lütfen yardım. Bu arada yazılımı yükledikten sonra fabrika ayarlarına döndüm bilginize

Volkan
25-02-2013, 11:24
Arkadaşlar atlanta hd box s modeli kullanmaktayım. Ancak ip tv konusunda oldukça acemi biriyim http ile başlayan adresleri cihaza yüklememe rağmen bir türlü bağlantı sağlayamıyorum kanal başlatılamadı vs türlü hatalar veriyor. Ayrıca cihaza 2.42 sürümünü yüklememe rağmen pvr menüsünde network channel özelliği görünmüyor bu konuda uzman arkadaşlar lütfen yardım. Bu arada yazılımı yükledikten sonra fabrika ayarlarına döndüm bilginize

Cihazınızı fabrika ayarlarına cevirdinizmi. Ayrıca eklediğiniz adresleri ilk önce VLC player ile test edip çalıştığına emin olun daha sonra atlanta ile deneyin.

mchammer
25-02-2013, 21:58
ewt fabrika ayarlarina dondum sohuc ayni calismiyor

Volkan
25-02-2013, 22:08
ewt fabrika ayarlarina dondum sohuc ayni calismiyor

VLC playerda kanallar calışıyormu test ettinizmi

kara 28
25-02-2013, 23:33
selam görüntü kalitesi gittikce bozuluyo faerkında mısınız

Mojıto
26-02-2013, 01:07
selam görüntü kalitesi gittikce bozuluyo faerkında mısınız

Bence 2.42 test yazılımında görünütü kalitesi gayet iyi...ben şu an bu yazılımı kullanıyorum..:wave:

mchammer
26-02-2013, 04:57
Evt simple tv de denedim kanallar çalışıyor ama hdbox da kanal adresini girdiğim zaman önce açıldı diyor daha sonra kanal başlatılamadı diyor ne iştir anlamadım gitti bu arada superonline fiber internet kullanıcısıyım. Ustalar bi el atın şu işe :)

haznedar
06-05-2013, 02:19
Aynı hata bendede var cihazım Medialink black panter idi daha sonra atlanta Hd box a çevirdim VLC playerdan kanalı açıyorum aynı şekilde bilgileri cihaza giriyorum açılıyor diyor ama ne ses var ne görüntü ?

meta01903
15-01-2014, 18:29

Yazılımı yükledim görüntü kalitesi çok güzel aynı 229 gibi iptv'de gelişmiş ama server kullandıgım için denemedim

Usb'den yüklemek istiyenler için yazılım ve en güncel softcam k.ey dosyasını ekliyorum.İyi Seyirler.:wave:

tşk 2.47 de görüntü çok kötü 2.42 dönecem

ahmet yatıcı
05-01-2021, 10:38

Hocam tek modül cihaza uygunmu bu yazılım